1) 3.0 miyop 0.50 astigmat ile deniz ikmal yedek subaydım. Kimse gözlüğü sallamıyor. 2) Bizde bir kişi vardı galiba ancak tam emin değilim. Harita bilmemne ile ilgili bir birliğe gitmişti galiba Ankara'da. (2016) 3) Forumda araştırma yapıp terhis olmuş 3-4 kişiye sormanı tavsiye ederim. 130 küsür kişide bir kişi diye hatırlıyorum bizde, o da kesin değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 8 Haziran 2024; 21:37:43 > |
396. Dönem (Ağustos Celbi) (2. sayfa)
-
-
Hiç silah fobisi falan işaretlemediğim için bilemedim. Acemi birliğinde sorulsaydı da bunu işaretleseydin, çağırıp sorabilirlerdi. Ancak önceden işaretleri ne kadar takıyorlar bilmiyorum. Ancak temel "bölüm" gibi seçenekler dışındakileri çok ağır incelemiyorlar gibi.
Yanık temel işlevleri uygulamada engel oluşturmuyorsa olmaz. Bende çok küçük, belli belirsiz soba yanığı izi vardı, kimse görüp sormadı. Arkadaşımda daha belirgin vardı, o da yedek subay yaptı. Bir devremin kolunda izler vardı, onu da dert eden olmadı.
-
Yedek Subay: Evet
Yedek Astsubay: Evet
Komando: Hayır
İkinci 6 ay: Hayır
Bölüm: İnşaat Mühendisliği
Yds puanı : Yok
Hepimiz için hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
396 kadar geldi he kısa dönem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
01 MAYIS - 31 MAYIS 2024 TARIHLERI ARASINDA ERTELEMENIZ SONLANMISTIR. AGUSTOS 2024 SINIFLANDIRMA DONEMINDE SEVKE TABISINIZ. ISLEMLERINIZI YAPTIRDIYSANIZ BU MESAJI DIKKATE ALMAYINIZ. B002
Şoyle bir mesaj aldım bugün. Askerlik ilişiği halen aynı bişi değişmemiş ama acaba sizede geldimi benzer mesaj
Geldi
Şimdiki aklım olsa yedek subay/astsubay olarak yapardım. Askere er olarak gitmek zor.
yerlerin belli olmasina 40 gunden az kaldi. yedek subay, astsubay cikarsa ne ala yoksa basimizin caresine bakacagiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
insallah cikar hocam güzel maaş alırsınız
Kadrolu Özel Eğitim Öğretmeniyim.
Asker Ögretmenlik: Evet
Yedek Subay: Evet
Yedek Astsubay: Evet
Komando: Hayır
İkinci 6 ay: Hayır
Bölüm: Özel Eğitim Öğretmenliği
Uzun dönemlerden birinin çıkması ümidiyle hayırlısı olsun herkes için...
Arkadaşlar merhabalar. Sizce PDR mezunlarına Ağustos celbinde çıkma olasılığı nedir?
-
asker kaçağı durumunda olarak muayene olduk yoklamayı yaptik, askerlige basvurduk. gelen idari para cezasini da odedim. bu durum yedek astubaylik cikmasini engellermi arkadaslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhallens -- 15 Temmuz 2024; 21:13:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
engellemiyor diye biliyorum.
-
Merhaba iyi forumlar. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümüne Yedek Subay/Astsubay çıkma olasılığı nedir? Yds puanım var, alakasız ama 2 senelik borsa sektöründe is tecrübem de var
ciddi bir sans faktoru soz konusu. ihtiyac var ise meslekci olarak veya takim komutani olarak degerlendirilebilirsin. daha onceki konulari ve gidenleri arastirarak bu donemde bu bolum ile alinanlarin sayisini analiz edebilirsin fakat 2 agustosu beklemek disinda pek bir secenek yok..
Kanka son tarih mi 2 ağustos yani kesin 2 ağustosta mı açıklanacak yoksa öncesi yada sonrası olur mu örneğin 30 temmuzda da açıklanma şansı varmı
daha erken veya sonra aciklanirsa sira disi bir durum olur. ozellike 2 agustosu bekleyecegiz.
arkadaşlar merhaba ben yoklama ve hizmet tercih işlemlerimi 29/05/2024 tarihinde yaptım ve şu an AĞUSTOS 2024 celp dönemindeyim ama hizmet tercihimi güncelleyip komando olmak istiyor musunuzu evet yapmak istiyorum fakat işleme devam ettiğimde sistem KASIM 2024 dönemine atacağına söylüyor bu yüzden güncelleyemiyorum bu durumda ne yapabilirim
-
bildigim kadari ile onu isaretlemek o kadar da onemli degil bu nedenle su an bir islem yapmamani tavsiye ederim.
komando seçeneğini işaretlemenin yedek subaylık şansını artırdığını da duymuştum onun için işaretlemek istedim ve tabi komando şansını artırmak için de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X