Şimdi Ara

3D bu tvlerde izlenirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizde 3d olmayan LCD var, bendede 3d olan filmler var. eğer 3d oynatan bi oynatıcı alırsam ve bu tv 3d olarak oynatabilir mi?

• Elindeki 3d filmler renkli çizgilere sahip olan filmlerden mi yoksa ekranın ikiye bölündüğü filmlerden mi.

Şayet nesne ve insan görüntülerinin etrafında kırmızı-mavi yada pembe-yeşil çizgiler olan filmlerdense normal oynatıcılar işini görür. Ben Red-Cyan gözlükle izlenen bir filmi WD TV Live ile 3d olmayan LCD TV de çok başarılı şekilde seyrettim.
  • Yeni nesil 3D TV'lerde olduğu gibi izlemen mümkün değil. Ama anaglyph 3D filmlerden bahsediyorsan, onları izlersin ama pek 3D gibi de durmuyorlar onlar. Kalitesizler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Yeni nesil 3D TV'lerde olduğu gibi izlemen mümkün değil. Ama anaglyph 3D filmlerden bahsediyorsan, onları izlersin ama pek 3D gibi de durmuyorlar onlar. Kalitesizler.

Bu görüşe katılmıyorum. Bende senin gibi düşünüyordum daha önceden hatta CNBC-E kanalında 3 sene önce bir dizi izlemiştim 3D ve hiç bir şey anlamamıştım. Ama geçenlerde Red-cyan gözlükle 32'' TV ekranımda 720p HD Resident Evil Ölümden sonra filmini izledim. Aynı filmi sinemada izlemiş biri olarak söylüyorum kesinlikle renkli gözlükle sinemadaki kaliteye %90 yakın kalitede 3d kalitesinde bir sonuç alarak izledim.

Avatar filminden sonra sinemalarda en başarılı 3D filmdir Resident Evil Ölümden Sonra Filmi.

Yani renkli gözlükler yabana atılmamalı. Kaliteli bir 3D film için elinizdeki filmin en az 720p olması şart.

• Cevaplar için hepinize teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1080p tv'de 4k izlemek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.