Dostum Selamlar, bana da aynı yer çıkmış . İstersen haberleşelim instagramdan falan |
397. Dönem (Kasım Celbi) (18. sayfa)
-
-
Bana da aynı yer çıktı istersen haberleşelim dostum
-
merhabalar. Ankara Polatlı topçu ve füze okulu topçu sınıfı kasım celbi yedek subay adayıyım. İlköğretim matematik öğretmenliği mezunuyum. Meslekçi veya takım komutanı olup olmadığımı nasıl bilebilirim , topçu ve füze okulu ile ilgili bilgisi olan var mı nasıl bir yerdir? Teşekkürler
-
Çanakkale Jandarma Er Ocak 2025'te gidecek arkadaşlar için telegram grubu kurdum. Katılmak isteyenler özelden yazabilirler, gruba alırım -
quote:
Orijinalden alıntı: N3F3S
2,15 diploma notlu arkadaşım sağlıkçı olarak Samsun'a atandı hocam bölüm sağlık yönetimi, bence diploma o kadar da önemli değil.Ben işi analize dökmüştüm hocam ama en önemli şeyin bölüm olduğunu da kabul ediyorum.
Mesela diyelim;
100 puan lazım
Benim bölüm 30 puanla başlıyorsa,
Sağlıkçı 50 puanla başlıyor,
X bölümü 10 puanla başlıyor,
Diğer kriterlerde en fazla +100 ekleyebiliyor.
Bu kriterlerden +50 puana ulaşmak mı daha kolay +100 puana mı? Yani sağlıkçı daha düşük ortalama vb. ile daha hızlı öne geçebiliyor.
Ben bölüm birincisi olduğum için ve sağlık vb. raporum olmadığından kendime %5 se şansım %20 oldu gibi bakıyordum günün sonunda yine %80 çıkmaz beklentim vardı ama çıkınca da ekstrem şaşırmadım.
Kesinlikle değerlendirme kriterleri var ama bunların katsayısı ne kimse bilmiyor o yüzden "tamamen kura" gibi bir algı oluşuyor.
Mesela son celp için gruplarda ortalamalara baktım 2.5 var ama çok fazla kişi 3+ ortalamalı insanlar. Ben zamanında tek tek asteğmenler bulup sormuştum
Bu arada astsubay alınması da şansı düşürdü gördüğüm kadarıyla, astsubay arkadaşlar 2019 da başladı ondan önce tüm yedekler 4 yıllık mezunmuş, şimdi bakıyorum çok fazla astsubay alınıyor yani kontenjanın yarısı belki de gitti.
Alınmasın demiyorum tabiki sadece yedek subay olmak zorlaştı diyorum.
Bedelli artı yazıyor diyorlar ama şöyle bir şey var erteleme hakkından dolayı bedellilerden çok insan yedek subay başvuruyor çıkmazsa bedelliye çeviriyor yani başvuru yine fazla...
-
Bolu 2.Komando Tugayına giden yok mu hiç ? sıhhiye er olarak gidiyorum ben de ama internette doğru düzgün bir bilgi de bulamadım.
Hayırlı tezkereler şimdiden herkese
-
54 ÜNCÜ MKNZ.P.TUG. KOM.DES.TB. KH. VE KH.BL./KIYIK EDİRNE MERKEZ/EDİRNE
Kasım ayında Hatay İskenderundan buraya gideceğim ne wp gruplarında ne de forumlarda gideni bulamadım yunan sınır kapısındaymış sanırım ayrınca birkaç ekşi sözlük entry'si ve bir dh konusunda 3-4 sayfa yazı var yani birlik hakkında yorum da bulamadım.
Birlik hakkında bilgisi olan varsa veya benimle aynı birliğe yerleşen varsa konu altında haberleşelim lütfen.
-
Ağrı Doğubeyazıt 1.Mekanize Aralık ayında oradayım. Daha önce giden ve ustaya geçişte dağıtım nasıl olduğu hakkına bilgisi olan varmı yada Ustayıda dağıtım olmadan buradamı yapıyoruz ? Herkese hayırlı teskereler.
-
Arkadaşım geçen sene kasımda gitmişti. Acemiyi de ustayı da orada yaptı.(12. Mekanizedeymiş)Dağılımı bilmiyorum ama aklı başında insanları göndermek istemiyorlarmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir778 -- 3 Kasım 2024; 14:48:0 > -
Bilgi için çok sağol artık oraya gidip görücez nasıl olacağını.
-
Selam arkadaşlar. 14 Kasım 2024 tarihine sınıflandırmam çıktı sevk belgemi ne zaman alabilirim şu an e-devlette 11 gün kaldı yazıyor belge vermiyor.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159899020
-
Teşekkürler
-
Ben varım dostum. Ocak 2025 sevk tarihim. Piyade Er olarak gidiyorum. Ben de doğru düzgün bilgi bulamadım.
-
Sevk belgesi alırken kovid-19 aşı kartınızı yanınıza alınız diye uyarı verdi. Covid19 pandemi döneminde değiliz bu kartı hala almamız gerekli mi ?
-
Merhaba arkadaşlar an itibariyle sevk belgemi aldım. Sevk Belgemde [Akademisyenlik: VAR] yazıyor ama akademisyen değilim. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
Akademisyen olmadığın halde mi var yazıyor? Muv Özelliği kısmında meslekçi kurası yazıyor ise meslekçi oluyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braveheartbugra -- 5 Kasım 2024; 1:21:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X