Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (215. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KralYLMZ

bol pop out isteyn arkadşlara a very harold and kumar 3d christmas tavsye ederm bol bol var pop out

film konu olarak güzelmi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhuntergs

Arkadaşlar youtube' da olan 3d fil-klip veya 3d test videolarını idm ile indirip başka bir işlem yapmadan tv de izleyebilirmiyiz ? bir converter programı ile flv formatını hangi formata çevşrmeliyim. Birde youtube dan videoyu indirirken 3d nin açık olması dışında 3d menüsünde çeşitli seçenekler var : değiştir (sağ-sol) - optimize edilmiş (Dubois) - gri tonlaması --> indirirken bunlardan birini seçmelimiyim ya da 3d açık olması dışında başka birşey yapmama gerek yokmu ?
    Not : Televizyon Samsung 46'' eh6030 --> usb ile film izle özelliklerinde desteklediği format için divx hd yazıyor. Bu durumda youtube den indirdiğim mp4 formatındaki videoları açmazsa converter programı ile divx hd ye çevirmem yeterli olurmu ? Convert işlemi dışında herhangi bişey yapmam gerek yok mu ?

usta o 3D seceneklerden yanyana olanını secip kaliteyi de (1080p tabi ki en iyisi) en az 720p secip indirmelisin...sonra inen bu sidebyside videoyu (.flv ise tv acmaz buyuk ihtimalle) mp4 yahut .avi cevir ki tv acabilsin..
    sag sol yer değistir secenegi ise tvnin 3D sag sol yanyana ve sag sol yanyana ters gibi bir özelliği varsa (vardır samsungta.bilmiyorum) herhangi bir sbs indirmen yeterli olacaktır..3D de bozukluk olsa bile tv den yanyana ters i seç direkt goruntu düzelir zaten..;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Bende birşey sormak bilgilenmek istiyorum.
    Pasif gözlük = Half Sbs mi demek?
    Yani bluray playerden orjinal full sbs filmde koysan 520p mi gösteriyor.? Şimdiden teşekkürler..

hm.. yok hoca..
    pasif gozluk / aktif gozluk tv nin 3D işlemesi ile alakalı..aktif gozlukler pilli/sarjlı oluyor ve ureticiler genelde tvnin yanında 2 tane veriyor...
    pasif gozlukler ise polarize ve invert polarize den olusan cift camlı gozlukler.pilsiz ve sarjsızlar..üreticiler genelde 4 adet veriyor...
    aralarında cok bariz bi fark gormedim. sadece panasonic tv de izlediğim aktif 3D video vardı bir avm de .çok iyiydi o..ama video ile de alakalı olabilir...samsung lg philips vs bunlara baktım..dediğim gibi pek fark goremedim...yine de aktifler bi tık daha iyi galiba..ama onu kullananlar da bas agrısı bas donmesinden bahsediyorlar...
    half sbs ise yarım side by side yani..3D video sag sol göruntu yanyana 1920/2 seklinde demek...full sbs ise 1920x2 demek..full sbs yani tam 1920x1080p...
    bluray oynatıcım yok ama bluray diskler 1080p dir..işte ses secenekleri kamera arkaları film menusu vs.. ile geliyor film..;)
  • selam arkadaşlar..
    bir filmin TR ses dosyasını indirdim...uzantısı .7z..????bu ne:) dogru mu indirmişim:)
    bu sekilde windows bunu acamadı.programla da acamadım...videoya sürükle bırak yapıyorum..olmuyor..
    klite classic media player kullanıyorum..acaba bu ses dosyasını aynı .srt gibi filmle aynı isimde yapsam vlc player direkt görür ve filme ekler mi...
    yoksa ..gecen bahsi olmustu..bunu program ile filme gömmrm mi lazım..mkvmerge sanırım ismi??
    diğer bir sorum..klite mp da film oynatıyorum sbs..
    altyazıyı acınca 3D moduna gecince yazılar kayma oluyor..yarısı var..yarısı yok..bi kısmı kenarda fln...bunu nasıl halledebilirim...tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

selam arkadaşlar..
    bir filmin TR ses dosyasını indirdim...uzantısı .7z..????bu ne:) dogru mu indirmişim:)
    bu sekilde windows bunu acamadı.programla da acamadım...videoya sürükle bırak yapıyorum..olmuyor..
    klite classic media player kullanıyorum..acaba bu ses dosyasını aynı .srt gibi filmle aynı isimde yapsam vlc player direkt görür ve filme ekler mi...
    yoksa ..gecen bahsi olmustu..bunu program ile filme gömmrm mi lazım..mkvmerge sanırım ismi??
    altyazıyı acınca 3D moduna gecince yazılar kayma oluyor..yarısı var..yarısı yok..bi kısmı kenarda fln...bunu nasıl halledebilirim...tesekkurler...

Google da (*.7z indir) diye arattır. Wınzıp, Wınrar gibi 7z' de sıkıştırma programıdır.
    Saygılarımla...
  • soyle bi durum var..3D film indirdim..bakmadım uzantısına ..meger .iso ymus..
    38-40 GB fln..
    bluray okuyucu - yazıcım yok..ben bunu nasıl açabilir , cıkartabilirim..
    neroyla illa dvd ye değil de pc hdd bi yer gostersem direkt medya olarak atar mı..ne yapmalıyım..tesekkurler...
  • çok sağol..pc yeni.gerekli programları kurmamıstım..winrar ile halloldu..sanırım arşiv hatalı gerçi ama ..eyvallah sağol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

selam arkadaşlar..

hocam media player classic ile videoyu açtıktan sonra open file diyip ordan media file olarak ses dosyasını işlemeden de izleyebilirsin filmi ama tabi bilgisayarda izleyeceksen :)
  • mv720 ve 3yuq
    tesekkurler..rar şifresinde hata yapıyormusum..ok tamam...
    evet.ismini değistirdim..tıpkı .srtr gibi..aynen oldu...klite audio kısmı gordu...
    galiba tum sorum winrar kurulu olmaması ve yanlıs sifre girmem..cok tesekkurler tekrar..sagolun...
  • Bir soru daha silent hill revelation izleyen var mı henüz hiçbiryerde bulamadım ama onun pop-out'u nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Maalesef o iş yalan oldu, öyle baktık arkasından işte

Ara ara uğra buralara, tamam 4500 gitti ama sen de bizi bırakma ya :)
    bu arada forumdaki bir arkadaşın yardımı ile tridef'i hallettik. (hallettik diyelim de forum uslubuna uygun olsun )
    şimdi bendeki HD550v olan 3d olmayan ekran kartı ile tridefte oyunu sanal 3d ye çekebilir miyim?

çünkü farcry3 ü indirdim, tridefte tanıttım, SBS parallel i seçtim. oyun SBS ye döndü.
    tv ye aktardım görüntüyü ve tv den de 3D moduna geçtim ama gözlükleri takmasam bile net.
    3d olmadı, derinlik sıfır.

acaba ekran kartı desteklemiyor diye mi yoksa 1.4 hdmi kablo yerine 1.3 hdmi kablo kullandığım için mi?

hocam ben de deniycem, farcry3ü.

masaüstü 5850hd var bende. hdmi 1.4 de var LG 55LW var.

önce oyunu acıp sonra tridefi açıp sbs mi seciyoruz yoksa , sırası nasıl? yoksa önce tridefi sonra tvyi mi, yoksa once bilgisayarı mı açıyoruz

bu arada tam olarak tridefteki secenegin adı ne? "SBS" mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 4 Ocak 2013; 10:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Bir soru daha silent hill revelation izleyen var mı henüz hiçbiryerde bulamadım ama onun pop-out'u nasıl ?

Bulamazsın daha çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam ben de deniycem, farcry3ü.

masaüstü 5850hd var bende. hdmi 1.4 de var LG 55LW var.

önce oyunu acıp sonra tridefi açıp sbs mi seciyoruz yoksa , sırası nasıl?

bu arada tam oalrak secenegi n adı ne? "SBS" mi?

tridef içerisine oyunu ekliyorsun ve oyunu masaüstündeki simgeden değil tridef içindeki simgeden çalıştırıyorsun.
    oyunu tridefe ekleyince ordan ayarlara geliyor ve SBS seçeneğinde çalıştır gibi bir ibare var onu seçiyorsun.
  • arakadaslar merhaba,
    lg 42lm660s aldım ve lg p725 3dmax kullanıyorum.

telefonum da dlna ozellıgı var.

ıkı cıhazı bırbırıne nasıl baglayabılırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horrabin -- 4 Ocak 2013; 11:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Bir soru daha silent hill revelation izleyen var mı henüz hiçbiryerde bulamadım ama onun pop-out'u nasıl ?

Bulamazsın daha çıkmadı

Cevap için sağol hocam.

Film bulamadım bu belgeseli indirecem peki bunu izleyen var mı

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

quote:

Resident evil son filmini sinemaskop olmayanı var mı ya. Heryerde sinemaskop var. 1920x800. Seyir zevkini bozuyor. Tam ekranı yok mu bu filmin.

yakında imza kampanyası başlatacam artık sinemaskopsuz film istiyoruz diye çok uyuz oluyorum bu sinemaskop olayına

Hocam bazı arkadaşlar gülecek bana ama ben yeni öğrendim. Sinemaskop filmin özelliğiymiş. Yani öyle çekiliyormuş. Ben de ripleyenler yapıyor sanıyordum

Yani o tür filmlere yapacak birşey yok. Anca o siyah bantların kırpılmış versiyonunu bulup TV'de tam ekran falan yapabiliriz sanırım. Bu sefer de ya adamlar uzayacak yada film yanlardan kaybolacak. Tam fikrim yok
  • quote:

quote:

quote:

Resident evil son filmini sinemaskop olmayanı var mı ya. Heryerde sinemaskop var. 1920x800. Seyir zevkini bozuyor. Tam ekranı yok mu bu filmin.

yakında imza kampanyası başlatacam artık sinemaskopsuz film istiyoruz diye çok uyuz oluyorum bu sinemaskop olayına

Hocam bazı arkadaşlar gülecek bana ama ben yeni öğrendim. Sinemaskop filmin özelliğiymiş. Yani öyle çekiliyormuş. Ben de ripleyenler yapıyor sanıyordum

Yani o tür filmlere yapacak birşey yok. Anca o siyah bantların kırpılmış versiyonunu bulup TV'de tam ekran falan yapabiliriz sanırım. Bu sefer de ya adamlar uzayacak yada film yanlardan kaybolacak. Tam fikrim yok

bende bu forumda öğredim hocam filmlerin orjinal bu şekilde çekildiğini benimki espiri olsun hesabı dedim imza kampanyası başlatacağım diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

Maalesef o iş yalan oldu, öyle baktık arkasından işte

Ara ara uğra buralara, tamam 4500 gitti ama sen de bizi bırakma ya :)
    bu arada forumdaki bir arkadaşın yardımı ile tridef'i hallettik. (hallettik diyelim de forum uslubuna uygun olsun )
    şimdi bendeki HD550v olan 3d olmayan ekran kartı ile tridefte oyunu sanal 3d ye çekebilir miyim?

çünkü farcry3 ü indirdim, tridefte tanıttım, SBS parallel i seçtim. oyun SBS ye döndü.
    tv ye aktardım görüntüyü ve tv den de 3D moduna geçtim ama gözlükleri takmasam bile net.
    3d olmadı, derinlik sıfır.

acaba ekran kartı desteklemiyor diye mi yoksa 1.4 hdmi kablo yerine 1.3 hdmi kablo kullandığım için mi?

Bu olay laptopda denenmez değil mi fazla ısınır gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende bu forumda öğredim hocam filmlerin orjinal bu şekilde çekildiğini benimki espiri olsun hesabı dedim imza kampanyası başlatacağım diye :)

Madem biliyodun ne söylemiyon
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Madem biliyodun ne söylemiyon

sende biliyosun sandım ben bunu
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.