|
396. Dönem (Ağustos Celbi) (5. sayfa)
-
-
İlk kez dün baktım malum muhabbeti görünce. -
İlili sitenin linkini atar mısınız
-
https://personeltemin.msb.gov.tr/
E devlet ile giriş yapabilirsiniz hocam -
Hocam tercih ekranı diye bir ekrana atıyor ama bende mi sıkıntı var acaba kusura bakmayın
-
O ekranda ilerle seçeneğine basmanız gerekiyor sınıflandırma ve tertibat bekliyor yazısını görene kadar. -
14.11.24 tarihine kadar ilişiği yoktur ve sınıflandırılma tertibat bekleniyor diyor
-
Sizde nedir durum
-
Siz hangi celp için başvuru yaptınız ? Neden 11. Aya attı ? -
22/08 diyor bende sanırım ilk grup.
-
Ağustos için başvurudum ama e devletteki askerliği ile ilişiği yoktur kağıdında hala 22.08 .24 gözüküyor anlamadım
-
Bende pertem de e devlet de 22.08 görünüyor ilginç -
Sizde asteğmenliğe mi başvurdunuz
-
daha önce e devlette askerliği ile ilişiği yoktur kısmı kasıma atıp tekrar ağustosa geri atmıştı beni bakalım artık cuma öğreneceğiz
-
Evet -
Bende asteğmenlik için başvurdum bölüm hukuk sizin neydi bölüm
-
Benim felsefe grubu öğretmenliği
gno. 2.95
Boy 183. Kilo 90
-
Perteme göre bana er mi çıkmış gibi gözüküyor şu an bi bilgisi olan var mı e devlette hala 22.08.24
-
Kanka 1-10 haziran arası nitelik güncellemesi vardı, o tarihte mi öyle oldu yeni mi? Eğer yeni olduysa askerlik şube teknik hata diyor. Birde Kasıma atmışsa er çıkmış olmuyor. Senin sınıflandırman kasım celbinde belli olacak anlamına geliyor.
-
Perdemi daha önce kontrol etmemiştim fakat değin tarihte e devletteki askerlik durum belgem kasıma attı fakat sonra hemen tekrar 22.08.24 oldu şu anda e devlet durum belgesi hala öyle dediğin gibi teknik hata olabilir cevabın için teşekkür ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X