Ağustos dönemi sevk tarihleri nelerdir? |
396. Dönem (Ağustos Celbi) (3. sayfa)
-
-
Yedek Subay / Yedek Astsubay -> 22 Ağustos 2024
Er -> 22 Ağustos 2024, 19 EYLÜL 2024, 17 EKİM 2024
-
2 ağustosta açıklanıyor 22 ağustosta sevk oluyoruz 20 gün az bir süre değil mi bana öyle geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O da ilk grup çıkarsa, 2 veya 3. Grup çıkarsa daha fazla süreniz olacak.
20 gün, eskiye oranla çok daha iyi. Pandemi yokken 373. Dönemle gittim. 19 ekimde yerler açıklandı, 1 kasımda birliğe katılış yapmıştım.
20 gün önceki senelere göre çok bile
Askerlik tecilim 2024 aralık'da bitiyor. Yoklama başvurusunu 1 martta yaparsam 2025 ağustos celbiyle mi giderim?
Evet.
Ama net tarihleri bilmiyoruz. Sınavla vs ile çakışabilir. 2025 takvimi yılbaşına doğru açıklanır.
2024 takvimi:
Buradan takip edersiniz :
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yedek Subay : EVET
Yedek Astsubay: EVET
Komando: EVET
İkinci 6 ay: Hayır
Bölüm: Hukuk
Ortalama: 2,91
Son haftaya giriyoruz hakkımızda hayırlısı.
-
Bu arada beni de kasım celbine atıp aynı gün geri çekti. Hiç bir yerde mantıklı bir açıklama bulamadım. Bu şekilde geri çekmesinin bir anlamı var mı
-
Hocam çoğunluk için duydum bunu ve bana da aynısı oldu. Hatta önceki dönemlerde sevk olunacak birliğin bile açıklandıktan sonra değiştiği arkadaşlarım olmuştu. Zannedersem olay gayet normal bir durum.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hataylıramsey -- 25 Temmuz 2024; 17:1:24 > -
Anladım hocam. Teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman. Sizin bölüm, tercihler ne şeklideydi
-
Bölüm hukuk meslektaşım benimde ort 3.00 bekliyoruz bizde hayırlısıyla.
Hukukçular için diğer arkadaşlara bi soru sormak istiyorum yedek subay çıkma olasılığı nedir çevresinden geçmiş dönemlerde duyum var mı saygılar tüm foruma
Benim çeşitli yerlerden okuduğum, en çok yedek subay çıkan bölümlerin; hukuk, makine müh, elektrik müh, inşaat müh ve gıda müh olduğu söyleniyor. Herkes hukuku ilk sırada sayıyor
bende araştırdığımda benzer şeyler gördüm. Yanıtın için teşekkürler hocam.
Benim hemşirelik. Haftalardır sadece sonucu bekliyorum. Bütün planlarım sonuca bağlı . Şu haftada hemen geçsede öğrensek sonucu . Umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur
Önümdeki 2 senenin planlaması tamamen bu sonuca bağlı hayırlısıyla bekliyoruz sabırsızlıkla
Benimde öyle. En azından belirsizlik otadan kalksa rahatlayacağım. Çıkmazsa mecburen erteleyip bedelli pasarı toplayana kadar YL yapacam. Hepimi<in gönlüne göre olur umarım.
-
Geride bıraktığımız bugün itibariyle sınıflandırmamıza tam 7 gün kaldı. Herkese hayırlı sonuçlar diliyorum…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X