Şimdi Ara

3D BLURAY İSO LARA SES VE ALT YAZI EKLEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
12
Favori
39.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu hala bir babayiğit Allah aşkına şu işi çözecek.Bluraylara ses eklemek mümkün evet ama mkv çıktısıyla ve sbs olarak.iso şeklinde external dahi olsa ses nasıl eklenebilir.bdedit le sesi wav formatında ekledım fakat.yıne tr ses çıkmadı bu programla naıl oluyor yada başka yolu yokmu bu işin ?
  • Scenarist BD Studio -$15,999 lık bir program.Bunun ile oluyor.Aynı dvd editler gibi.İnternetten cracklisini bul yap.Bunun dışında tam anlamı ile 3dbd editliyen göremedim ben.Çok vakit aldığı için bunu kullanmıyorum artık.Direk streoscopic player ile sağ ve sol açıp türkçe sesi haricen ekliyorumpc ile izliyorum.2 saat sürüyor işlemek öbür program ile encode yapmıyon sadece author ediyon ama okadar sürüyor deymez yani.
  • bu programı nasıl kullanabılırz çok karısık ben yapamadım bahsetmenz mumkunmu.stereoskopık playerde pasif gozluk olmuyor degılmı.nvıdıa 3d playerdada denedm olmadı dp-aktıf gozluk şart galıba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banditnew5

Scenarist BD Studio -$15,999 lık bir program.Bunun ile oluyor.Aynı dvd editler gibi.İnternetten cracklisini bul yap.Bunun dışında tam anlamı ile 3dbd editliyen göremedim ben.Çok vakit aldığı için bunu kullanmıyorum artık.Direk streoscopic player ile sağ ve sol açıp türkçe sesi haricen ekliyorumpc ile izliyorum.2 saat sürüyor işlemek öbür program ile encode yapmıyon sadece author ediyon ama okadar sürüyor deymez yani.

steroskpik playerda altyazı nasıl ekleyebiliyoruz?
  • Aynen bende aynı sorunu yaşıyorum Stereoscopic Player son sürümde bile subtittle diye bir bölüm bulamadım. İnternette yer alan makalelere uyarak altyazıyı halledim dedim olmadı deliricem.

Stereoscopic Player için altyazı desteği nasıl yapılıyor. Bilen var önemle rica ederim.
  • MÜJDE!!!!!!

3D Bluray.İSO lara Ses ekleme olayını çözdüm.
    hiçbir şekilde video formatı değiştirilmeden ve kalite kaybı olmadan....şu şekilde
    gerekli programlar
    -tsMuxeR.2.... ve Daemon Tools
    (WinISO (veya benzeri)--şu an için kullanmayacağız.--ileride)

--- ses ekleyeceğimiz 3D bluray.iso dosyasını Daemon Tools ile sanal aygıta gösterip kalıbı yerleştirelim.
    ---tsMukser Gui 2....versiyon u çalıştırıp add'ye tıklayıp sanal aygıtı üzerindeki 3D bluray.iso dosyamızın BDMV Stream SSIF klasörü içindeki boyutu en büyük .ssif dosyasını seçelim.
    ---ekleyeceğimiz ses in adını tsMukser üzerinde sileceğimiz bir ses ile aynını yapalım.sileceğimiz sesin yanındaki çentiği kaldıralım ve adını değiştiğimiz .....ssif.ac3(wav-stero-ddig-hdma...v.s) sesimizi en üst boşluğa sürükleyip bırakalım.
    ---tsMukser den up ile eklediğimiz sesi çentiğini kaldırdiğımız sesin üzerine alıp, kaldıracağımız sesin dili ne ise o dili aşağıdan seçelim (ileriye dönük menülü oynatım için)
    ---alttan Output tan Blu-ray ISO seçip kayıt yeri ve kayıt adını girip start muxing diyelim. ta ki bitene kadar bekleyin.

Bu işlem sonunda oluşan .....ssif.iso blu-ray 3D filmimiz ses eklenmiş ve hiçbir görüntü kaybı olmadan dil seçmeli olarak hazır.
    HAYIRLI UĞURLU OLSUN

menülü olarak 3D Blu-Ray.iso ya ses ekleyip oynatma testlerini yapmaktayım. bu çalışma için WinİSO programını kullanıyorum.yapılacak iş ses eklemiş olduğumuz bu ....ssif.iso dosyamızı orjinal olan ilk 3D blu-ray.iso dosyamızdaki BDM-stream-SSIF klasöründeki en büyük boyutlu .ssif dosyası ile değiştirimek olacak.
    bu işleme konuyla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olsunlar beraber yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremmert44 -- 20 Şubat 2014; 15:05:00 >

• COK GÜZEL OLDU BU..SONUNDA BAŞARAN CIKTI..EN KISA ZAMANDA DENEYECEĞİM..COK TEŞEKKÜR EDERİM,ELLERİN DERT GÖRMESİN
  • ekremmert44 Tebrikler kardeşim sonunda sen ses olayını başardın.

Fakat benim gibi orjinal dil seyretme meraklı insanlarında 3D Blu-Ray İSO'lara altyazıyı nasıl ekleyeceğini çözersen harbiden nobel ödülünü almış olursun :)))

Ben 3-4 aydır uğraştım tam istediğim sonuçlara ulaşamadım. 3d blu-ray için nasıl altyazıyı ekleyebiliriz. Hangi program nedir nasıldır. yapamadım gitti ya. deli etti.

Çok teşekkürler,
  • @ekremmert44 Elinize sağlık uzun zamandır çözülmemiş bir sorun idi benim pek fazla işim olmuyor 3D ile yalnız size sormak istediğim şu; yeni (ssif) dosyası oluştuktan sonra orijinal dosyadaki ssif ile nasıl değişim yapıyorsunuz? Orijinal olan ISO dosyasını açarakmı? değişimden sonra yeni dosyayı tekrar ISO'mu yapıyorsunuz? Zira açma işi biraz sıkıntılı çok uzun sürüyor. Saygılar.
  • Açılan 3D BD ISO dosyası açılmadan önce ISO halinde iken 34GB idi açıldıktan sonra 64GB oldu. BDMW>STREAM>SSIF>ssif dosyasını change ettik ama oluşan dosyayı tekrar ISO yaparsak 64GBlık dosya oluyor. İşin bu kısmını biraz anlatırsanız iyi olur gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

@ekremmert44 Elinize sağlık uzun zamandır çözülmemiş bir sorun idi benim pek fazla işim olmuyor 3D ile yalnız size sormak istediğim şu; yeni (ssif) dosyası oluştuktan sonra orijinal dosyadaki ssif ile nasıl değişim yapıyorsunuz? Orijinal olan ISO dosyasını açarakmı? değişimden sonra yeni dosyayı tekrar ISO'mu yapıyorsunuz? Zira açma işi biraz sıkıntılı çok uzun sürüyor. Saygılar.

selamlar...
    hayır hayır sizin düşündükleriniz gibi zahmetli değil.
    bu işlemi yaptığımızda elimizde içine ses eklenmiş yeni bir 3d BD.iso diski oluşmuş oluyor.

Orjinal 3d bluray.iso filminizin üzerine sağ tıklayıp deamon tools üzerinden diski kalıba yerleştir dedikten sonra tsMuxer i çalıştırıp add sekmesinden diski gösterdiğimiz kalıp içindeki bdmv-stream-ssif içindeki en büyük boyutlu ssif dosyasını seçiyoruz veya bilgisayarımdan diski yerleştirdiğimiz sanal sürücüye çift tıklayarak içine girip bdmv-stream-ssif içindeki en büyük ssif dosyasını kulağından tuttuğumuz gibi tsMuxer üzerine sürükleyip bırakırız
    ve sonrasında ses ekleriz.
    yeni oluşturduğumuz(ses eklediğimiz) 3D bluray.iso ya tekrardan bir işlem yapmayacağız hazır çünkü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremmert44 -- 10 Kasım 2013; 1:14:42 >

• quote:

Açılan 3D BD ISO dosyası açılmadan önce ISO halinde iken 34GB idi açıldıktan sonra 64GB oldu. BDMW>STREAM>SSIF>ssif dosyasını change ettik ama oluşan dosyayı tekrar ISO yaparsak 64GBlık dosya oluyor. İşin bu kısmını biraz anlatırsanız iyi olur gibime geliyor.

yukarıda yazdığım gibi yapıyorsunuz 3D BD ISO dosyasını açmıyoruz. şuna dikkat edin
    tsMuxer e ssif ve ses attıktan sonra output sekmesinde bluray.iso seçtiğimizde çıktı yerini otomatik olarak sanal sürücüyü gösterir.siz nereye çıkartılmasını istiyorsanız ve adının ne olmasını istiyorsanız onu yazın.
  • Erdoğan bey (erdos113);
    konu sizin başlığınız altında olduğu için
    3D bluray.iso'lara benim bahsettiğim yöntemle ses ekleme işinin
    daha fazla kişinin bu durumdan faydalanması için anlatımı konu başına taşımanız faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
    selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekremmert44

quote:

Açılan 3D BD ISO dosyası açılmadan önce ISO halinde iken 34GB idi açıldıktan sonra 64GB oldu. BDMW>STREAM>SSIF>ssif dosyasını change ettik ama oluşan dosyayı tekrar ISO yaparsak 64GBlık dosya oluyor. İşin bu kısmını biraz anlatırsanız iyi olur gibime geliyor.

yukarıda yazdığım gibi yapıyorsunuz 3D BD ISO dosyasını açmıyoruz. şuna dikkat edin
    tsMuxer e ssif ve ses attıktan sonra output sekmesinde bluray.iso seçtiğimizde çıktı yerini otomatik olarak sanal sürücüyü gösterir.siz nereye çıkartılmasını istiyorsanız ve adının ne olmasını istiyorsanız onu yazın.

Yukarıda yazdığınız işlemi zaten yaptım tsMuxer'de işlem sonucunda (00000.ssif.iso) dosyası oluştu Orjinalindede ismi böyle idi bu haliyle PC'de izledim ses eklenmiş gayet güzel çalışıyor yalnız anlamadığım; siz yukarıdaki uzun rehberinizde orijinal dosyadaki en büyük boyutlu ssif dosyası ile değiştirilecek diye yazmışsınız. O zaman bu işlemi yapmayacakmıyız? tsMuxer'den çıkan dosya 3D olarak aynı şekilde çalışıyormu?

• quote:

quote:

quote:

Yukarıda yazdığınız işlemi zaten yaptım tsMuxer'de işlem sonucunda (00000.ssif.iso) dosyası oluştu Orjinalindede ismi böyle idi bu haliyle PC'de izledim ses eklenmiş gayet güzel çalışıyor yalnız anlamadığım; siz yukarıdaki uzun rehberinizde orijinal dosyadaki en büyük boyutlu ssif dosyası ile değiştirilecek diye yazmışsınız. O zaman bu işlemi yapmayacakmıyız? tsMuxer'den çıkan dosya 3D olarak aynı şekilde çalışıyormu?

yukarıdaki anlatımımda;
    HAYIRLI UĞURLU OLSUN
    dedikten sonraki anlatımım halhazırda da üzerinde çalıştığım, orjinal menülü 3D bluray iso ya menüyü bozmadan ses ekleme için çalıştığım durumdan bahsettim.
    bu işlem için böyle bir yol izleyip testler yapıyorum dedim. sizler bu işlemi yapmayacaksınız.
    fakat bu bahsettiğim şekilde menülü olarak daha ses ekleyip izleyemedim.
    ilk kısımda filme ses ekleyebiliyoruz fakat sadece filim menülü değil
    ve tsMuxer'den çıkan dosya 3D olarak görüntü kalitesinden kayıpsız orjinal 3D BD iso daki gibi full SBS olarak çalışmaktadır.

• Arkadaşlar merhaba bu 3d bluray filmleri nasıl bluray player da izleyiceğim yardımcı olurmusunuz ? Normal diğer 2 de blurayler i imgburn ile bluray e yazdırıp izliyorum. bu 3d ler iso formatında içinden çıkarayım dediğimde iki katına çıkıyor 80 GB lara ulaşıyor imgburn de nasıl yazdırmam gerekicek
    Şimdiden teşekkür ederim . yardımlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frontoza3 -- 11 Kasım 2013; 15:47:27 >
  • @ekremmert anladım çok sağol zaten dediğiniz gibi çıkan dosyayı oynattığımda kayıpsız olarak TR ekli sesli olarak çalışıyor. Kanımca orijinal dosyadaki ssif dosyası ile bu oluşan dosyanın ssif 'i ile değiştirirsek menülü olarak olabilir zira eskiden DVD'lerede TR altyazı eklerken buna benzer işlem yapıyorduk. Saygılar.
    @frontoza BDISO dosyasını boş BD'ye yazdırmak imgBurn ile çok basit programı açın ve ilk çıkan seçeneklerden (Write Image File To Disc) menüsünü seçerek yazdırabilirsiniz. Kolay gelsin.
  • quote:

Erdoğan bey (erdos113);
    konu sizin başlığınız altında olduğu için
    3D bluray.iso'lara benim bahsettiğim yöntemle ses ekleme işinin
    daha fazla kişinin bu durumdan faydalanması için anlatımı konu başına taşımanız faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
    selamlar

bir denemede ben yapayım o zaman..en kısa zamanda konunun başına alırız detaylı anlatımını..şimdiden teşekkürler..
  • şimdi denemeyi yapıyorum..
    bu arda bir sorum olacak ..hobbit filmi 2 iso dan oluşuyor..bu isoları bozmadan birleştirme tsmuxer de yapılabilirmi veya daha kolay bir program varmıdır..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.