Şimdi Ara

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
16
Favori
120.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pertem Asal kısımda tarih gözükür ise ilk grup ve yedek subay astsubay olduğunuz belli oluyor. Ama tarih yok ise kesin er fakat hangi dönem olduğu belli değil demek yine birinci grup olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Şimdiden belli mi o, daha 11-12 gün var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • qwerty10 Q kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 28 Nisan da.

O halde 28 inde kesin subay olup olamadığımızı öğreneceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 373. Dönem meslek kurası havacı yedek subaylarda en gencimiz 96, en yaşlımız 86lıydı. 92 ve öncesi doğumlulara 3 aşı yapılıyordu, o grup bir 20 küsur kişi falandı. Totalde 98 kişiydik. Çoğunluk 25 yaş altıydı.

Ama yaş belirli bir kriter değil. Eşkişehirde görev yaptığım taburda babası subay emeklisi, kendisi makine mühendisi kısa dönem bir arkadaş vardı. Benimle gelen makine mühendisi yedek subay arkadaştan 3 yaş büyüktü.

28 nisanda tarih güncellemesi yapılacaktır.
    1. Grupta gidecekler için 12.05
    2. Grupta gidecekler için 09.06
    3. Grupta gidecekler için 21.07
    Muhtemelen bu tarihler olacaktır. 12.05 kalanların %50 şansı olacak. Ama 09.06 / 21.07 olanlar %100 er olarak gidecek.

• Şimdi girdim baktım pertem'de tarih gözüküyor arkadaşlar en başta ki yerde evet gitmiş ama bütün bilgileri doldurup girdikten sonra ana sayfada kendi bilgilerinizin olduğu yerin en altında askerlik bilgilerinde yazıyor .

• Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Benim tecil tarihim de tercih yaptığımdan beri hem e devlette hem de pertemde 12/05/2022 olarak gözüküyor. Yaşım 24, 2.40 ortalama ile Hukuk Fakültesinden, 2.92 ortalama ile Açıköğretim Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldum. Avukatlık Ruhsatımda var. Umarım bunların bi faydası olur. En azından asgari ücretle başka avukatların yanında sürünmek yerine 1 yılda alacağım maaşın 2.5 katını asteğmen olarak askerde kazanıp hem askerliği aradan çıkarmak hem de geleceğe yönelik yatırım yapmak nasip olur umarım.

• zutano kullanıcısına yanıt

Hizmet tercihi bende hala sıfırdan açılıyor umarım sakata gelmeyiz.

• Benim önceden yerim belli olmuştu ertelemiştim durum belgesinde 12/05/2022 görünüyor ama tercih işlemlerinde Ağustos 2022 yazıyor mayıs celbinde kesin alması gerekmiyor mu önceden sınıflandırmam olduğu için?

@Lemansky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 18 Nisan 2022; 14:27:52 >
  • NewsTR kullanıcısına yanıt
    Hocam tarih 12.05 ise mayıs celbi kaçarı yok ama hangi grup olur onu 10 gün sonra göreceğiz.

Yoklamayı 14 mart da yaptım ondan dolayı Ağustos olması gerekmiyor mu?

Diğer sistemde güncelleme olmuş SINIFLANDIRILMIŞ YÜKÜMLÜ olarak görünüyor e-devlet de hala Sınıflandırılmanız Bekleniyor

387. Dönem (Mayıs 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (YERLER AÇIKLANDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 18 Nisan 2022; 14:33:6 >

Hocam martta yaptıysan normalde Ağustos olması lazım ama sen önceden erteleme yapmışsın ve tarih 12.05 bana göre mayıs celbi eğer gitmek istemiyorsan bir şube ile konuş bence onlar ne diyecek.

Görüştüm onlar da bilmiyor 29 nisan'ı takip edin dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 18 Nisan 2022; 20:35:31 >

bu ekrana nasıl ulaştınız ?

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 18 Nisan 2022; 20:34:46 >
  • arkadaşlar dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama e-devlet'ten alınan askerlik durum belgesinin altında normalde "NOT: BU BELGE VERİLDİĞİ TARİHTEN İTİBAREN 15 GÜN SÜREYLE GEÇERLİDİR." yazıyordu ama artık "NOT: BU BELGE 19/04/2022 23:59:59'A KADAR GEÇERLİDİR." gibi tam tarih yazıyor. bugün belge aldım ve son tarih bugün diyor. bu bir şeyi gösterir mi, askerliğimizin yaklaştığının habercisi midir? sizlerde o kısımda ne yazıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wyldermeshach74151 -- 19 Nisan 2022; 16:39:55 >
  • wyldermeshach74151 W kullanıcısına yanıt

Hep öyle yazıyordu sanki ya.belgeler günlük olarak veriliyor.ondan dolayı 23.59 yazıyordur.

• Gebeskeli G kullanıcısına yanıt

gidene kadar heyecan yok

• ashton_kutcher246 kullanıcısına yanıt

yok, önceden 15 gün süreyle geçerli yazıyordu. eminim çünkü elimde 1-2 ay öncesinden kalma 2 belge var, eskilerini bilgisayara kaydetmiştim.

• wyldermeshach74151 W kullanıcısına yanıt

O tarih, bu belgeyi bir kuruma vs verecekseniz (iş başvurusu, kayıt kuyut işler gibi) 15 gün geçerli olduğunu belirtiyor. 20 nisanda kullanmak için edevletten bir daha belge almanız lazım.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.