Şimdi Ara

397. Dönem (Kasım Celbi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
24
Favori
40.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sınırda takım komutanlığı,10 hafta acemilik. Biraz araştır ne yapıyorlar diye ben de tam bilmiyorum sana uyarsa yap, şahsen meslekçiye göre zor

• HamzaEnes87 H kullanıcısına yanıt

Saat önerim Casio F-91W olacaktır.

• Sevk belgemde Müv. Özelliği kısmında Karakol Eri yazıyor, Acemide gideceğim yer %80-90 cezaevlerine gönderiyormuş. Sizce şimdiden karakola mı düştüm ustada yoksa burada yazanın önemi yok mu? Bilgisi olan var mı bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfdmrk M kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• Sappy0 S kullanıcısına yanıt

hemşirelik hocam senin bölüm neydi

• ruhiatakan68 R kullanıcısına yanıt

Mesaj attım

• ben ekim ayında tecil bozdurup muayene oldum ama hâlâ sınıflandırmanız bekleniyor diyor ta şubat ayına mı kalacağım?

• omerfarukkpln O kullanıcısına yanıt

ekim ayında tecil bozdurduysan zaten şubat celbine başvurmuş oluyorsun.

• whatsapp.com
    397.Dönem Subay/Astsubay
    https://chat.whatsapp.com/FDIDmId5u4LAscqO3thRIr

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 397.Dönem için grup kurdum. Katılabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 397. Dönem (Kasım Celbi)

Şimdiden herkese hayırlı teskereler! var mı başka veteriner yedek subay ?

• emosportsss E kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl bir sınflandırma yapılıyor bilmiyorum. Ben meslek kurasına tabiyim. Sevk belgemde böyle yazııyor. Bana sorarsan benimde gönlümden takım komutanlığı geçiyordu. Ama nasip meslekçi çıktı. Ben yeni mezunum hocam. Yani bir işim gücüm yok. Hatta şöyle söyliyim askerde kalmak istiyorum. Senin durumun nasıldır bilmiyorum. Ama bana sorarsan kazanılmış olan hakkından feragat etme. Hem güzel bir birikim yaparsın. Hemde güzel bir tecrübe edinmiş olursun. Ayrıca sağlıkçı olmadığın sürece sınır dışına falan çıkmıyorsun dediler. Ek olarak her hudutçu sıkıntılı bölgelere düşmüyor. Varsa üst devreler onları bulabilirsen onlara bir danış hocam.

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt

takım komutanlığı nasıldır

• Çanakkale Yedek Subaylık çıkan arkadaşlar wp grubumuza gelmek istiyorsanız buyrun

whatsapp.com
    Yedek Subaylar Çanakkale
    https://chat.whatsapp.com/E6241ZjMcr80FYB1ohY1js

• emreulgr0 E kullanıcısına yanıt

70 gün eğitim. ilk 20 günü sıradan er eğitimi kalan 50 gün birliğe ve sınıfa göre eğitim.

bazı birliklerde çok sağlam bir 50 günlük eğitim var, ben ikmal sınıfıyım teoride meslekçi olması lazım ama takım komutanı eğitimi verecekler çünkü ordu ikmali öğretmek zorundalar üstüne komuta etme eğitimleri de alıyorsun.

komando sanırım 90 gün ve en zoru.

tk ve komandoda ödemeler biraz daha yüksek ama fark az, yani 11 ay maaş alan meslekçiyle toplamda aynı maaşı alıyor gibi bir şey oluyormuşsunuz.

Onun dışında tk olmasına rağmen meslekçi gibi görev yapan da çok var tamamen gittiğin yerdeki ihtiyaca göre değişiyor.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

Muharebeyim, sevk kağıdında elektronik harp yazıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mı? Benzer şekilde görev kimseye ulaşamadım.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt

kara kuvvetleri konya hava savunma sınıfım da hava savunma muv özelliğide 35mm oer tk

• Turkcell ve Vodafone'a sordum hat kısıtlama değil "dondurma" yapabiliyoruz. 3 ay boyunca sadece vergileri ödüyorsunuz hattı da kullanamıyorsunuz dedi. Askercell benzeri bir uygulamamız yok dedi. Bilgisi olan var mı?

Birliğimin (İzmir Gaziemir Ulaştırma, Personel Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı) internet sitesinde şu ibare yer alıyor:

397. Dönem (Kasım Celbi)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.