Şimdi Ara

386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
883
Cevap
14
Favori
153.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevk belgesinde teslim olacağın tarih 1-2 gün daha ileri atar mı bilmem ama karşılaşabileceğin aksilikler arasında hastanede yaptıracağın pcr test sonucunun o gün dahilinde çıkmama ihtimalini de hesaplara kat derim. Bunun için bir muhabbet geçiyordu hatta MSB ASAL üzerinde miydi neydi, tam hatırlayamıyorum. Aşağıya bıraktığım linki dikkatlice okuyun.

• Altın Ayıcık A kullanıcısına yanıt

şubat galiba sevk başlangıcı 3 şubat görünüyor

• Hasan K.yıldrım H kullanıcısına yanıt

sıfır botların yer değiştirmesi ne kadar sürüyor :)

• GAT-X105_STRIKE G kullanıcısına yanıt

Eskisi kadar bu muhabbetin olacağını sanmıyorum. Eskisi gibi 18 ya da 12 ay değil de 6 ay askerlik yapılıyor artık. Bir bot ne kadar kötü duruma gelebilir ki arkadaşınınkini çalsın? İti kopuğu keyfine yine çalar belki ama saçma geliyor şöyle muhabbetlerin askeriyede varolması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 30 Ocak 2022; 23:38:29 >
  • Suan test yapamıyoruz dimi ? 2-3 subati beklememiz gerekiyor, ve ayriyetten 3 ünde sevk belgesini aldığımda 5 inde teslim olurum diyorum mantıklı mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • scrapion23 kullanıcısına yanıt

Dostum hava savunma meslekçi mi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin bölüm ne hocam hava savunma

• Ben hava savunma olarak yaptım.Kütahya da sınıfınız değişebilir %90 ihtimalle bilginiz olsun. Hava savunma olarak kalırsanız da L70 topu, oerlikon topçusu, stinger gibi sınıfları var. Acemilik sonrası İstanbul Şile de 5 hafta eğitim göreceksiniz hava savunma için daha sonra usta birliğinize gideceksiniz

• GAT-X105_STRIKE G kullanıcısına yanıt

Değişmiyor 6 ayda 1 kere karşılaşmadım Bot değiştirme önceden ayak numarası uymadığı için ya da yırtık Bot denk geldiği için yapılıyormuş şuan hepsi sıfır veriliyor ve alırken deniyorsun numarası olmazsa değiştiriyorsun o yüzden dert etmeyin

• Herkese merhabalar, aramızda sonucu;
    EGE DENİZ BÖLGE K. İZMİR DENİZ ER EĞİTİM MERKEZİ K. / İZMİR MERKEZ YEDEK SUBAY
    Gelen arkadaşlar var mıdır grup kurmayı düşünüyorum Bilgi alışverişi için.
    Herkese hayırlı olsun.

• konukkburak kullanıcısına yanıt

aynı yere aynı rütbede gidiyoruz kral, biz bu covid testini 3'ünde mi olacağız? Sülüsü ne zaman alacağız, işten çıkacağım tazminat için. Birliğe ne zaman teslim olacağız bu celp karışık oldu galiba :D

• Hasan K.yıldrım H kullanıcısına yanıt

Hocam bu 2.5 aydan sonra mı yoksa 1.5 ay eğitim sonra İstanbul mu oluyor senin zamanında nasıldı

• Amasya 15.piyade egitim tugayi cikanlar gecmis olsunn. Simdiden. 🤪🤪

• Yedek astsubaylari kastettim 😆

• nonstttop N kullanıcısına yanıt

Kütahya da 3 hafta acemi birliği daha sonra otobüsle İstanbul Şile ye götürüleceksiniz 5 hafta da orada eğitim göreceksiniz. Eğitim sonu da usta birliginize gideceksiniz( bu durum sadece hava savunma olan erler için geçerli)

• Er değilim hocam Konya'dayım bize büyük ihtimalle böyle bir eğitim verilmez

• malacomx19 M kullanıcısına yanıt

Yeriniz tam olarak neresi?

• Hava savunma okulu konya/merkez yedek çıktı yalnız esas birlik yazmıyor, ssnin?

• malacomx19 M kullanıcısına yanıt

Bilgi alabildiniz mi orası hakkında hiç

• Hayır dostum ama bizim gibi 4-5 kişi var forum da isterseniz wp grubu oluşturalım

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.