Şimdi Ara

3D Altyazı Yapımı ve 3D Altayazılı filmleri 3D Televizyonda İzleme Kılavuzu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
12
Favori
63.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her seyi yaptım birebir yok olmuyor parametre hatası alıp duruyıorum..please set correct patch hatası veriyor nerde yanlıs yapıyorum
  • Kimsede birşey yazmıyor yani srt altyazıyı tamam dönüştürüyor pc de görüntü h-sbs görüntü birleştirilince altyazı ekranın iki tarafında beliriyor yani iki tarafta görüntü oluyor ya onun gibi beliriyor, pc de durum bu. tv de ise ekranı ortalıyor fakat 2b gibi arkada kalıyor ve başında ve sonunda saçma kodlar var, yazarken aklıma geldi acaba bunu smart moddamı filme ekleyip filmle birleştirip denemeli ? Belki çözüm olabilir. Denedikden sonra sonucu yazacağım, sonucu yazacağımı dedikden sonra sonucu yazmayanlar gibi yapmayacağım
  • Eğer 3D filmi Bilgisayardan izleyecekseniz filme özel altyazı gömmeye yada başka birşey yapmaya gerek yok. GOM Player ile filmi açın filmin normal altyazısını yükledikten sonra GOM Player çalışırken üzerinde sağ tuş-Subtitles-3D Subtitle mod seçin. Filme göre ayarlıyor 3D altyazıyı
  • Önerin için teşekkürler ama GOM PLAYER indirin. Sağ tıklayıp Subtitles bölümünde aşağıda 3D moduna alın sağ-sol yada yukarı-aşağı diye belirtin. Tam istediğiniz gibi oluyor. Yine de teşekkürler
  • S.a ya arkadaşlar diğer mağazamıza geçtim LG den koptum gittim sorunu çözemedim valla bıraktım uğraşmayı ama çözene duamı eksik etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sgt.Gaz S kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş az önce aynen anlattığın gibi yaptım çevirdi altyazıyı eline sağlık
    ew kardeşim çok makbule geçti teşekkürler
  • Ya arkadaşlar ben 3D Led TV aldım. Markası LG. 3D bir film indirip, divxplanetten de altyazısını indirdim. (Altyazı dosyasının adında 3d geçiyordu, bu altyazının 3d filmlere uygun olduğu anlamına gelmiyor mu?) Neyse harddiske atıp tv ye bağladım ama altyazıları karmakarışık gösterdi. Mediatankım var ona bağladım oradan oynattım ama sonuç değişmedi. Burayı biraz inceledim ve bitakım programlardan ve işlemlerden bahsedilmiş. Tamam uğraşılırsa yapılır ama ben şunu anlamıyorum, bunun için neden bunları yapmak zorundayız, alt tarafı bir altyazı dosyası yav. Her film için bunları yapacaksak işimiz var yani. Valla bu anlamda biraz hayal kırıklığına uğradım. Koskoca LG marka televizyon ve karmakarışık altyazılar. Bunun çok daha basit bir yolu olmalı. Orjinal dilde 3d film izlemenin bu kadar zahmetli bişey olduğunu bilseydim biraz fazla para verir Samsung'u tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redjingle

Ya arkadaşlar ben 3D Led TV aldım. Markası LG. 3D bir film indirip, divxplanetten de altyazısını indirdim. (Altyazı dosyasının adında 3d geçiyordu, bu altyazının 3d filmlere uygun olduğu anlamına gelmiyor mu?) Neyse harddiske atıp tv ye bağladım ama altyazıları karmakarışık gösterdi. Mediatankım var ona bağladım oradan oynattım ama sonuç değişmedi. Burayı biraz inceledim ve bitakım programlardan ve işlemlerden bahsedilmiş. Tamam uğraşılırsa yapılır ama ben şunu anlamıyorum, bunun için neden bunları yapmak zorundayız, alt tarafı bir altyazı dosyası yav. Her film için bunları yapacaksak işimiz var yani. Valla bu anlamda biraz hayal kırıklığına uğradım. Koskoca LG marka televizyon ve karmakarışık altyazılar. Bunun çok daha basit bir yolu olmalı. Orjinal dilde 3d film izlemenin bu kadar zahmetli bişey olduğunu bilseydim biraz fazla para verir Samsung'u tercih ederdim.

Karmakarışık olması TV den değil. Ayarlarını tam yapmamandan

video ayarlarından dil seçeneğini turkçe, konumunu 2, yazı tipi boyutunu en büyüğk yap izle yap o zaman düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: medicus07

quote:

Orijinalden alıntı: redjingle

Ya arkadaşlar ben 3D Led TV aldım. Markası LG. 3D bir film indirip, divxplanetten de altyazısını indirdim. (Altyazı dosyasının adında 3d geçiyordu, bu altyazının 3d filmlere uygun olduğu anlamına gelmiyor mu?) Neyse harddiske atıp tv ye bağladım ama altyazıları karmakarışık gösterdi. Mediatankım var ona bağladım oradan oynattım ama sonuç değişmedi. Burayı biraz inceledim ve bitakım programlardan ve işlemlerden bahsedilmiş. Tamam uğraşılırsa yapılır ama ben şunu anlamıyorum, bunun için neden bunları yapmak zorundayız, alt tarafı bir altyazı dosyası yav. Her film için bunları yapacaksak işimiz var yani. Valla bu anlamda biraz hayal kırıklığına uğradım. Koskoca LG marka televizyon ve karmakarışık altyazılar. Bunun çok daha basit bir yolu olmalı. Orjinal dilde 3d film izlemenin bu kadar zahmetli bişey olduğunu bilseydim biraz fazla para verir Samsung'u tercih ederdim.

Karmakarışık olması TV den değil. Ayarlarını tam yapmamandan

video ayarlarından dil seçeneğini turkçe, konumunu 2, yazı tipi boyutunu en büyüğk yap izle yap o zaman düzelir

Hocam bende Philips medya player var. wmv hariç herşeyi oynatıyor, çok detaylı bir menüsü var ama sizin dediğiniz gibi alt yazı ayarlarında ne yaparsan yap 2 ekrana da alt yazıyı vermediği için 3d yapınca karman çorman oluyor. Onu ben de bir türlü çözemedim. 3D izlerken altyazısız izliyorum, ingilizcem iyidir ama genel olarak %80 anlayarak izliyorum o da bayıyor.

Selamlar

bu tarz altyazıları SAMSUNG 3D TV lerde açamıyoruz, 46D6500 var bende açmıyor

özel bir formata sokmak gerekir mi? srt normal avileri açabiliyor televizyonlar
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli sorular geliyor bu altyazıları televizyonlarda açabiliyor muyuz diye.

ARKADAŞLAR ALTYAZILAR BİLGİSYAR İÇİN GEÇERLİDİR YALNIZCA BİLGİSAYARI TELEVİZYONA HDMI KABLO İLE BAĞLIYARAK KULLANABLİRSİNİZ Kİ LAPTOPU OLANLAR İÇİN TELEVİZYONDA FİLM İZLEMENİN EN KOLAY YOLU BUDUR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb kardeş denedim tüm dediklerini ama olmadı malesef :(..yardımcı olursan sevinirim.şimdiden eyvallah..
  • guvven kullanıcısına yanıt
    ben yaptım olmadı hepsini denedim ama malesef yardımcı olursanız sevinirim eyvallah.
  • arkadaşlar bende dün uğraştım ama çözemedim sağ olsun bir satıcıdan 500 gb 3d film aldım sadece 3 tanesini izleyebildim programla bir iki deneme yaptım olmadı bu akşam tekrar uğraşacağım ama birde site buldum dilerseniz buradaki yüklü olanları da indirip deneyin derim http://3daltyazi.com/
  • Merhaba Arkadaşlar;

Yenilerde evime LG652V model tv var, bu konulara çok hakim olmadığım için 3D filmlerde ne yaptıysam altyazıyı aktif hale getiremedim. 3d subtitler ile altyazıyı dönüştürdüm, mkv merge ile birleştirdim ama bir türlü altyazı çıkmadı. Bu konuda tecrübesi olan bir arkadaş açıklayabilirse çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar ben bir mac kullanıcısı olarak 3d filmlere altyazı programı olan 3d-subtitler programını kullanamıyorum. Daha önce windows altında bu programı kullanarak çok rahat alt yazı hazırlayabiliyor ve Western Digital üzerinden rahatlıkla izleyebiliyordum. MAC kullanıcılarının hangi yazılımı veya hangi online uygulamayı kullarak Western Dİgital için kullanabileceğimi öğrenmek istiyorum.
  • Allah razı olsun çok sevaba girdin çok işe yaradı
  • Msjım bulunsun..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.