Yedek subay-astsubay > evet komando > hayır. yaş 25 Metalurji ve malzeme bilimi mühendisi mezunuyum ort:2,84 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (10. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, @Lemansky
ben mayıs celbi için tercihte bulundum ancak başvuru yaptığımda henüz e-devlette üniversite mezunu görünmüyordum onun için lise mezunu ve er olarak başvuru yaptım. Şimdi üniversite mezun kaydım e-devlete düştü ve yedek subay olarak tercihte bulunmak istiyorum.
Güncellemeyi e-devletten kendim yaparsam yedek subay başvurum dikkate alınır mı? Yoksa şubeye mi gitmeliyim?
Ayrıca yedek subay için güncelleme yaparsam mayıs celbimin haziran, temmuz veya ağustos celbine uzama ihtimali var mı?25 yaşında ve Hukuk Fak. mezunuyum bu arada yedek subaylığı çıkma ihtimali yüksek ihtimal mi sizce bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallecian -- 18 Mart 2022; 22:42:48 > -
Bu konu hakkında pek bilgim yok hocam şubeyi arayın bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hangi üniversite hocam bende malzemeciyim.
Yanıtınız için teşekkürler hocam.
Yedek subay tercih edilirken er' den farklı olarak başka bir soru soruluyor muydu acaba e-devlet tercihinde hatırlıyor musunuz? şubeden hallederken ayaküstü acele cevaplayıp yanlış bir şeyler söylememek için şimdiden öğreneyim.
-
Sakarya Üniversitesi dostum senin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya ALKU'den.
Yedek subay astsubay komando dışında seçenek yok.
Şimdi baktım aynı yaptığım gibi duruyor.
-
Benimki de yapili sekilde duruyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende de hiç yapılmamış gibi gözüküyor, 3-4 ay önce tercihi yaptığımda mayısa atmıştı şimdi hala 12 mayıs diyor
taklaya gelmeyiz umarım
-
Bende Mayıs celbinde gidicem usta şansımıza çıkarsa bakalım ilk dönem inş
Yedek Subay=> Evet
Yedek Astsubay=> Evet
Komando olmak istiyor musunuz=> Hayır
Yaş 29
Mezuniyet;
Tarih
Bende Mayıs celbi için Yedek Astsubaylık bekliyorum inşallah gönülden isteyen herkese çıkar. Mayıs celbi biraz daha avantajlı diyorlar diğer celplere göre inşallah öylede olur şansımıza ne çıkarsa
Yedek Astsubay:Evet
Komando:Evet
Bölüm Radyo Televizyon Programcılığı
Ortalama 2.42
Herkese selam, arkadaşlar giderken ne götürmemiz gerekiyor bilgisi olan var mı ? Bazıları pijama ve sivil kıyafetler yeterli diyor. Bazıları uzunca bir liste sayıyor.
Her kışlada ihtiyacımız olan şeyler mevcut mu ? Kesin götürülmesi gereken şeyler neler ? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur.
ben atlet iç çamaşırı havlu yüz sabunu el yüz kremi traş bıçağı diş fırçası macunu vb. gibi klasik şeyler alıcam bunlar haricinde eksik bir şey olursa temin edebiliriz diye düşünüyorum yedek subay çıkarsa zaten düşünmeye gerek yok merkezi bir yerde olursak her türlü dışardan alabiliriz.
-
Diğer konudan yazmışlardı bir liste bulunca atayım bilen tavsiye vs alınır çok bir şey götürmeye gerek yok bence sonra gelirken elimde çanta çanta gezmek istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 8 Nisan 2022; 17:40:50 >
İhtiyacınız olan hemen hemen herşey veriliyor. Ama sadece "veriliyor". Kalite olarak veya adet olarak yetersiz olacak parçalar ürünler olacaktır. Mesela içlikler ve çorap adet olarak yetersiz oluyor. Kantinden alınabilir, hatta piyasadan daha ucuza da bulunur.
Tıraş bıçağı derby samurai 3 vermişlerdi. Belki mach3 kullanmak istersiniz. Tıraş çantanız olsun. Tırnak makası, tıraş bıçağı gibi kişisel temizlik malzemeleriniz bir arada olur.
300 ml hobby şampuan vermişlerdi, işimi görmüştü. 3 boy havlu vermişlerdi, o da iyiydi.
Pijamaları naylonat gibiydi hiç kullanmamıştım.
Nelerin gerekeceği biraz da size bağlı (verilenleri ne kadarını kullanıp kullanmaycağınıza bağlı).
Ayrıca statünüz ne olursa olsun temel eğitim döneminde 1 ay boyunca çarşı izni yok. Pandemi öncesi de böyleydi. Sadece özel durumlarda izin veriliyor (hastaneye sevk verilmesi, sınav, mülakat, cenaze, doğum, düğün gibi özel durumlarda izin veriliyor)
Kendi deneyimlerimi aktardığım bir kılavuz yapmıştım. Bazıları sadece yedek subaylar için olsa da genel geçer kısımlar da var.google docsKütahya Havacı yedek subay kılavuzu.pnghttps://drive.google.com/file/d/1iJ3g3cIIuB6kqAM8uvAFTOOileuXwLPA/view?usp=drivesdk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@zutano Bende bu tarz şeyler götürmeyi düşünüyorum şimdilik. Atlet ve iç çamaşırı aldım siyah renkte. Diş fırçası, macun ve tırnak makası gibi kişisel ürünleri de hazırladım. Onun haricinde pek bir şeye gerek yok sanırım.
@Lemansky Haklısınız hocam sadece gerekli olan şeyleri götürsek yeterli listeyi bulabilirseniz en azından o liste ile kendimize göre hazırlık yapabiliriz.
@a-f-h hocam paylaşımınız için çok teşekkür ederim pcye geçtiğimde inceleyeceğim
ben er olarak gideceğim telefonu eve bırakacağım büyük ihtimalle almazlar zaten içeri telefon falan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X