bende de aynı şekilde oldu hatta en başta pandemi kurallarına uyacağımı onayladım bence eski kalmış bi durum fakat riske atmak istemiyorsan e nabızdan bi kağıt çıkartılabilir. (bence hiç sormazlar bile) |
397. Dönem (Kasım Celbi) (19. sayfa)
-
-
bende de akademisyen olmamama rağmen akademisyenlik var yazıyor, Lisans mezunu olmakla ilgili olabilir. Önemli olan Muv. Özelliği kısmı bence. Ayrıca B2 ehliyetim olmasına rağmen ehliyet: - yazıyor
-
Anladım hocam. Bu durumu düzelttirmeye gerek var mı? Herhangi bir bilgin var mı?
-
10 hafta diye biliyorum
-
bence gerek yok, bilgim yok. Yarın daha fazla bilgi ediniriz, bi gelişme olursa buraya yazarım
-
cebime 2 bot vatkası koyup gideceğim
-
cımbız, tırnak makası,çengelli iğne, dikiş seti, vatka (postal için), yüz ve dudak nemlendirici (kardenizden iç anadoluya gidenler için çok önemli), postal koku için toz, pudra, yara bandı, saat (normalde aksesuar kullanan birisi değilim askerde lazım olacak gibi ufak bi asker saati düşünüyorum, not defteri, KALEM, boyna asmalı cüzdan, bunların dışında yedek olarak atlet don ve çorap ve bir adet yüz havlusu, kaliteli tıraş bıçağı, yarın asker malzemecisine gidip almayı düşünüyorum. Fikir ya da önerisi olan var mı?
-
güzel olur
-
beyler bilgisayar mühendisligi mezunuyum askerligi tamamen unutmusum şimdi baktım tuzla piyade okulu hudut cıktı ne anlarım ben huduttan meslekci degiliz galiba .Gideyim mi sizce
-
hocam sivil götürmeyi düşünmüyorum, kot pantolon kazak mont giderim, acemide siville işimiz olmayacak. Sonrası için soruyorsan zaten sivilde kışın pantolon kazak takılıyorum. acemi sonrasında zaten erişimimiz olur bi şekilde kargolatırız ya da izin kullanıp alırız
-
sevk belgende muv özelliği ne yazıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaEnes87 -- 5 Kasım 2024; 1:49:7 > -
hudut tk. k yazıyor hocam
-
bilgisayar mühendisi birkac arkadasa daha sordum meslekci cıkmamıs forumu kuran arkadas da bilgisayar mühendisi onunki de mi takım komutanı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X