Şimdi Ara

3d 120 hz monitör için yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/benq-rl2450h-black-24-rl2450h-led-oyun-monitoru/productdetails.aspx?I_ID=60881#allImages

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/benq-xl2420t-24-xl2420t-3d-led-oyun-monitoru/productdetails.aspx?I_ID=60879

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/samsung-s27a950ds-27-s27a950ds-genis-ekran-led+3d-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60755

arkadaşlar yukarıdaki monitörlerden bir tanesini almayı düşünüyorum 120 hz 3d bir monitör ekran kartım şimdilik 7970 şöyle bir sorun var nvidia 3d vision ready yazıyor ben amd kart ile 3d ve 120 hz alabilirmiyim yoksa nvidia bir kart almam gerekirmi çıkamadım bu işin içinden böcekgrafik nickli üyeninde başını şişirdim en sonunda bana bir konu aç dedi bende konu açmaya karar verdim :) bu olayın aslı nedir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

• nvidia ekran kartın olmadan nvidia 3d vision kullanamazsın maalesef. bu arada ilk linkteki benq da 60hz modelinden
  • Evet RL2450H modeli 60 hz ona dikkat et alırken. Sen 3D bir monitör baktığın için RL2450H olmaz sana. Bence BenQ XL2420T modeline bak derim. Oyun için olan bir model olmasına karşın renklerinden herkes memnun kalmış. Biraz yurtdışındaki yorumları okudum orda memnun olmayan görmedim herkes 5 yıldız vermiş. Film izleyeceksende keyif verecektir sana. Sonuçta şöyle düşün BenQ nun yaptığı en iyi ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xilla

nvidia ekran kartın olmadan nvidia 3d vision kullanamazsın maalesef. bu arada ilk linkteki benq da 60hz modelinden

peki hocam tesekkur ederim peki ben 3 d haricinde diger özelliklerini kullanabilirmiyim mesela 120 hz alabilirmiyim veya modlarda gecis yapsam sıkıntı olurmu acaba tam olarak merak ettiim bu :/ ekran kartinida bi sure sonra nvidia yapariz ne yapalim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu benq nasıl bir marka iyimidir diğerleri kadar bana sorarsanız en iyi samsung ikinci LG
  • quote:

Orijinalden alıntı: tda 1562q

beyler bu benq nasıl bir marka iyimidir diğerleri kadar bana sorarsanız en iyi samsung ikinci LG

risk budur diyip alicaz :)

• Dünyadaki sınırlı monitör üreticilerinden. Neden kötü olsun. Bence marka olarak diğerlerinden geri kalmaz sadece diğer markaların Cep telefonu, TV ve Notebook vs gibi genel bir kitleye hitap eden ürünleri var bundan dolayı daha aşina olmanız mümkün ama monitör üreten belli ve hatrı sayılır firmalardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawnfx

quote:

nvidia ekran kartın olmadan nvidia 3d vision kullanamazsın maalesef. bu arada ilk linkteki benq da 60hz modelinden

peki hocam tesekkur ederim peki ben 3 d haricinde diger özelliklerini kullanabilirmiyim mesela 120 hz alabilirmiyim veya modlarda gecis yapsam sıkıntı olurmu acaba tam olarak merak ettiim bu :/ ekran kartinida bi sure sonra nvidia yapariz ne yapalim :)

tabii 120hz kullanabilirsin monitörün her fonksiyonunu kullanabilirsin sadece nvidia 3d vision kullanamazsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dawnfx

quote:

tabii 120hz kullanabilirsin monitörün her fonksiyonunu kullanabilirsin sadece nvidia 3d vision kullanamazsın

tamamdir hocam merak ettigim tek sey buydu :) teşekkürler :)

• Bütçe sıkıntısı yoksa ve monitörü oyun için alacaksanız XL2420T'yi, yoksa S27A950DS'yi tercih edersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.