Şimdi Ara

396. Dönem (Ağustos Celbi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
374
Cevap
14
Favori
31.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.88 di. ortalama ile alakalı oldugunu sanmıyorum. bence çıkmama sebebi pdr psikoloji kontenjanları çok fazla arttı bu bölümdeki erkek öğrenci sayısı da artmış oldu, pdr psikolojiden toplam 250-400 arasında kişi alınıyor her celp döneminde diye biliyorum belki daha az bile olabilir. o yüzden pdr psikoloji çıkar diye düşünmemek lazım.

• scarface1910 S kullanıcısına yanıt

Aynı yerdeyiz hocam Balıkesir

Bakım geldi banada

• Talhacelik5 T kullanıcısına yanıt

muhammed arif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olafdiyebiri O kullanıcısına yanıt

hocam mail yolladım, kontrol ediniz.

başka balıkesir çıkan arkadaşlar varsa mesaj yazabilirsiniz grubumuza ekleyelim

• Bilgisi olan varsa er olarak gittiğimizde, er ken sınavlara vs girip asleriyede yine subay olabiliyor muyuz? Yoksa ancak dış alım mı bekleyeceğim? Askerlik görevimi er olarak yerine getirirken subay olamaz mıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • salihalim S kullanıcısına yanıt

Dostum bende ydk subay bakım Balıkesir’e gidicem mesaj atamıyorum gruba alabilir misin

• Kadirhank K kullanıcısına yanıt

İç alımda yedek subaylardan seçiyorlar, erleri katmıyorlar. Mecbur dış kaynak alımlara bakacaksınız.

Hala aynı mı bilmiyorum ama 2019da askerlik yasası değiştiğinde havacı yedek subaydım. O dönem havacılarda bile iç alım olmadı. Sadece kara kuvvetleri iç alıma çıkmıştı (sadece karacı yedek subaylar başvurabiliyordu).

• 396. Dönem (Ağustos Celbi)

bilgisayar mühendisiyim bu geldi.Arkadaslarım takım komutanı olmussun diyor.Eğer öyleyse tekrar tecil ettirecegim.Oysaki herkes yedek subay cıkarsa meslekci cıkar diyorlardı.

• maroonberets74 M kullanıcısına yanıt

Tuzla piyade okulu direkt takım komutanı, başka seçenek yok. 10 haftalık eğitimi var. Sizin ki bir de kara kuvvetleri. Kara birliklerinin olduğu her yer çıkabilir.

• Arkadaşlar bölümünüzü ve ortalamanızı yazmayı unutmayın lütfen. Hayırlı olsun.

Burada sanki herkese çıkmış gibi duruyor muhtemelen çıkmayanlar ''*** böyle işe'' diyerek konuyu kapatıyorlar sadece çıkanlar yazıyor. 396. Dönem (Ağustos Celbi) 

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

sizce gitmek mantıklı mı şuan halihazırda çalısıyorum meslekci cıkarsa giderim demistim.Tecil durumunda 1.5 sene tecil hakkım var.Arkadaslar baya zorlanırsın diyorlar biraz da kilo durumu oldugu icin

• Beyler merhaba acemi eğitimim ne kadar sürecek meslekçi mi oluyorum şu durumda.

396. Dönem (Ağustos Celbi)

• maroonberets74 M kullanıcısına yanıt

Çok değişken var. İş kaygınız varsa ona birşey diyemem.

Ama dışarıdan zorlu gibi gözükse de eğitimde kolay kolay bırakmıyorlar. Kalmak için ekstra çaba sarfetmek lazım. Sonuçta ihtiyaca göre alınıyorsunuz. Sizi bırakırsa yerinize kimi gönderecekler?

Bize eğitim veren Tuzla piyade çıkışlı bizim 2 üst dönemden hava piyade asteğmen vardı. Devlet okulunda coğrafya öğretmeniydi. 1.70 boylarda öyle atletik biri de değildi. Eğitimleri geçmişti ama.

Kuradan çıktığınız yer de önemli. Sosyal hayatın kısıtlı olduğu yerler var. Bir de komutan(lar)ınızdan bazıları çekilmez olabilir. Belki ayda 100 bin kazanırsınız ama "lanet olsun 5 katını da verseler değmez" diyeceğiniz askerlik de yaşayabilirsiniz.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Üstadım forumda gördüğüm nadir bilgili ve erken cevap veren insana değer veren bir zatsın, sana birkaç sorum olacak.

Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı hakkında bir bilgin var mı, gidenler meslekçi mi oluyor?

Jandarma iç kıyafet nedir ?(atlet, çorap vs.)

Birde bilgin var ise dağıtımlar genellikle nereye çıkıyor?

• DioCaprio D kullanıcısına yanıt

Ben de meslekçi alıyor diye biliyorum ama emin değilim.

İçlikler sanırım hakidir ama çorabın rengini bilemiyorum.

En iyisi oraya son 1 senede gitmiş olanlara sorun, Hangi kantinde ne satılır?

Yemekler nasıl?

Duş imkanı?

Telefon nasıl sokulur?

Tüyoları verebilir.

4-5 sene önce askerlik tecrübeleri gibi sitelerde Kütahya WhatsApp grubu, Çanakkale WhatsApp grubu vb linkleri oluyordu. Üst dönemlerden yardımcı olan asteğmenler falan çıkabiliyordu. Bir orada şansınızı deneyiniz.

topcu olarak mi gozukuyorsun

• @a-f-h teşekkür ederim üstadım

@Kiatin aynen hocam topçu

ayni birlikteyiz ictima da kiatin diye bagir bakarim ben :)

sormak istediklerin varsa yaz yanitlarim. bokser ve corap icin siyah renk tercih et harici cok fazla bir sey goturme iceriden ucuza alirsin.

• Kiatin K kullanıcısına yanıt

İlk seni bulucam hocam😁, 2 arkadaş daha var gördüğüm, aslında bir grup kurmak lazım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.