Şimdi Ara

396. Dönem (Ağustos Celbi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
14
Favori
34.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde 22.08 tarih var ve sınıflandırma bekleniyor var
    Bölüm : Hemşirelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pertemde farklı tarih e devlet askerlik durum belgesinde farklı tarih yazmasıyla ilgili şubeyle görüştüm e devletteki kare kodlu askerlik durum belgesini dikkate alın dedi pretemde sıkıntılar olabiliyormuş aynı durumu yaşayan arkadaşlar olursa dikkate alabilir.

• Pertemde ve e devlette 22 Ağustos yazıyor. Tabi en sağlıklı sonuç cuma günü belli olacak. Hepimizin gönlünden geçtiği gibi olsun arkadaşlar

• Arkadaşlar merhaba, kpss sonuçları 23 ağustosta açıklanıyor. Açıklandıktan sonra bozsam kasımda gider miyim? Bir de yedek subaylık istiyorum. Bilen birisi yardomcı olursa sevinirim. Ona göre bozmayı düşünüyorum.

• writes W kullanıcısına yanıt

Askerlik şubesine tc verdiğimde söyledi e devlette 22 Ağustos yazanlar nitelik listesine alınmış artık dediğin gibi Allah gönlümüze göre versin

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Kasımda gidebilmen için 29 ağustosa kadar tecil bozma hizmet tercihi aile hekimliği muayenesini halletmen gerekiyor dostum süren var yani kasımda gidebilirsin

• Dzckml D kullanıcısına yanıt

Yedek subaylık ve astsubaylıkta sıkıntı olmaz değil mi hocam?

Sıkıntı olmaz hocam 29 ağustosa kadar süren var Kasım için

Bir sonraki döneme kayma durumları oluyor mu peki yoğun olursa?

Hocam istersen şimdiden boz, aile hekimi vs derken süreç sarkmasın. Eğer KPSS sonucuna göre gitmekten vazgeçersen tecil süren boyunca erteleme hakkın bulunuyor zaten.

• Hataylıramsey H kullanıcısına yanıt

Hocam sonra tecil ettirebiliyor muyuz emin miyiz? Ona göre bugün bozayım ben.

Evet şu an askere gitmen için kalan süre kadar tekrar tecil ettirme hakkın var

Tamamdır hocam teşekkürler. 2026 aralık ayına kadar tecilliyim

• Askerlik şubesindeki arkadaşın nitelik listesi kastı ağustos ayında giderler şeklindeki bir söylemmiydi ?malum gün yaklaşıyor heyecanda dorukta buluttan nem kapar olduk😂

• writes W kullanıcısına yanıt

yok yok sınıflandırma 2 ağustosta o kesinleşmiş anlamında pertemde 14.11.24 yazıyordu bende onun için sormuştum

• Arkadaşlar sona geldik gibi . Bugün biterse yarın son diğer günün sabahı belli oluyor . Bunca heyecandan sonra çıkması umuduyla . Aylar önce zaman nasıl geçecek diyordum . Zaman su gibi geçti . Herkes için en hayırlısı olsun

• Bi sürü şey konuştuk ettik Allah gitmek isteyene ihtiyacı olana hayırlısıyla gidip gelmeyi hayırlısıysa nasip etsin hepimizin gönlüne göre olsun.

• Herkesin gönlüne göre olur umarım, eylül ekimde er olacakların celp tarihi yarın akşam pertemde gözükür. Hala ağustos gözükenlerin er mi yedek mi olduğu cuma sabah belli olur. Heyecan tavan, hakkımızda hayırlısı

• Hataylıramsey H kullanıcısına yanıt

O pertem olayı nasıl oluyor . Yarın akşam mi gidilecek tarih belli oluyor

• yasin8789 Y kullanıcısına yanıt

Dostum şimdi durum şu; pertem genelde e devletten bir gün veya bir kaç saat önce celp tarihleerini güncelliyor. Sınıflandırmaya dair bir açıklama olmaksızın katılış tarihinde değişiklik oluyor. Ağustos ayında yedekler ve erler, eylül ve ekim aylarında yalnızca erler gidiyor. o yüzden yarın akşam pertemde 22/08 yazıyorsa agustos ayında teslim olacaksın ama sınıflandırman belirsiz sabahı bekleyeceksin. Eylül veya ekim katılışı gözüküyorsa kesin olarak er çıkmış demektir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.