hocam merhabalar. benim durum şu şekilde , acemilik ne kadar sürer, ve maaş alabiliyorum demi acemilikten sonra. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
396. Dönem (Ağustos Celbi) (15. sayfa)
-
-
Deniz piyadesiniz, 10 hafta kadar eğitiminiz olacak. Yemin edip rütbeyi taktıktan sonra maaş almaya başlıyorsunuz. Asteğmen olarak 8 ay geçirdikten sonra da teğmenliğe terfi ediyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takım komutanları maaşları daha yüksek oluyor genelde
-
Teşekkürler. Öyleyse sorunum yok. Ne çıkarsa hayırlısı olsun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun. Aynı yerdeyiz bende personeldeyim
Adalet mezunuyum bende. Bi sonraki celbe atsa bedelli yapacaktım yedek astsubay çıktı şans işte. Hiç planda yoktu 🙂
Hocam birliğimiz aynı da telegram grubu filan oluşturuldu mu? Bilginiz var mı
Hocam hemen oluşturuyorum,
ÇANAKKALE JANDARMA EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI devrelerimiz kilicoglusa@gmail.com mail adresine isim - soyisim - numara şeklinde mail atarlarsa sevinirim, hem tanış oluruz hem şimdiden bilgi paylaşımı yaparız iyi olur.
https ://chat .whats app. com/HQud31MB8Q6GM0OiDEZ6FL
Grup linkimiz, boşlukları silmeniz yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DioCaprio -- 5 Ağustos 2024; 8:51:24 >
4 hafta diye biliyordum hocam acemi birliğini
Maalesef bilgim yok
-
Hayırlı olsun. Yedek subay güncel maaşları hakkında bilgisi olan var mı ve ilk maaşları hangi aydan itibaren alıyoruz?
Kanka mail attım, yazmadın
-
internette yazana göre en düşük başlangıç 53 ve 58 gözüküyor. bölgeden bölgeye değişiyor galiba.
-
hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. birkaç sorum daha olacak cevaplarsanız çok sevinirim. internette bilgi kısıtlı tam bulamıyorum.
- birliğe 22 ağustos değilde 21 ağustos gibi teslim olma şansım var mı? erken teslim olursam herhangi bir avantaj ya da dezavantaj yaşar mıyım?
- zorunlu askerlik dönemi boyunca kpss'ye girebiliyor muyum? 12 ay bittikten sonra kpss şartı falan istiyorlar mı?
- benim elimin üstünde ütü izi var, harekete engel değil sadece görüntü olarak bilek kısmının üstünde yanık lekesi gibi üçgen şeklinde (deri rengiyle aynı zamanla kaybolmaya başlamış), bir problem olur mu?
- temassız olmayan kart işimi görür mü? ve hiçbir telefon ve hat götürmesem orda iletişim sağlayabilir miyim?
-
Askerlik resmen 22 ağustosta başlıyor. 21 ağustosta sivil olduğunuz için almazlar. Yol iznini kullanıp kullanmamak sizin tasarrufunuz erken gittiniz diye erken terhis olmuyorsunuz.
Askerdeyken sınava girebilirsiniz. Engel değil, ben ALESe girmiştim. İç alımı kovalayacaksanız kendi sınavlarını yapıyorlar. İç alımda KPSS aramıyorlar; KPSS'yi dış kaynak alımlarda arıyorlar.
Aile hekimi muayenesinden geçtiyseniz tamamdır. Bize sağlık ile ilgili bir tek aşı yapıldı o kadar. Eğitim birliğinde başka şeye bakmadılar.
Temassız olmayan kart da kullanılabilir ama her seferinde şifre girmeniz gerekecek. Kartlı içecek otomatları falan oluyor, onlar da temassız gerekiyor diye biliyorum, emin değilim.
Bizim dönem Kütahya'da bozuk parayla çalışan otomatlar vardı. 1 TLye sıcak çikolata içerdik. Şimdi bozuk paranın da değeri kalmadığı için kartlıya dönmüş olabilirler.
Kütahya'da kantinde ankesörlü telefon kartı satılıyordu. Tuzla'da eğitim görmüş üst devreleriniz varsa onlara da bir sorun. Kart satılıyor mu ankesörlüler bozuk mu değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 5 Ağustos 2024; 20:54:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaslar ağustos ayına başvurmuştur. Sms geldi sonuçlar açıklandı diye. E-devletten baktığımda 14.11.2024 e ertelenmiş. Sınıflandırma bekleniyor yazıyor hala. Kasıma mı kaydırıldık acaba? Kasımda ki kuraya dahil miyiz yoksa tekrar başvuru yapmam gerekiyor mu?
tuzla piyade okulu cıktı. Meslekçi çıkma ihtimalim varmı?Yoksa kesin takım komutanı mı
-
Kesin TK hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Muse.
Sıradaki sınıflandırma 31 ekime, o zamana kadar bekliyorsunuz. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok.
@maroonberets74
Adı üstünde piyade okulu orası. Takım komutanı eğitimi veriliyor. 3-4 hafta kadar temel eğitim göreceksiniz, meslekçilerle muhtemelen benzerdir.
Kalan 6-7 hafta ise sınıf eğitimi (size piyade eğitim) verilecek.
anladım hocam. içeriye girerken ameliyatlı yerimizi soruyolar mı? ben kıl dönmesi oldum , başvuruda da belirttim. bir de meşhur olay ( 1 numara büyük alın ayakkabınızı ) olayı gerçek midir? öyle mi yapmalıyız?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X