Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARCadaS

quote:

Orijinalden alıntı: uyduman73

Pop out olan 3D filmleri listeleyebilecek varmı ona göre bu filmleri alıcam.Tek derinlik yapan filmler bir önem arzetmiyor..

3D sadece pop-out'dan ibaret değildir. Zaten sürekli ekrana doğru hamlelerin yapıldığı bir film olamaz, saçma olur. O zaman film film olmaz zaten... Önemli olan gerçekliktir. Gerçekten olayın yaşandığı mahalde hissedebilmektir... Neyse... 3D için bir numaralı film SON DURAK 5'dir... Pop-out,pop-in ve gerçeklik müthiş... Eğer izlemediyseniz orjinal alarak izleyin yoksa filmi heba edersiniz , zevkinizde kalmaz.

son durak 5 teki köprü sahnesi unutulmazdı benim için işte filmi sonra bi daha izlediğinde bu sefer nerde pop out olduğunu bildiğin için ilk izlediğin kadar keyifli olmuyor çünkü biliyosun efektlerin nerde olduğunu
    ayrıca hiç kimse testerenin son filmi olan 3dyi izlemedimi diycekken yukarda bi arkadaş izlemiş testere 3dde ise sağlam anlık pop outlar vardı giriş sahnesi mesela süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 6 Ocak 2013; 5:19:15 >
  • Merhabalar belki bileniniz vardır ama Ntv'de Dünya Tarihi diye 7 bölümlük gibi bi belgesel vardı acaba bunu nereden bulur tekrar izleyebiliriz bi fikri olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurezex

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

imax under the sea belgeselinde, 20. dakikada balığın ekrana doğru dönmesi ile oluşan pop outu bence herkesin görmesi lazım :)

evet hocam en en bomdası o bence.

bu arada youtube linki koymustu bi arakdas, sarısın genc bi eleman elinde kılıç gibi bişiyle ekrana sallıyordu, ya pop out var ama , kılıcın size en yakın olan ucu ÇİFTLeniyor yani ne diyoalrdı ona, hatalı oluyor goruntu,
    Pasif LW LGvar bende, acaba Pasifligiyle mi alakalı

linki bulursam hemen paylaşıcam da.

ben paylaşmıştım kardeşim bundan bahsediyorsan eğer
    http://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q

Ever hocam video bu.

1080p mp4 olarak indirdim, hem mediaplyerla tv ye aktarıp tvden goruyntuye birleştirdim, hem de POWErdvd ye koydum o birleştirdi.

1 - SOnuc aynı, kılıcın ucu popout oluyor amaaa, sadece kılıcın o popout olan uç kısmı çiftleniyor, yyani size yaklasan uç da çiftlenince anlamı kalmıyor gercekci olmuyor.
    goruntu ciftlenme sorunu Aktiflerde daha fazla oluyor derlerdi benimki LG 55LW pasif gözlük.

Mutlaka Diğer arkadaşların yorumunu bekliyorum bu videoya

yani hani mesela parmagınızı gozunuze 2 karış mesafede yaklastırın ve de arka tarafa odaklanın. parmak ciftlenir. işte bu oyle oluyor. HATTA kılıcın ucuna odaklansan bile oyle oluyor sorun orda ,

2 -
    O yukardaki meshur balık sahnesinde ise inanılmaz sekilde dibinize kadar geliyor balık tertemiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 6 Ocak 2013; 12:50:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uyduman73

Pop out olan 3D filmleri listeleyebilecek varmı ona göre bu filmleri alıcam.Tek derinlik yapan filmler bir önem arzetmiyor..

3D sadece pop-out'dan ibaret değildir. Zaten sürekli ekrana doğru hamlelerin yapıldığı bir film olamaz, saçma olur. O zaman film film olmaz zaten... Önemli olan gerçekliktir. Gerçekten olayın yaşandığı mahalde hissedebilmektir... Neyse... 3D için bir numaralı film SON DURAK 5'dir... Pop-out,pop-in ve gerçeklik müthiş... Eğer izlemediyseniz orjinal alarak izleyin yoksa filmi heba edersiniz , zevkinizde kalmaz.

son durak 5 teki köprü sahnesi unutulmazdı benim için işte filmi sonra bi daha izlediğinde bu sefer nerde pop out olduğunu bildiğin için ilk izlediğin kadar keyifli olmuyor çünkü biliyosun efektlerin nerde olduğunu
    ayrıca hiç kimse testerenin son filmi olan 3dyi izlemedimi diycekken yukarda bi arkadaş izlemiş testere 3dde ise sağlam anlık pop outlar vardı giriş sahnesi mesela süperdi

TESTERE'yi de izledim... Bütün 3D olanları izledim. Hatta geçen hafta ise ölümcül deney 5, inanılmaz örümcek adam , prometheus'u izledim... Testere7'miydi 6-7 ay önce izledim ama hakikaten iğrenç... Hele 3D ile tamamiyle kusmalık :)
  • İnanılmaz örümcek adam ve prometheusu indirdim. İkisinde de 3D adına hiçbirşey görmedim. Derinlik bile yoktu. Sahte mi indirdim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam

İnanılmaz örümcek adam ve prometheusu indirdim. İkisinde de 3D adına hiçbirşey görmedim. Derinlik bile yoktu. Sahte mi indirdim acaba

boyutları ne kadardı filmlerin bazen 1080p blueray filmin üstüne 3d etiketi koyup yapıştaranlarda var
  • quote:

quote:

İnanılmaz örümcek adam ve prometheusu indirdim. İkisinde de 3D adına hiçbirşey görmedim. Derinlik bile yoktu. Sahte mi indirdim acaba

boyutları ne kadardı filmlerin bazen 1080p blueray filmin üstüne 3d etiketi koyup yapıştaranlarda var

Örümcek adam 11 gb civarı, prometheus 14 gb falan. Görüntü side by side ama 3d namına birşey yok. Normalde bu filmlerde sinemaskop var. Ben sinemaskop olmayan 1920x800 olanlarını indirdim. Gerçi televizyonda yine sinemaskop oluyor. Acaba bunla alakali olabilir mi.

• Filmleri çarçur etmeyin. Gidin orjinal alın. Onu almak pahalıdır, o zaman orjinal kopyası yapanlar var onlardan alın... Sizinkiler gibi kesilip biçilmiş formatı değiştirilmiş değil , birebir kopya 30-40GB neyse , sadece bandrol yok... O zaman anlarsınız 3D'nin keyfini...Bende geçtim o yollardan o yüzden söylüyorum.
  • quote:

Filmleri çarçur etmeyin. Gidin orjinal alın. Onu almak pahalıdır, o zaman orjinal kopyası yapanlar var onlardan alın... Sizinkiler gibi kesilip biçilmiş formatı değiştirilmiş değil , birebir kopya 30-40GB neyse , sadece bandrol yok... O zaman anlarsınız 3D'nin keyfini...Bende geçtim o yollardan o yüzden söylüyorum.

Bunun icin bluray almak lazım üstüne birde orjinal filmler pahalıya patlar sanırım. Hadi okuyucuyu aldık bandrolsuz olarak dediğiniz yöntemleri nerden temin edebiliriz int üzerinden bu işi yapanlar varmı?

• quote:

quote:

quote:

Örümcek adam 11 gb civarı, prometheus 14 gb falan. Görüntü side by side ama 3d namına birşey yok. Normalde bu filmlerde sinemaskop var. Ben sinemaskop olmayan 1920x800 olanlarını indirdim. Gerçi televizyonda yine sinemaskop oluyor. Acaba bunla alakali olabilir mi.

sinemaskop olanlar orjinal film çeklirken öyle çekiliyor daha sonra bunla oynayan reelase grupları var aslında filmin orjinali snemaskop ama isteğe göre uzatabiliyosun bu seferde adamlar uzuyor

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU

Format : Matroska at 14.8 Mbps
    Length : 14.1 GiB for 2s 16dk 17s 153ms

Video #0 : AVC at 12.5 Mbps
    Aspect : 1920 x 1080 (1.778) at 23.976 fps

Format : Matroska at 11.4 Mbps
    Length : 9.84 GiB for 2h 3mn 46s 432ms

Video #0 : AVC at 9 198 Kbps

filmlerin resimleri orjinal indirip tvde gözlüğü takıp derinlik pop out nasıl bi bak istersen hocam senin izlediğinle fark varmı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurezex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

imax under the sea belgeselinde, 20. dakikada balığın ekrana doğru dönmesi ile oluşan pop outu bence herkesin görmesi lazım :)

evet hocam en en bomdası o bence.

bu arada youtube linki koymustu bi arakdas, sarısın genc bi eleman elinde kılıç gibi bişiyle ekrana sallıyordu, ya pop out var ama , kılıcın size en yakın olan ucu ÇİFTLeniyor yani ne diyoalrdı ona, hatalı oluyor goruntu,
    Pasif LW LGvar bende, acaba Pasifligiyle mi alakalı

linki bulursam hemen paylaşıcam da.

ben paylaşmıştım kardeşim bundan bahsediyorsan eğer
    http://www.youtube.com/watch?v=FSGfN9rr78Q

Ever hocam video bu.

1080p mp4 olarak indirdim, hem mediaplyerla tv ye aktarıp tvden goruyntuye birleştirdim, hem de POWErdvd ye koydum o birleştirdi.

1 - SOnuc aynı, kılıcın ucu popout oluyor amaaa, sadece kılıcın o popout olan uç kısmı çiftleniyor, yyani size yaklasan uç da çiftlenince anlamı kalmıyor gercekci olmuyor.
    goruntu ciftlenme sorunu Aktiflerde daha fazla oluyor derlerdi benimki LG 55LW pasif gözlük.

Mutlaka Diğer arkadaşların yorumunu bekliyorum bu videoya

yani hani mesela parmagınızı gozunuze 2 karış mesafede yaklastırın ve de arka tarafa odaklanın. parmak ciftlenir. işte bu oyle oluyor. HATTA kılıcın ucuna odaklansan bile oyle oluyor sorun orda ,

2 -
    O yukardaki meshur balık sahnesinde ise inanılmaz sekilde dibinize kadar geliyor balık tertemiz.

örneklemen çok güzel :) ewt bendeki aktif gözlük bende farkettim onu fakat uç kısma odaklanınca azalıyor bu olay tabi yinede çok net değil görüntüde var bişey galiba..ama ilginç olan bendeki filmlerin çoğunda ben görüntüleri çift görüyorum bazı sahnelerde özellkle arka plan siyahsa. acaba videoadanmı gözlüktenmi tvdenmi anlamadım
  • quote:

Filmleri çarçur etmeyin. Gidin orjinal alın. Onu almak pahalıdır, o zaman orjinal kopyası yapanlar var onlardan alın... Sizinkiler gibi kesilip biçilmiş formatı değiştirilmiş değil , birebir kopya 30-40GB neyse , sadece bandrol yok... O zaman anlarsınız 3D'nin keyfini...Bende geçtim o yollardan o yüzden söylüyorum.

bu dediğin kopyaların fiyatı ne kadar ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sinemaskop olanlar orjinal film çeklirken öyle çekiliyor daha sonra bunla oynayan reelase grupları var aslında filmin orjinali snemaskop ama isteğe göre uzatabiliyosun bu seferde adamlar uzuyor

Format : Matroska at 14.8 Mbps
    Length : 14.1 GiB for 2s 16dk 17s 153ms

Video #0 : AVC at 12.5 Mbps

Format : Matroska at 11.4 Mbps
    Length : 9.84 GiB for 2h 3mn 46s 432ms

Video #0 : AVC at 9 198 Kbps

filmlerin resimleri orjinal indirip tvde gözlüğü takıp derinlik pop out nasıl bi bak istersen hocam senin izlediğinle fark varmı

Bendeki Premetheus 14.4 gb 13.7 mbps
    Örümcek adam 11.2 gb 9.4 mbps

Fakat senin verdiğin capslerdeki derinlik bendeki filmlerde yok. Gözlüksüz bile rahat izleyebiliyorum.
  • Doğru söyleyen adam genelde bu 2 filmlede en çok karşılaştığım yorum burda olsun başka forumlarda olsun derinliliğiyle ilgili avatara yakın bir derinliği var diyolar doğrumu izlemişin çünkü filmleri tavsiye edermisin 2 3 gb değil boyutlar bayağı yüksek çünkü
  • Yenilmezler filmini 3d izledim. hardiski takıp lg32lm611s 3dledtv ile.
    geçenlerde yine aynı hardiski PlayVision MK802 II Android 4.0 Mini PC ye taktım mxplayer yardımıyla tekrar bi deneyim dedim.
    derinlik ve 3d olayında çok açık farkedilir bir değişiklik vardı. daha iyidi. playerlara göre değişirmiki bu 3d gösterimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 7 Ocak 2013; 10:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

hocam ben de deniycem, farcry3ü.

masaüstü 5850hd var bende. hdmi 1.4 de var LG 55LW var.

önce oyunu acıp sonra tridefi açıp sbs mi seciyoruz yoksa , sırası nasıl?

bu arada tam oalrak secenegi n adı ne? "SBS" mi?

tridef içerisine oyunu ekliyorsun ve oyunu masaüstündeki simgeden değil tridef içindeki simgeden çalıştırıyorsun.
    oyunu tridefe ekleyince ordan ayarlara geliyor ve SBS seçeneğinde çalıştır gibi bir ibare var onu seçiyorsun.

Daha sonra ilerleyen kullanımda tridef forumlarına girip, farklı 3D profiller aramaya kadar gidecek ucu
  • ben d&r dan 3 adet bluray film aldım tanesi 8,99 TLden. Şimdi bu ürünler orjinal değil midir? Daha önce d&r dan alan oldumu bluray film
  • Electroworld'den tv denicem diye 59 tl ye Abraham Lincolnu 3d aldım, evlat acısı. Hala içim sızlıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

quote:

tridef içerisine oyunu ekliyorsun ve oyunu masaüstündeki simgeden değil tridef içindeki simgeden çalıştırıyorsun.
    oyunu tridefe ekleyince ordan ayarlara geliyor ve SBS seçeneğinde çalıştır gibi bir ibare var onu seçiyorsun.

Daha sonra ilerleyen kullanımda tridef forumlarına girip, farklı 3D profiller aramaya kadar gidecek ucu

AMD için indirimli olanı varmış ama sanırım sadece amdhd3d olarak çalışıyor, doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

quote:

AMD için indirimli olanı varmış ama sanırım sadece amdhd3d olarak çalışıyor, doğru mu?

Hayır, hayır normal Tridef. Sadece fiyatı %50 indirimli.
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.