Bildirim
3D Arka Fon ve Yağlı Boya
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Neredeyse her türlü kimyasal madde sıkıntı yapar. Burda konu ölmüş gerçi siz sorunuda halletmişsinizdir ama yinede sadece evcil hayvan forum sitelerine bakmanızı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Sins
Neredeyse her türlü kimyasal madde sıkıntı yapar. Burda konu ölmüş gerçi siz sorunuda halletmişsinizdir ama yinede sadece evcil hayvan forum sitelerine bakmanızı öneririm.
Evet yaptım fonu eskidi bile :) Boyayı hiç karıştırmadım. Direk derz ile devam. Şimdiye kadar bir sıkıntı Görmedim. Teşekkürler ilgilendiğiniz için... -
quote:
Orijinalden alıntı: kerem0537
quote:
Neredeyse her türlü kimyasal madde sıkıntı yapar. Burda konu ölmüş gerçi siz sorunuda halletmişsinizdir ama yinede sadece evcil hayvan forum sitelerine bakmanızı öneririm.
Evet yaptım fonu eskidi bile :) Boyayı hiç karıştırmadım. Direk derz ile devam. Şimdiye kadar bir sıkıntı Görmedim. Teşekkürler ilgilendiğiniz için...
hangi derz ile yaptınız . bu silikon katkılı olanlarla mı yoksa toz olan kilosu 1-2 liraya satılanlarla mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: bulamadımbişey
quote:
Orijinalden alıntı: kerem0537
quote:
Evet yaptım fonu eskidi bile :) Boyayı hiç karıştırmadım. Direk derz ile devam. Şimdiye kadar bir sıkıntı Görmedim. Teşekkürler ilgilendiğiniz için...
hangi derz ile yaptınız . bu silikon katkılı olanlarla mı yoksa toz olan kilosu 1-2 liraya satılanlarla mı ?
toz olanlarla yaptım. ama bir kıvamı var tutturabilirsen harika oluyor. parlıyor resmen.
marka olarak filli boya fleks fuga kullandım linki aşağıda.
http://www.filliboya.com.tr/product/fleks-fuga/111/313/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X