Bildirim
3D FİLM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3D de olmasada aile ile bence bunlar çok iyi gider ;
Up
WALL-E -
yify den indir -
tşk -
Yify 3d İsinde daha iyi değil.3d yi küçük boyutlarda bulmak kalite acisindan çok kotu.Dun kendim Avengers karsilastirmasi yaptim.2.3Gb ilk yify neredeyse pixeller sayilacakti.sonra 17.5 GB indirdim(biraz uzun surdu) ama değdi.zaten 3d zevk isi.kalitesiz izlenirse amacindan sasar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tşkrler -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 1 Haziran 2015; 16:51:23 > -
Yify den uzak dur demişsin neden ? virüslü birşey mi ? -
.quote:
Orijinalden alıntı: deepwebonline
Yify den uzak dur demişsin neden ? virüslü birşey mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 1 Haziran 2015; 16:51:41 > -
hmm.. bilgi için teşekkürler -
Yify 1080p şuan buyukluk-kalite acisindan en iyisi.Ben 46" Tv de yeteri kadar rahat izleyebiliyorum(sesten biraz kayip vardır.Bazi yerlerden kesmek zorundalar sonuçta).Ama şuan 3D filmler için ayni kaliteye ulaşabilmiş değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 6 Ağustos 2014; 18:56:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 1 Haziran 2015; 16:49:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Doctor P
sabit bir görüntü için normal kalitede olabilir ama aksiyonun olduğu, hızlı geçişlerin yaşandığı sahnelerde görüntü kalitesi resmen 360p gibi oluyor
Katılmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X