Şimdi Ara

normal lcd ekranla 3d fılm izlenir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tür : 16 : 9 en boy oranıyla Toshiba TruBrite® HD TFT Yüksek Parlaklıkta ekran dahili çözünürlük : 1.366 x 768
    Ati mobility 4650 1gb 128bit ekran kartı

arkadaşlar bi 3d gözlük alsam 3d film izleyemezmiyim bununla ?

• ben crt monitorde bile gözlükle izledm ..olur ..ama izleyeceğiniz film mavi kırmızı yada yeşil kırmızı desteklemeli yotubda çokca video mevcut once orneklere bakın ..gözlük ucuz bişi zaten ..ben netten almışdım ..

sinema havası yada 3d tv ile aynı olurmu elbette hayır ..ama ekrandaki derinliği hissediyorsunuz ..

http://www.skytopia.com/gallery/3d/rg/3dmore.html

http://www.hepsiburada.com/liste/xtan-3d-3-boyutlu-gozluk-mavi-kirmizi/productDetails.aspx?productId=dvdalpa37&categoryId=10006664&SKU=DVDALPA37-MK

• km playerde 3d dıye bı tuş var tıklayınca renkler kırmızı mavı kayık oluyor her filmde oyle mı yapıyım yada direk filmi 3d mı ındırıyım zıra bazı 3d fılmler kırmızı yeşil olmuyor sinemadakı gıbı sadece bulanık oluyor bunların farkı ne
  • gözlük farkı .. sinemadaki gözlükler farklı .. 3d indirerek izleyın yanı açıldığında renkler kayık olacak gözlük derinlik verecek ... bulanık olunca farklı renk kombinasyonu gözlük gerekiyor yada iki renkde aynı ama atıyorum gri olması gerekiyo ..zaten gönderdiğim linkde çeşitleri var oradanda özellik olarak bakabilirsiniz.. aslında dediğim gibi baya geniş bir konu ..

ben pırana filmini son durak filmini 3d indirip izledim ..son durak belki ilk 3d deneyimimdi ondanmıdır bilmıyorum ama baya hoşuma gitmişdi ..fılmın 3d versıyonu nette downlod edilenler kırmızı yeşil yada mavi ile izlenıyor .. hatta yotube da da vardı sanırım 3d olarak uplood edılmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 9 Haziran 2012; 15:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

gözlük farkı .. sinemadaki gözlükler farklı .. 3d indirerek izleyın yanı açıldığında renkler kayık olacak gözlük derinlik verecek ... bulanık olunca farklı renk kombinasyonu gözlük gerekiyor yada iki renkde aynı ama atıyorum gri olması gerekiyo ..zaten gönderdiğim linkde çeşitleri var oradanda özellik olarak bakabilirsiniz.. aslında dediğim gibi baya geniş bir konu ..

ben pırana filmini son durak filmini 3d indirip izledim ..son durak belki ilk 3d deneyimimdi ondanmıdır bilmıyorum ama baya hoşuma gitmişdi ..fılmın 3d versıyonu nette downlod edilenler kırmızı yeşil yada mavi ile izlenıyor .. hatta yotube da da vardı sanırım 3d olarak uplood edılmış..

hmm bunu detaylı olarak araştırmak lazım aslında artık 3d şart
  • 3d teknolojisi 1997 de 3dfx tarafindan cikarilmis bir proje. Şu anki hali 3dfx in nvidia ya satıldığından sonraki nvidia nın ısıt yeniden gündeme getir taktiginin en tutan hali.
    3d izlemek icin evet herhangi bir monitorun calismasi yeterli fakat goruntunun degistirilmesi gerektigi ve buna uygun aparat ve gozluklerin gereksinimini unutmamak lazım.

Tanıdık geliyor mu?
     normal lcd ekranla 3d fılm izlenir mi ?
  • aslında çok üstünde durmamak gerekir ..benim fikrim ..biraz araştırın bir iki film izleyın geçiyo ınsanın merakı ... gözlük falan sıktı beni açıkcası merağımı giderdım ondandır belki ... açıkcası çokda ilgi çeken bir şey olmadı 3d olayı ..yani sinemalarda izlendiği kadarıyla kaldı .. dediğim gibi yıllar önce crt monitorde 3d film izlıyordum oldugu kadarıyla ..3d olayı yıllar sonra baktıgımda hala aynı yerde .. ileride de gözlüksüz 3d falan konuşuluyor mesela.. yani daha cazip maliyet ve destek olmadıgı surece bu halıyle kalır diyede düşünüyorum .. zaman ne gösterir bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama iyi bi teknoloji artık bu gelişmesi lazım sinemanın 3D geç kaldı bile gözlük olayı baş ağrıtıcı olsada normalden kalite daha güzel oluyor. toshıba gözlüksüz 3d yapmıştı ama ne kadar başarılı oldu bilemiyorum ön kamera ıle kısının bakıs acıcına gore 3d goruntu veriyordu ama ya tv başında 2 3 kişi olsa 3d nasıl çalışacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

ama iyi bi teknoloji artık bu gelişmesi lazım sinemanın 3D geç kaldı bile gözlük olayı baş ağrıtıcı olsada normalden kalite daha güzel oluyor. toshıba gözlüksüz 3d yapmıştı ama ne kadar başarılı oldu bilemiyorum ön kamera ıle kısının bakıs acıcına gore 3d goruntu veriyordu ama ya tv başında 2 3 kişi olsa 3d nasıl çalışacak acaba

haklısın kucak kucağa artık ..kardeş kardeş izlenir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

ama iyi bi teknoloji artık bu gelişmesi lazım sinemanın 3D geç kaldı bile gözlük olayı baş ağrıtıcı olsada normalden kalite daha güzel oluyor. toshıba gözlüksüz 3d yapmıştı ama ne kadar başarılı oldu bilemiyorum ön kamera ıle kısının bakıs acıcına gore 3d goruntu veriyordu ama ya tv başında 2 3 kişi olsa 3d nasıl çalışacak acaba

haklısın kucak kucağa artık ..kardeş kardeş izlenir sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.