399 TL JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklık - Siyah Resmi web sitesi: https://eu.jbl.com/JBL+FREE+X.html?dwvar_JBL%20FREE%20X_color=Black-EMEA-Current&cgid=wireless-headphones |
399 TL JBL Free Kablosuz Kulakiçi Kulaklık - Siyah
-
-
Parasının kulaklığı değil gibi görünüyor. Bluetooth versiyonu bile 4.2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
100 daha fazla verip amazon’dan alırım. hepsiburadanın elektronikte vukatları ortada.. yine de alacaklar için güzel fırsat tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesstern -- 8 Mayıs 2021; 23:31:20 > -
parasının hakkı değil kesinlikle bizzat kullanmış biri olarak çinli firmalardan daha ucuza daha iyiler var
-
quote:
Orijinalden alıntı: caseonparasının hakkı değil kesinlikle bizzat kullanmış biri olarak çinli firmalardan daha ucuza daha iyiler var
Ne var mesela? Qcy t7 aldım ama sağ kulaklık şarj tutmuyor. Sol kulaklık 3 4 saat giderken sağ kulaklık 20 dakikada bitiyor.
Daha önce faklı bir model jbl aldım sahte çıktı iade ettim dikkat edin. Kulaklık iade almada sıkıntı yaratıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ucuz derken nerdeyse 300 TL ucuz da demedim. Tüm bluethoot kulaklık piyasasını bilmiyorum hepsini test edip bu fiyata en iysi bu diyemem kaldı ki 3 sene önce falan denedim o kadar eski bir kulaklık hatta o dönem bende galaxy icon x vardı aşağı yukarı aynıydı fiyatları jbl'i kullanan arkadaşım bile keşke onu alsaydım demişti. .
-
Kablosuz kulaklık olarak tavsiye bakıyorum ben de ama sanırım biraz iyi bir şey için en az 300 TL ayırmak gerekiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtubeda Enes Özenin kanalı var adam bayağı bir kulaklık inceleyip karşılaştırıyor fiyatlarda genelde uygun seviyelerde bir göz atın derim.
-
Kaçırdık galiba fiyat 569 tl olmuş
-
iphone x e direkt uyumlumu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ImpactoKaçırdık galiba fiyat 569 tl olmuş
Şu an 399...
-
Eski teknoloji 6 mm ufak sürücü kaba duruyor 400 değil 200 vermem
Sırf üzerinde jbl yazısı var diye pahalı ederi bu değil
değiştirtin onu üsteleyip bozuk çünkü bariz. bende de 100tllik qcy var memnunum baya
2 senedir kullanıyorum. Gayet iyi bir kulaktır. Baktığınızda Jabra ve diğer bir çok modele göre özellikle bass performansı çok iyi. İnternetten incelemesini bulabilirsiniz. Ben çok memnunum.
https://www.rtings.com/headphones/reviews/jbl/free-truly-wireless-2018
-
T7 modeli mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çinliler daha iyi. Sırf jbl diye buna 400 tl verilmez.
-
t1c
Benzer içerikler
- reeder s19 max pro bir alana bir bedava
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- vodafone hediye internet
- turkcell illere özel kampanya
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X