Bölüm nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (40. sayfa)
-
-
İngilizce ogretmenligi mezunuyum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar yedek subaylar birliğe teslim olurken mezuniyet fotokopisi kimlik fotokopisi vs mi ibraz ediyorlar. Bazı yorumlarda okumuştum. Bana çok saçma geldi çünkü zaten sistemde eğitim bilgileri vs görünüyor. Konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi doğru ve üçer tane istenir.
Konunun özü şudur, bu dosyalar sizin özlük dosyanızda saklanır. Sistemde eğitim bilgileri bulunur ama yoklamadaki eğitim bilgileri bulunur. Mesela ben sonra başka bölümleri bitirdim hatta ehliyet sahibi oldum o sistemde yoktur.
-
Sevkine baktın mı? Sevk alınca Meslekçi veya TK olup olmamana göre değişir.
Havacılar daha iyi bilgi verir.
-
sevk almadım, alinca bakarim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
COVID sonuçları bir türlü düşmedi sisteme.
-
Ben test yaptırdım 45 dk sonra pozitif yazdi. E nabizdan çıkmıyor sisteme düşmemiş nasıl olucak bilmiyorum. Covid merkezini aradım test sonucu gözükmüyor diyor başına gelen var mı nasıl olucak ?
Sevk sayfasında mı pozitif görünüyor hocam?
-
Evet. İşin garibi ordaki hanımefendi saat akşam 23.30 gibi çıkar dedi testi verdim 45 dk içinde eve geldim er sevk sorguladigimda pozitif çıkmıştır bir sonraki celp vs. Diyor. Merkezi aradım okadar hızlı çıkması imkansız diyor test verdiğim yeri aradım biz gönderdik ama hala yoldadır vs. Diyor bakalım akşama kadar ne olcak Allah büyüktür
Bence de sistemsel bi hata olmuştur hocam; toplu halde gönderiliyor çünkü testler mesai sonunda. En erken akşam düşmesi lazım çünkü.
-
Sana bir barkod verilmiştir, eğer barkodu sorgulayıp pozitif çıkıyorsa yapacak fazla bir şey yok.
Fakat tekrar bir PCR isteyebilirsin, zira MSB ASAL'da da belirtilen bir durumdur, eğer pozitif çıkar da ikinci PCR negatif çıkarsa aynı dönem sevk yapılabilir. Üç gün içinde olması lazım bu işlemlerin.
Barkod (PCR) sorgulama eklenmiştir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakalak -- 2 Şubat 2022; 15:40:45 > -
Yok barkot verilmedi tüp verdiler koyun gibi sıraya dizdiler sonra soktuğu çubugu o tüpün içine koyup tupude geri aldılar yolladılar
E nabizda böyle çıkıyor
Barkod vermeleri gerekiyor. PCR Sorgulaması yapman için gerekiyor.
Ben PCR testini iki kez oldum. Niçin? Çünki Hava Değişimi aldım. Hava Değişimi bitecekken komutanı aradım. PCR alamıyorum dedim, sonra çözümü buldum, asker olduğumu belirttim, kimlik ile PCR ücretsiz yaptırdım. İki testte de Barkod aldım ve negatif çıkınca katılışı yaptım, üstüne karantinaya girdim.
Ben E-Nabız'a giriş yapmadan sorgulama yapıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakalak -- 2 Şubat 2022; 15:48:41 > -
Ben de barkod almadım. Sonucumuzun gece çıkacağını söylediler.
Peki hocam bunu birliğe teslim olacağımız yere mi vereceğiz
Evet bir odaya teslim ediyorsun.
Onlar senin kan grubuna kadar herşeyini listeye kaydediyor.
-
Bana da barkod markod verilmedi zaten ana baba günüydü; testi yapıp postaladılar.
-
bana da hiçbir şey verilmedi testi oldum ve çıktım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X