deniyorum deniyorum olmuyor.hatta vlc player altyazıya hata veriyor.
Merhaba 3D Subtitler sürekli Java hatası veriyor. Sistem 64-bit. 64 java indiriyorum güncel ama Java Runtime güncel değil diyor.
Srt23dass diye bir program buldum. Bununla .srt dosyasını .ass dosyasına çeviriyoruz. Sonra uzantısı .ass olan dosyayı tekrar srt yapıyoruz. Bu sefer de VLC player da türkçe karakterler gözükmüyor anacım. Çıldırıciim. Lütfen bir yardım
arkadaslar merhaba, ben söylenen herşeyi yaptım ancak yüzlerce sey cıkarttı masaüstüne ? bu normal bir durummu ? yada yapılması gereken şey nedir ? anlayamadım. yardım ederseniz sevinirim.
merhaba. 3d altyazıyı bilgisayarı bağlamadan usbden izleme yöntemi bulundu mu
quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
merhaba. 3d altyazıyı bilgisayarı bağlamadan usbden izleme yöntemi bulundu mu
Açıkçası ben bulamadım.
SRT2ASS diye bir program ile .srt dosyalarını .ass (böyle de dosya uzantısı mı olur kardeşim ) sonra da ismini unuttuğum bir program ile mkv2nin içine göm demişler bir yerde denemedim.
ben altyazı yaptım vlc de açıyorum iki ekranda da altyazı çıkıyor ama samsung 46ES7000 televizyonumda altyazı çıkmıyor... yardım edin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz
quote:
Orijinalden alıntı: HeliTeknik
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kimano
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: butterflv
herkese merhabalar brn bir sorun yaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ben LG mağazasında çalışıyorum indirmiş lduğum bir 3d filme anlatıldığı gibi eksiksiz altyazı işlemini tamamlayıp filmle aynı isme getiriyorum herşey eksikiz gibi görünüyo ses sistemi altyazı ve dil kodunu problemsiz türkçe olarak görüyo fakat altyazı çalışmıyor ekrana hiçbir şşekilde gelmiyo olması gereken bütün ayarlar eksiksiz görünüyo ama ortada yazı yok deliye döndüm 1 gün uğraştım fakat yapamadım bu arada donanım şöyle tv 55lm960 - ses sistemi bh9520tw(erhangi bi format sorunu olmadığından eminim) wd taşınabilir disk yardımlarınızı bekliiyorum kolay gelsin he bu arada film de 1080p dts sanctum (over under)
Benim anlattığım yöntem bilgisayarı tv ye bağlamak içindi bunu yapma imkanınız yoksa altyazıyı yaparken vobsub kutucuğu yerine bluraysub kutucuğunu işaretleyip deneyin. Oluyorsa bana da bilgi verin lütfen. Bu arada film üst üste ise altyazı yaparken over under seçeneğini seçmeyi unutmayın.
Merhaba
konuda geçen bir ifadenizde, işlemin sonunda "4 dosya birden oluşacak bu dosyaları film ile aynı klasöre atın " demişsiniz.
Fakat işlem sonucu yanlızca 3 dosya oluşuyor bunlar xml,idx ve sub. Benim tv de srt olmayınca görmüyor. İnternetten indirdiğim 3d altyazılarda bu 3 dosyaya ek olarak srt dosyasıda oluyor. Fakat 3d subtitler ile srtyi çevirince nedense srt oluşmuyor yanlızca 3 dosya oluşuyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Vobsub ktucuğunu mu yoksa bluraysub kutucuğunu mu işaretledin? Eğer bluraysub'ı işaretleyip tv'ye gösterince çalışmıyorsa benim yötem sadece bilgisayarı tv'ye bağlayınca çalışıyor demektir. Açıklamada belirttiğim gibi.
Eğer ki vobsub ı işaretlediysen bir de bluraysub'ı işaretleyip dene. Eğer bluraysub'ı işaretlediysen bir de vobsub'ı işaretle ki emin olalım yani ikisini de dene.
Bu arada altyazı dosyası ile film dosyası birebir aynı adda olmalı.
.srt yi iş bittikten sonra tamamen silecek miyiz ?
Neden ben öyle bir şey mi dedim?
bu bahsettiklerinizin hepsini zaten yaptım seçenekler birebir isimler karekter kodlamaları ne hikmet ise olmadı bende bıraktım artık bu işleri :) uğraşmıyorum cihazı alıp eve getirene kadar kafa patlatmayacağım ama konuda ismi geçen arkadalaşlarıma teşekkür ediyorum konuyu takip ediyorum inceden saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: airport34
arkadaslar merhaba, ben söylenen herşeyi yaptım ancak yüzlerce sey cıkarttı masaüstüne ? bu normal bir durummu ? yada yapılması gereken şey nedir ? anlayamadım. yardım ederseniz sevinirim.
Boşuna demedim bunları bir klosörde yap masaüstünde yapma diye.
Bilgisayardan bağlantı yapıp izliyeceklerin tek yapması gereken bişey var gomplayer yükleyip 3d mod da izlemek program felan hikaye ama arkadaş üşenmemiş yazmış eline sağlık ama gomplayer yükleyin yeter başka bişeye gerek yok...
Merhaba arkadaşlar, Altyazıyı 3D çevirmek için açıklamaların hepsini harfiyen yaptım ama check butonunu tıklayınca "Invalid SRT file, error in line ...." uyarısı veriyor. Convert butonuna tıklayınca ise "Parametre geçerli değil" hatası veriyor. Bunun çözümü ile ilgili bilgisi, fikri olan var mı acaba?
quote:
3D filmlere Türkçe ses dosyası aramaktan sıkıldınız mı? İnternetten indirdiğiniz 3d altyazılar bozuk mu? Normal altyazıyı nasıl 3d altyazıya çevireceğinizi öğrenin.
[size=3]Gerekenler:
3D TV
Herhangi bir bilgisayar
HDMI kablosu(1.4 olmasına gerek yok.)
İzleyeceğiniz filmin altyazısı (.srt formatında tabi)
Tercihen VLC Media Player (kendisi en iyi media player'dır.) İndir: Tıkla
[size=3]3d Altyazınızı Yapın
İlk önce 3dsubtitler ı indiriyoruz (java runtime gereklidir!!). Rar dosyasının içindeki iki dosyayı da masaüstüne atın ve subtitler.exe yi çalıştırın.
Srt (altyazı) dosyasını seçin. Masaüstünde olmasın. Bdsubtosub dosyasının yerini seçin, masaüstüne atmıştık. Ayarları en alttaki resimde olduğu gibi yapın.
Ardından sağdaki check e basarak altyazının nasıl göründüğüne bakın ve Convert e basarak işlemi başlatın.
4 dosya birden oluşacak bu dosyaları film ile aynı klasöre atın ve resimdeki gibi film ile altyazının adı aynı olsun.
Ardından filmi vlc ile başlatın gördüğünüz gibi altyazı ikiye bölünmüş ve kullanılabilir.
Bilgisayarı hdmi kablo ile Tv ye Bağlayın. 3D menüsünden Yan Yanayı seçin.
İyi seyirler!
Not: 3D filminiz altalta gözüküyorsa over under, yan yana ise side by side seçeneğini işaretliyin.
Harika konuişime yarar.
ARKADAŞLAR ÇOK BASİT BİR PROGRAM NEDEN YAPAMIYORSUNUZ ANLAMADIM. BEN BAŞARDIM AMA İŞİME YARAMIYOR, ÇÜNKÜ BEN NORMAL FİLM DOSYALARINI EN KÖTÜ 720 P OLMAK ÜZERE TABİ. TRİDEFTEN YADA STREOSCOPİC PLAYER DAN SEYREDİYORUM. TV Yİ ALALI 3 AY OLDU AMA DAHA HİÇ USB DEN OYNATMAYI DENEMEDİM. 42 LM 640S TV İLE HD7950 EKRAN KARTIM VAR. NETİM KOTALI OLDUĞU İÇİN 3D FİLM İNDİREMEDİM. SİDE BY SİDE Bİ FİLM İNDİRSEM ŞU 3D ALTYAZI İŞE YARIYACAK AMA İNDİREMEDİM ELİMEDE GEÇMEDİ. EN GÜZEL 3D PERFORMANSINI KESİNLİKLE STEREOSCOPİC PLAYER VERİYOR. AMA ONU DA İKİ GÜNDÜR KARIŞTIRDIM ALTYAZI AYARI FELAN BULAMADIM. BENİMKİ ESKİ SÜRÜM ONDAN OLABİLİR. YENİ SÜRÜMÜNÜ SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.... :(
TRİDEFTE ALTYAZIYI 3 D YAPMIYOR OLDUĞU GİBİ VERİYOR. JAWA RUNTİME KURDUKTAN SONRA PC YENİDEN BAŞLATIN SUBTİTER ÇALIŞACAK. YAZI 3D OLDU AMA ÖYLE ÇOK BİŞEY FARKETMEDİ BENİM TV 42 İNÇ BELKİ ONDANDIR. YANİ YAZI ÇOK DIŞARI ÇIKMIYOR. GAME OF THRONE U İNDİRDİM 720 P MKV OLARAK TRİDEFTE CANAVAR GİBİ OLDU. BU AKŞAM İZLİCEM.
KOLAY GELSİN ...
windows 8 de çalışmıyor mu bu 3d subtitle programı? java fln yüklü olduğu halde açılmıyor ? Bir de filmlerin hazırlanmış 3d altyazılarının olduğu bir site yok mu, sonuçta bunlar belli başlı filmler, altyazı sitelerinde yok mu ?
Cidden ses ve altyazı dosyları hazır olarak yok mu arkadaşlar?
işlem sonunda olusan sub dosyası mı altyazımız bizim ayrıca mkv mergegui ile 3d filme gomsek sorunsuz ızleyebılır mıyız
quote:
Orijinalden alıntı: boras06
işlem sonunda olusan sub dosyası mı altyazımız bizim ayrıca mkv mergegui ile 3d filme gomsek sorunsuz ızleyebılır mıyız
izleyebilmen lazım kardeş....
quote:
televizyonun mediaplayerından oynatacaksanız , bir çok tv sub ve idx formatlı alt yazıyı desteklemediği için izleyemezsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
quote:
izleyebilmen lazım kardeş....
Ben gömmeyi denedim ancak USB den açmıyor.Selamlar...
Tamam güzel program bunun gibi bir kaç program daha kullandım fakat yapmıyor arkadaş, çeviriyor ama açılmıyor tv de açmıyor pc'de alternatif kurdugum bütün programlar açmıyor yapan yapıyor anlamış degilim, denemedigim kombinasyon kalmadı.
Ben bunu MAC bilgisayarımda nasıl yaparım arkadaşlar ? Alt katta Windows bir bilgisayar var ancak , Mac'te öneri yapabileceğiniz bir program varmı ?