Bildirim
39 K SIRALAMAM VAR ANKET CEVAPLARİ ALAYIM
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
39 K SIRALAMAM VAR ANKET CEVAPLARİ ALAYIM
(En Son Oy Tarihi: 30.8.2018)
Giriş
-
Hem hukuk gelmez hem boğazici gelir şıkkını niye koydum ben de bilmiyorum kusuruma bakmayın 😂 -
Up -
Updullah -
Upp -
Alırım bi up -
Uppp -
Az kaldı upupup -
Ups -
Up beyler -
Evet arkadaslar düsüncelerinizi bekliyorum -
Hukuk gelmezi isaretlemeyin arkadaslar nolur ya dkalkdsksk -
Upupupup -
Tm de 39 k yım ben de erzincan hukuğa kadar indim merakla izliyoruz -
Devamına ne yazdın hocam -
Psikolojileri dizdim hocam -
Boğaziçi turizmin kaçla kapattığını da zahmet edip yazsaydın bari birader. Müneccim miyüz biz? Bir şey yazıyorsunuz ama kendiniz bildiğiniz için herkes biliyor sanıyorsunuz. -
Genelde tmler cevaplar diye düşündüm kardeşim kusura bakma geçen sene ygsdan 78 binle almış -
Hayırlı olsun hocam -
Hacı umarım gelir benim sıralama da 38bin biraz da riske girdim sadece hukuk yazdım gelmezse mezun artık yapacak bir şey yok
Benzer içerikler
- 3d tyt türkçe deneme cevap anahtarı 2024
- toprak yayınları zorluk derecesi
- kırık obp ile tıp kazanmak
- testokul cevap anahtarı
- test kitabın basım yılı nasıl öğrenilir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X