Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
16
Favori
120.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaş 28
    Bilgisayar programcılığı
    Aralıkta başvuru yaptım 12/05/2022 gözüküyor.
    Daha ileri tarih gözüküyordu sanırım temmuz, askeriyeden bir memur aradı bana tercih sundu ne zaman gitmek istersin diye bende mayısı seçtim.

Uzun saç uzun sakal var kesmek koyuyor 😔 şimdiye kadar hiç sinek kaydı tıraş olmadım kaliteli bıçak stoklayip götürecem.
  • wmbot kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Aynı durumdayız 12.5.22. Benımde yaş 28 bölüm ön lisans bilgisayar ama lisans diplomamda var.

Bakalım bilgisayar bölümlerine ne cıkacak mayısta heyecanla beklıyoruz :)

• Yedek subay evet
    Komando evet
    Hukuk 2.52
    Heyecanla bekliyoruzz
  • Yedek Astsubay : Evet

Makine 2.13

Komando:Hayır

Heyecanla bizde bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah beyler .

• BT_Ismail kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarin şansı çok düşük lisans da olsa şansın olacağını sanmıyorum maalesef ama umarım çıkar sana, ben öylesine başvurdum 😅 bakmıştım yılda 20 tane bilgisayar bölümü alıyor imkansız gibi bir şey.
  • wmbot kullanıcısına yanıt

bende lisans muhasebe mezunuyum daha önce maliye lojistik iktisat vb. bölümlerden mezun arkadaşlara subaylık çıkmıştı tamamen şans sanırım yaşım 26 bu arada bakalım çıkacak mı subaylık yaşın önemi var mıdır acaba

• Yaşı küçük olana öncelik veriyorlar diye biliyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • celikk01 C kullanıcısına yanıt
    Bence yaşın hiçbir önemi yok ha varsa da bence yaşı büyük olana öncelik verirler daha olgun olacağı için
  • zutano kullanıcısına yanıt

Hayır er olarak yapıyorum. Atarsa 1. Askerlikte boş zaman,kafa dinleme diye bir şey yoktur. Sivili unuttuk cidden. Herşeye katlanabiliyosunuz ama aptal insana zor. Askerliğimi uzatmamak için kıvrandım resmen allaha şükür uzatmadan dönüyoruz. Komutanlardan çok devrenizden ve üst devreniz sıkıntı çıkarıyor. Hayatta aynı masaya oturmayacağınız adamlarla 6 ay geçirmek sınavların en büyüğü

• dawnshadow kullanıcısına yanıt

Evet hocam sırf bu yüzden subaylık çıkmazsa bedelliye çevireceğim askerliği

• zutano kullanıcısına yanıt
    Muhasebe, maliye vs ihtiyaçları bilgisayardan çok daha fazla olduğunu biliyorum ama lojistik hakkında bilgim yok. Senin çıkma olasılığın daha fazla inş çıkar.
  • Az kaldı yerlerin açıklanmasına. Heyecan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gebeskeli -- 17 Nisan 2022; 7:27:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetow123

Ee telefonu sokarken hattı görmeyince elinden alabilirler

Askercell alacağım diyorsun sonra almadan tüyüyorsun. Geçen yıl giden arkadaşım öyle yaptığını söyledi. Ancak her yerde farklı olabilir uygulama.

• Pertemde daha önce askerlik bilgileri gözüken ama şu an gözükmeyen var mı?
  • qwerty10 Q kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir bilgi hocam? Tertibat bekliyor yazanı mı diyorsun.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Aynen, sınıflandırma bekleniyor falan yazıyordu 1-2 gün önce, şu an o kısım yok, normal mi bu?

ASAL bilgi sistemi bende de gitmiş hocam.

• Hemşirelikte yedek subay çıkma şansı nedir arkadaşlarr

perteme daha önce girmemiştim fakat şimdi girdiğimde tercihlerim kısmında hiç birşey yok ama e devlette askerlik hizmet tercihi yerinde sınıflandırmanız bekleniyor yazıyor bu arada 28 inde pertemden hangi kafileyle gideceğimiz açıklanacakmış 29 unda ise nereye gideceğimizi er veya subay olarak mı askerlik yapacağımızı öğreneceğiz

• Lemansky kullanıcısına yanıt

Benımde pertem de gitmiş. Ama askere gitmeyen kardesımın pertemıne baktığımda onunda gitmiş, bizim dönemle olduguna anlam veremedim ama ilerleyen günlerde göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.