mrb. arkadaşlar sistemimi yeni kurdum xp pro kurulumunda %39 yani başlangıçta bekliyor sonra hata vererek kurulumu kapatıyordu boardu değiştirdim . sorun çözüldü dediler evde kontrol için tam format atıp kurmaya çalıştım yine aynı hatayı aldım bu sefer yeni bir cd le bu sefer kurdu. birkaç kez denedim hata vermedi. yalnız kafama takılan %39 da biraz bekliyor acaba bu normalmiydi önceden laptop um vardı hatırlamıyorum. ayrıca c: ve d: ye yerel disk bölümünden girip çıkarken saniyelik takılmalar yapıyor bazen bu bahsettiğim sorundanmı kaynaklanır. buda normalmi sizce ve son olarak benim düşüncem ram veya işlemcinin sorunlu olabileceği hata kodunu hatırlamıyorum bidaha denemekte istemiyorum. (windows, oyunlar vs hiçbir problem yok) işlemci veya ram hatası olabilirmi??? şimdiden ayıracağınız zaman için çok teşekkür ederim saygılar..
Sorun harddiskte olabilir,bence bitane hddtest programı indirip harddiskini bi test et (hddlife diye bir program vardı sanırım,istersen onu bi dene)
windows kurulumunda %39 da biraz takılır. ancak ne kadar takıldığı ve daha sonrasında nasıl gittiğide önemli
%39 biraz bekliyor daha sonra hiçbir takılma olmuyor(windowsda sorunsuz) acaba yeni nesil boardlarda ki aygıtların fazlalığından olabilirmi?. benim asıl merak ettiğim konu bunun neden olduğu.. artık olmuyo olması değil. servisden aldığım cd de sorun olmadı+boardda değişti ama fayda etmedi sonra yine oldu yeni cd le sorun çıkmadı. eğer bana yardımcı olursanız bende yeni parçayı getirtirim servise ama kısa bi sürem var sanırım servis diyoki sorun yok olursa değiştiririz. yalnız sorun yoksa boardu neden değiştirdiler??bana kullan bak bakalım dediler benimde bilgim sınırlı haliyle sizden yapmam gerekenler hakkında daha detaylı bilgi istiyorum .. saygılar
quote:
c: ve d: ye yerel disk bölümünden girip çıkarken saniyelik takılmalar yapıyor bazen
anakart asus sa normal. sen 3. gazisin. çözüm yolu için. windows ses efektlerinden gezintiyi başlat adlı sesi bul ve sessizi seç.
%39'da biraz bekler sonra ilerler.
Dostum seninde ilk başta bahsettiğin gibi sorun önce CD de imiş .Fakat sen windowsu her kuruluşunda %39 da takılma yaptığı için kurulum harddiskin o bölümünde badsector oluşmasına neden oldu.Senin sorununun tek cevabı bu bence.Sorunu başka yerlerde aramana gerek yok.Şimdi yapacağın şey,harddiski badsector den kurtarmak.Kendin bilmiyorsan iyi bir bilgisayarcıya götür halletsinler...
herkeze çok teşekkür ederim zebani nickli kullanıcı arkadaşımızın dediğini uyguladım sorunum çözüldü kendisine çok teşekkür ederim çok ilginçti gerçekten çözüm yolu ve sıkıntı. ayrıca arkadaşımız %39 da normal demiş oda içime su serpti kısacası herkeze teşekkürler şimdi tek problemim kaldı oda kurulum sırasında %39 da hata verip kurulumu sonlandırmsı neden oluyor servis yeni bir cd verdi onunla olmadı yalnız. sonra tekrar denemedim. bunuda cevaplarsanız beni antalyanın sıcağında habira git gelden kurtarırsınız. saygılar herkeze.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme