Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bır arkadasta oyunlarda 3d etksını sormustu onada fıkır olsun,dusunduklerımı paylasayım.
    ps3 de motorstorm,crysıs2,ac revelatıons oyunlarını 3d oynadım sadece derınlık var pop-out kesınlıkle yok.oynama zevkını arttırıyor sadece.

butun mesajları tek pencerede nasıl cevaplarım yapamadıgım ıcın ayrı ayrı pencerelerde cevapladım,kalabalık ıcın özür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

quote:

Orijinalden alıntı: gurayk

youtube tan indirilen flv formatlı sbs videoları tv de izleyebilmek için bu videoları hangi formata dönüştürmek gerekiyor, ya da 3d videoları dönüştürmek için ayrı converter programlarımı var, ben mkv ye dönüştürdüm ama tv de izleyemedim bir türlü, videoyu açıyor ama yan yana aynı iki görüntüden başka bir numara yok, 3d tuşuna basıncada film izlerken çıkan seçenekler çıkmıyor (alt alta, yan yana vb.) acaba nerede hata yapıyorum... tv lg 42lm640s

youtube downloader hd adlı programla mp4 formatında varsa eger hd halıyle yoksa normal halıyle ındır.
    ızleyebılırsın.
    ben oyle ındırıp lg 42lm3400 da rahat ızlıyorum.

Çok teşekkürler, bu kadar basitmiş demek. Ama bilmeyince uğraştırıyor işte. Sayende şu meşhur Top Girl videosunu mp4 olarak indirerek izleyebildim dün gece, hala da etkisinden çıkabilmiş değilim, yanlız ses yoktu video da, neden kaynaklanıyor olabilir sizce...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

dün akşam tron efsanesi filmini izledim filmde dikkatimi çeken şuydu film bir sinemaskop oluyor bir tam ekran oluyor böyle birşeyle karşılaşan oldu mu hiç

Batman The Dark Knight Rises fılmındede goruntu hareketlı sahnelerde full,yavaş sahnelerde sınemaskop oluyor benımde dıkkatımı cekmıstı.
    Güzel bir fikir diye dusunmustum izlerken.

niye böyle bir şeye gerek duyuyorlar ki anlamadım sinemaskop olayını kaldır gitsin işte :)
  • bol pop out isteyn arkadşlara a very harold and kumar 3d christmas tavsye ederm bol bol var pop out

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar youtube' da olan 3d fil-klip veya 3d test videolarını idm ile indirip başka bir işlem yapmadan tv de izleyebilirmiyiz ? bir converter programı ile flv formatını hangi formata çevşrmeliyim. Birde youtube dan videoyu indirirken 3d nin açık olması dışında 3d menüsünde çeşitli seçenekler var : değiştir (sağ-sol) - optimize edilmiş (Dubois) - gri tonlaması --> indirirken bunlardan birini seçmelimiyim ya da 3d açık olması dışında başka birşey yapmama gerek yokmu ?
    Not : Televizyon Samsung 46'' eh6030 --> usb ile film izle özelliklerinde desteklediği format için divx hd yazıyor. Bu durumda youtube den indirdiğim mp4 formatındaki videoları açmazsa converter programı ile divx hd ye çevirmem yeterli olurmu ? Convert işlemi dışında herhangi bişey yapmam gerek yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhuntergs -- 3 Ocak 2013; 12:33:28 >
  • Transformers 3'ün pop-outu nasıl izleyen yok mu boyutu büyükmüş ona göre indirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Transformers 3'ün pop-outu nasıl izleyen yok mu boyutu büyükmüş ona göre indirecem.

ben 19 gb lık indirdim hocam ne 3D ye rastladım nede pop out ya benim indirdiğim filmde birşey var yada başka bir şey herkes bu filmi övüyordu
  • Resident evil son filmini sinemaskop olmayanı var mı ya. Heryerde sinemaskop var. 1920x800. Seyir zevkini bozuyor. Tam ekranı yok mu bu filmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam

Resident evil son filmini sinemaskop olmayanı var mı ya. Heryerde sinemaskop var. 1920x800. Seyir zevkini bozuyor. Tam ekranı yok mu bu filmin.

yakında imza kampanyası başlatacam artık sinemaskopsuz film istiyoruz diye çok uyuz oluyorum bu sinemaskop olayına
  • quote:

quote:

Resident evil son filmini sinemaskop olmayanı var mı ya. Heryerde sinemaskop var. 1920x800. Seyir zevkini bozuyor. Tam ekranı yok mu bu filmin.

yakında imza kampanyası başlatacam artık sinemaskopsuz film istiyoruz diye çok uyuz oluyorum bu sinemaskop olayına

Ben de uyuz oluyorum. Hele filmi saatlerce indirdikten sonra sinemaskop olması deli ediyor. Ayıp denen bişey var. Koymayın sinemaskop
  • Ayrıca transformersi 3D olarak ben de izledim. 2D mi 3D mi anlamadım. İki saat gözlüğü gözümde taşıdığıma yandım.
  • quote:

Ayrıca transformersi 3D olarak ben de izledim. 2D mi 3D mi anlamadım. İki saat gözlüğü gözümde taşıdığıma yandım.

benimle aynı düşünceyi paylaşan birini nihayet buldum geçen arkadaşın biri bana yazmış izlerken kafan iyimiydi diye en iyi 3D filmlerin arasında yazmış şu arkadaşların izlediği transformes ı bende izlemek istiyorum söyledikleri kadar varmı bakalım benimde izlediğim resmen 2D di 3D namına hiç bişey yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenilmez1905 -- 3 Ocak 2013; 15:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Bunun için öncelikle pasif 3D yani FPR teknolojisine sahip bir TV ya da monitör sahibi olmanız gerekir. Marka model gözetmeksizin tüm fpr panellerde dual play oyun oynayabilirsiniz. Özel gözlüklerini ya satın alabilir ya da evde kendiniz yapabilirsiniz 2 gözlüğün birer camını değiştirerek. Her platformda da oynayabilmeniz mümkün.

Sizin bu dual play patent işi ne oldu?
    alamadınız değil mi?
    Halbuki LG den önce burda sizler düşünüp uygulamıştınız bile.

Maalesef o iş yalan oldu, öyle baktık arkasından işte
  • quote:

quote:

Ayrıca transformersi 3D olarak ben de izledim. 2D mi 3D mi anlamadım. İki saat gözlüğü gözümde taşıdığıma yandım.

benimle aynı düşünceyi paylaşan birini nihayet buldum geçen arkadaşın biri bana yazmış izlerken kafan iyimiydi diye en iyi 3D filmlerin arasında yazmış şu arkadaşların izlediği transformes ı bende izlemek istiyorum söyledikleri kadar varmı bakalım benimde izlediğim resmen 2D di 3D namına hiç bişey yoktu.

convert 3d izlemişiniz galiba.bazıları 2d yi 3d ye convert edip koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: orain

quote:

quote:

convert 3d izlemişiniz galiba.bazıları 2d yi 3d ye convert edip koyuyor

valla bizde anlamadık ki 3D konusunda daha amatör izleyiciler olarak forumda bir çok kişinin tavsiyesi üzerine 3D sitelerin birinden indirip izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Maalesef o iş yalan oldu, öyle baktık arkasından işte

Ara ara uğra buralara, tamam 4500 gitti ama sen de bizi bırakma ya :)
    bu arada forumdaki bir arkadaşın yardımı ile tridef'i hallettik. (hallettik diyelim de forum uslubuna uygun olsun )
    şimdi bendeki HD550v olan 3d olmayan ekran kartı ile tridefte oyunu sanal 3d ye çekebilir miyim?

çünkü farcry3 ü indirdim, tridefte tanıttım, SBS parallel i seçtim. oyun SBS ye döndü.
    tv ye aktardım görüntüyü ve tv den de 3D moduna geçtim ama gözlükleri takmasam bile net.
    3d olmadı, derinlik sıfır.

acaba ekran kartı desteklemiyor diye mi yoksa 1.4 hdmi kablo yerine 1.3 hdmi kablo kullandığım için mi?
  • quote:

quote:

Transformers 3'ün pop-outu nasıl izleyen yok mu boyutu büyükmüş ona göre indirecem.

ben 19 gb lık indirdim hocam ne 3D ye rastladım nede pop out ya benim indirdiğim filmde birşey var yada başka bir şey herkes bu filmi övüyordu

O zaman hiç bulaşmayım
  • Bende birşey sormak bilgilenmek istiyorum.
    Pasif gözlük = Half Sbs mi demek?
    Yani bluray playerden orjinal full sbs filmde koysan 520p mi gösteriyor.? Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

quote:

quote:

O zaman hiç bulaşmayım

Digiturk Premier 3d kanalında izledim, en lazım olan robotların kavga ettiği sahnelerde normal yayın var, önemsiz yerlerde 3d var. Hiç indirme. Son zamanlarda gördüğüm en kötü senaryo ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

quote:

quote:

quote:

O zaman hiç bulaşmayım

Digiturk Premier 3d kanalında izledim, en lazım olan robotların kavga ettiği sahnelerde normal yayın var, önemsiz yerlerde 3d var. Hiç indirme. Son zamanlarda gördüğüm en kötü senaryo ayrıca.

Sağol hocam hiç indirmiyorum vazgeçtim
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.