Şimdi Ara

3D Arka Fon ve Yağlı Boya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. akvaryumuma 3d arka fon yapıyorum, size sorum şu. açtığım kanalları yağlı boya ile boyarsam. tuzlu suda sıkıntı yaparmı acaba ?

• Neredeyse her türlü kimyasal madde sıkıntı yapar. Burda konu ölmüş gerçi siz sorunuda halletmişsinizdir ama yinede sadece evcil hayvan forum sitelerine bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sins

Neredeyse her türlü kimyasal madde sıkıntı yapar. Burda konu ölmüş gerçi siz sorunuda halletmişsinizdir ama yinede sadece evcil hayvan forum sitelerine bakmanızı öneririm.

Evet yaptım fonu eskidi bile :) Boyayı hiç karıştırmadım. Direk derz ile devam. Şimdiye kadar bir sıkıntı Görmedim. Teşekkürler ilgilendiğiniz için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

quote:

Neredeyse her türlü kimyasal madde sıkıntı yapar. Burda konu ölmüş gerçi siz sorunuda halletmişsinizdir ama yinede sadece evcil hayvan forum sitelerine bakmanızı öneririm.

Evet yaptım fonu eskidi bile :) Boyayı hiç karıştırmadım. Direk derz ile devam. Şimdiye kadar bir sıkıntı Görmedim. Teşekkürler ilgilendiğiniz için...

hangi derz ile yaptınız . bu silikon katkılı olanlarla mı yoksa toz olan kilosu 1-2 liraya satılanlarla mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbişey

quote:

Orijinalden alıntı: kerem0537

quote:

hangi derz ile yaptınız . bu silikon katkılı olanlarla mı yoksa toz olan kilosu 1-2 liraya satılanlarla mı ?

toz olanlarla yaptım. ama bir kıvamı var tutturabilirsen harika oluyor. parlıyor resmen.

marka olarak filli boya fleks fuga kullandım linki aşağıda.

http://www.filliboya.com.tr/product/fleks-fuga/111/313/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.