Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmm ok 45 gb yer kaplıyormuş o da 750 gb harddisk aldım içindeki oyunlar dolsunda alıcam bu oyunu da.
  • Pop out olan 3D filmleri listeleyebilecek varmı ona göre bu filmleri alıcam.Tek derinlik yapan filmler bir önem arzetmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyduman73

Pop out olan 3D filmleri listeleyebilecek varmı ona göre bu filmleri alıcam.Tek derinlik yapan filmler bir önem arzetmiyor..

uyduman kardeşim öyle bir liste yapılsa çok sağlıklı olmaz örnek ben pop out çok iyiydi diyorum aynı filmi izleyen arkadaş hiç pop out yok diyor tuhaf bir durum ama demir başlar var tabiki resident evil afterlife son durak özeellikle 4 ve 5 bunların pop outları tartışılmaz heralde ama diğer filmler şuan aklıma gelmedi
  • OK Teşekkürler bu filmleri listeme aldım..
  • Ben de Buz Devri 3 ü imax sinemada izlemiştim gördüğüm en derinlikli film de oydu.
  • imax de izlediğiniz 3d keyfini tr de başka yerde bulamazsınız zaten
  • quote:

Pop out olan 3D filmleri listeleyebilecek varmı ona göre bu filmleri alıcam.Tek derinlik yapan filmler bir önem arzetmiyor..

önceki sayfalarda belki de 50 kere listelendi.
    eminim ki hiçbirini okumadın , kısa yoldan direk sormayı tercih ettin.
  • imax under the sea belgeselinde, 20. dakikada balığın ekrana doğru dönmesi ile oluşan pop outu bence herkesin görmesi lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

imax under the sea belgeselinde, 20. dakikada balığın ekrana doğru dönmesi ile oluşan pop outu bence herkesin görmesi lazım :)

evet katılıyorum o meşhur videoda buydu
  • quote:

imax under the sea belgeselinde, 20. dakikada balığın ekrana doğru dönmesi ile oluşan pop outu bence herkesin görmesi lazım :)

evet hocam en en bomdası o bence.

bu arada youtube linki koymustu bi arakdas, sarısın genc bi eleman elinde kılıç gibi bişiyle ekrana sallıyordu, ya pop out var ama , kılıcın size en yakın olan ucu ÇİFTLeniyor yani ne diyoalrdı ona, hatalı oluyor goruntu,
    Pasif LW LGvar bende, acaba Pasifligiyle mi alakalı

linki bulursam hemen paylaşıcam da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

bu arada youtube linki koymustu bi arakdas, sarısın genc bi eleman elinde kılıç gibi bişiyle ekrana sallıyordu, ya pop out var ama , kılıcın size en yakın olan ucu ÇİFTLeniyor yani ne diyoalrdı ona, hatalı oluyor goruntu,

ne dendiğini bilmiyorum hocam da ben o videoyu 1080p olarak bilgisayara indirdim tv den baktım pop out kesinlikle var ama videonun kalitesinden midir nedir benim görüntü pek hoşuma gitmedi.
  • Eddy123 tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende Unchearted 3,Killzone 3,Motorstorm Apocalypse,Cyrsis 2,Virtua Tennis 4,The Fight,Mortal Kombat Komplete Edition oyunlarını 3D olarak oynuyorum.

Başka 3D oyunlarını tavsiye edecek var mı?

Bu oyunlari nasil edinebiliriz ve notebook üzerinden hdmi ile 3d led tvde nasil oynayabiliriz...tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

ne dendiğini bilmiyorum hocam da ben o videoyu 1080p olarak bilgisayara indirdim tv den baktım pop out kesinlikle var ama videonun kalitesinden midir nedir benim görüntü pek hoşuma gitmedi.

bahsettiğini video bu sanırım arkadaşlar seçeneklerden 1080p 3d açık bir şekilde indirip tvde denedizmi ben bu vidoyu 3dsi açık 1080p indirdim görüntü iyiydi
  • mp4 olarak indirdin değil mi hocam ?
  • Arkadaşlar Avatar izledim az önce 3D olarak Avatar tarzı 3D sağalam güzel bir film varmı. İce age 3-4 ,dreed 3D . siyah giyen adamlar 3,prinalar ve Saw 3D izledim başka önerdiğiniz sağalam bir 3D deneyimi yaşatacak güzel bir film varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

evet katılıyorum o meşhur videoda buydu

ne yazık ki ben göremiyorum o balığın dışarı çıkmasını azıcık ekrandna kafa sallıyo o kadar
  • quote:

quote:

ben paylaşmıştım kardeşim bundan bahsediyorsan eğer
    http://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q
  • quote:

3D sadece pop-out'dan ibaret değildir. Zaten sürekli ekrana doğru hamlelerin yapıldığı bir film olamaz, saçma olur. O zaman film film olmaz zaten... Önemli olan gerçekliktir. Gerçekten olayın yaşandığı mahalde hissedebilmektir... Neyse... 3D için bir numaralı film SON DURAK 5'dir... Pop-out,pop-in ve gerçeklik müthiş... Eğer izlemediyseniz orjinal alarak izleyin yoksa filmi heba edersiniz , zevkinizde kalmaz.
  • quote:

mp4 olarak indirdin değil mi hocam ?

evet mp4 1080p
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.