398. Dönem (Şubat Celbi) (8. sayfa)

-
-
-
Merhabalar. Aynı yerde er olarak sevkim çıktı şimdiden hayırlı olsun komutanım
-
samsun var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecilini bozdun mu devrem?
Özel mesaj gönderemiyorum. Bir sorun var, çözmeye çalışıyorum. Benim yol izni 1 gün. Cumartesi teslim olurum yani.
-
Benim 2 gün, pazar görünüyor. Cumartesi gelirim sanırım.
Konya'dan askere gidecek varsa tuşlu telefon verebilirim. Hafıza kartı da takılıyor müzik dinlemede aramada sorunu yok. Sadece tuş kilidi açma tuşu sıkıntılı ben altına kağıt koymuştum sorunu bu şekilde çözmüştüm. Ücret talebim yok.
Bedelli yapan sayisi cok fazla oldugu icin yedek subay cik.a yogunlugu artmis sanirim.
Sağolasın, sana da şimdiden hayırlı olsun.
-
Ankara mebs " Elektronik harp " ile ilgili bilgisi olan var mıdır ?
-
HERKESE HAYIRLI OLSUN ŞUBAT CELBİ ISPARTA EĞİRDİR DAĞ KOMANDO OKULUNA ÇIKAN VAR MI YEDEK ASTSUBAYLIK
Teşekkür ederim hocam.
-
yine askerlik şubesi yine sallamasyon bilgi.
bunların memurlarını nasıl işe alıyorlar allah bilir
Haftasonu-hafta içi mesai sonrası gece 12 de her türlü katılım olur kardeşim rahat ol.
-
Bozdum hocam mesaj attım grup için ahmet hocama da attım.
-
Hocam özel mesaj sorunu var. Hala dönüş yapmadılar. Özelden mesaj atamıyorum. Ama gelen mesajları görebiliyorum. Siz bana özelden numaranızı yazın. Ben mesaj atayım.
-
Arkadaşlar ben kasımın tam 30unda işlemleri tamamladım yedek astsubaylık için fakat bana astsubaylık çıkmadı hala sınıflandırma bekleniyor diyor. Mayısta çıkma olasılığı var mı?
Bölüm: Paramedik
Ortalama: 2.9
yazdım hocam.
-
hocam işlemleri tamamladığınızda sisteme yansıması 1-2 gün kadar sürüyor kasım 30 şubat celbinin son işlem günüydü, kasım 30dan sonraki yansıyan işlemler mayıs celbine dahil oluyor işlemler sonradan yansıdığı için muhtemelen mayıs celbine dahil edildiniz. askerlik durum belgenizi sorgulayın tarih olarak 08/05/2025e kadar ilişiği yoktur yazısı görüyorsanız mayıs döneminde sınıflandırmaya dahil olacaksınız, 30 nisanda açıklanacak sınıflandırma ve sevk tarihiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X