Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Underworld: Awakening filmini 3D izledim bugün.

Derinlik vardı genelde pop out yoktu..
  • Promethus un 45gb lık 3d bluray iso indirim. ..3d adina fazla bisey yoktu...15gb olanını izleyenler çok uzulmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

Doğru söyleyen adam genelde bu 2 filmlede en çok karşılaştığım yorum burda olsun başka forumlarda olsun derinliliğiyle ilgili avatara yakın bir derinliği var diyolar doğrumu izlemişin çünkü filmleri tavsiye edermisin 2 3 gb değil boyutlar bayağı yüksek çünkü

Hocam filmleri indirdiğime pişman oldum. Bi de 3 mbps bağlantıyla indirdim. Bir gün sürmüştür. :D

İndirecek arkadaşlar indirecekse de benim indirdiğim sürümleri indirmesinler. Normal filmi kumandayla 3D yapsam daha fazla derinlik oluşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

hocam ben de deniycem, farcry3ü.

masaüstü 5850hd var bende. hdmi 1.4 de var LG 55LW var.

önce oyunu acıp sonra tridefi açıp sbs mi seciyoruz yoksa , sırası nasıl?

bu arada tam oalrak secenegi n adı ne? "SBS" mi?

tridef içerisine oyunu ekliyorsun ve oyunu masaüstündeki simgeden değil tridef içindeki simgeden çalıştırıyorsun.
    oyunu tridefe ekleyince ordan ayarlara geliyor ve SBS seçeneğinde çalıştır gibi bir ibare var onu seçiyorsun.

Daha sonra ilerleyen kullanımda tridef forumlarına girip, farklı 3D profiller aramaya kadar gidecek ucu

AMD için indirimli olanı varmış ama sanırım sadece amdhd3d olarak çalışıyor, doğru mu?

Hayır, hayır normal Tridef. Sadece fiyatı %50 indirimli.

program hakkında türkçe kaynak bulamıyorum, ingilizcem de pek iyi değil,kullanan birini bulmuşken sormak isterim;
    1-normal filmleri 3dye çevirdiğinde orjinal3d ye göre kalitesi çok düşüyor mu
    2-oyunlarda sıkıntı yaratıyormu.ghosting,gecikme..vb.
    3-iz3d ile kıyaslama şansın oldu mu?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurezex

quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

Filmleri çarçur etmeyin. Gidin orjinal alın. Onu almak pahalıdır, o zaman orjinal kopyası yapanlar var onlardan alın... Sizinkiler gibi kesilip biçilmiş formatı değiştirilmiş değil , birebir kopya 30-40GB neyse , sadece bandrol yok... O zaman anlarsınız 3D'nin keyfini...Bende geçtim o yollardan o yüzden söylüyorum.

bu dediğin kopyaların fiyatı ne kadar ?

18 lira sanırım. Buradan yazmayın lütfen. Yardımcı olalım derken başımız belaya girer birde sanki biz yapıyoruz gibi :)
  • Arkadaşlar biraz önce resident evil 3d bluray izledim fakat şöyle bir sıkıntı var kesinlikle 3d bluray den hiçbirşey anlamadım. Lm620s Tv var 2d den 3d ye alıyorum görüntüyü ama istediğim gibi bir 3 boyut zevki alamadım. Half sbs de olduğu gibi bi derinlik veya pop out olayı yok. Sadece netlik var. Acaba bluray 3d izlemek için ne yapmak gerekiyor? İso dosyasını deamon tools ile çalıştırıyorum kullandığım program total media theatre. Menülü açıyor filmi 3d yi seçiyorum ama tam bir görüntü var yan yana görüntü yok!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcHestrated

Merhabalar belki bileniniz vardır ama Ntv'de Dünya Tarihi diye 7 bölümlük gibi bi belgesel vardı acaba bunu nereden bulur tekrar izleyebiliriz bi fikri olan varmı ?

hocam bir siteden indirdim ben(arena-tr) hatta 8.bölümde var şuan
  • Merhabalar öncelikle

Dün gidip teknosadan 46pfl7007 yi satın aldım.ben bu televizyonu bilgisayar üzerinden film izleme ve oyun oynama amaçlı kullanmayı düşünüyordum. Fakat şöyle bir şey farkettim ki ;

- bir 3d filmi televizyonun üzerindeki playerdan izlersem daha az crosstalk var ama bilgisayardan izlersem inanılmaz derecede crosstalk var

-aynı şekilde oyun 3d oynarkende hiç bitmeyen bir crosstalk var ve input lag inanılmaz derecede fazla.

Evde bir adet samsung 40d7000 var , ondada bilgisayar üzerinden 3d film veya 3d oyun oynarken crosstalk oluyor fakat philipsteki boyutlarıyla alakası yok çok daha az. input lag daha az.

Ekran kartım ati7850 gibi güçlü sayılabilicek bir ekran kartı ve bilgisayar sistemim de oldukça iyi sayılır.

Teknosa ile konuştum televizyonu değişitiricekler yerine hx850 almayı planlıyorum.(samsung veya lg istemiyorum 3d pop out efektleri yeterince dışarı çıkmıyor benim gözüme göre)

sizce 7007 yi kurtarmanın bir yolu varmıdır yoksa sony hx850 almalımı . hx850 alsak aynı sorunlar 7007 ki boyutlarıyla devam edermi ?

Bu arada 7007 nin güncellemesinden sonra çok az da olsa bir iyileşme farkettim ama yinede samsung d7000 e yaklaşmadı.

Teşekkür ederim şimdiden önerileriniz için . Değişim için çok az bir sürem var bir an önce karar vermeliyim.

(birde 46 inç tv yi geri verip üstüne para verip 40 inç almak koyuyo açıkçası :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zargana000

Merhabalar öncelikle

Dün gidip teknosadan 46pfl7007 yi satın aldım.ben bu televizyonu bilgisayar üzerinden film izleme ve oyun oynama amaçlı kullanmayı düşünüyordum. Fakat şöyle bir şey farkettim ki ;

- bir 3d filmi televizyonun üzerindeki playerdan izlersem daha az crosstalk var ama bilgisayardan izlersem inanılmaz derecede crosstalk var

-aynı şekilde oyun 3d oynarkende hiç bitmeyen bir crosstalk var ve input lag inanılmaz derecede fazla.

Evde bir adet samsung 40d7000 var , ondada bilgisayar üzerinden 3d film veya 3d oyun oynarken crosstalk oluyor fakat philipsteki boyutlarıyla alakası yok çok daha az. input lag daha az.

Ekran kartım ati7850 gibi güçlü sayılabilicek bir ekran kartı ve bilgisayar sistemim de oldukça iyi sayılır.

Teknosa ile konuştum televizyonu değişitiricekler yerine hx850 almayı planlıyorum.(samsung veya lg istemiyorum 3d pop out efektleri yeterince dışarı çıkmıyor benim gözüme göre)

sizce 7007 yi kurtarmanın bir yolu varmıdır yoksa sony hx850 almalımı . hx850 alsak aynı sorunlar 7007 ki boyutlarıyla devam edermi ?

Bu arada 7007 nin güncellemesinden sonra çok az da olsa bir iyileşme farkettim ama yinede samsung d7000 e yaklaşmadı.

Teşekkür ederim şimdiden önerileriniz için . Değişim için çok az bir sürem var bir an önce karar vermeliyim.

(birde 46 inç tv yi geri verip üstüne para verip 40 inç almak koyuyo açıkçası :) )

Input lag filan phillps deki kadsr yasamazsiniz ama pop out hemen hemen her tv de aynidir cekim ile alakali oldugu icin. Isterseniz bir tv ye 10 bin tl verin o filmin cekiminden dolayi az pop out varsa yapacak birsey yoktur. He ben lg dekini anlamiyorum diyorsunuz sony de farkli bir teknolojimi varda gozunuz ordaki pop out u ayirtedebiliyor anlamis degilim :)

• Dredd 'in 3D olayı nası tavsiye eder misiniz? yoksa hiç gözü yormaya gerek yok 1080p indirip mi izlemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

ben d&r dan 3 adet bluray film aldım tanesi 8,99 TLden. Şimdi bu ürünler orjinal değil midir? Daha önce d&r dan alan oldumu bluray film

8,99 tl lik filmlerden bende aldım orjinal filmler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

Dredd 'in 3D olayı nası tavsiye eder misiniz? yoksa hiç gözü yormaya gerek yok 1080p indirip mi izlemeli

Dostum ben dredd in 3d sini begendim. Derinlik olarak cok iyi. Cok degil a yeryer oop iut var. Ek olarak film de zaten cok iyi :)

• dün akşam rio diye bir animasyon izledim cok keyifli ve eğlenceliydi derinlik cok iyiydi pop outlarda fena değil izlemeyen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüç55

quote:

ben d&r dan 3 adet bluray film aldım tanesi 8,99 TLden. Şimdi bu ürünler orjinal değil midir? Daha önce d&r dan alan oldumu bluray film

kaç günde gönderdiler filmleri
  • quote:

quote:

quote:

yaklaşık 1 haftada....
    şunları almıştım...

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU
  • Arkadaşlar avatar filminde Pop out Pop in gibi özellikler mevcut mu? Var derseniz orjinalini alıcam sırf bunun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

quote:

Orijinalden alıntı: Zargana000

Merhabalar öncelikle

Input lag filan phillps deki kadsr yasamazsiniz ama pop out hemen hemen her tv de aynidir cekim ile alakali oldugu icin. Isterseniz bir tv ye 10 bin tl verin o filmin cekiminden dolayi az pop out varsa yapacak birsey yoktur. He ben lg dekini anlamiyorum diyorsunuz sony de farkli bir teknolojimi varda gozunuz ordaki pop out u ayirtedebiliyor anlamis degilim :)

Tamamda aynı sahneyi bütün televizyonlarda defalarca izleyin bence sizde durumun farkına varırsınız.(peş peşe izleyin) Sizin söylediğiniz bir nevi bütün tvler aynı gibi bir şey oluyor bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yaklaşık 1 haftada....
    şunları almıştım...

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU

Turnuva
    Undisputed 3 - Yenilmez 3
    Righteous Kill - Orijinal Cinayetler

bende bu üçünü dün aldım. kendi mağazasından gidip alayım dedim yenilmez 3 40 lira civarındaydı. Nasıl böyle fark oluyor anlamadım o yüzden şüphelenmiştim orjinalmi değilmi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog
    program hakkında türkçe kaynak bulamıyorum, ingilizcem de pek iyi değil,kullanan birini bulmuşken sormak isterim;
    1-normal filmleri 3dye çevirdiğinde orjinal3d ye göre kalitesi çok düşüyor mu
    2-oyunlarda sıkıntı yaratıyormu.ghosting,gecikme..vb.
    3-iz3d ile kıyaslama şansın oldu mu?
    teşekkürler

Evet, Tridef hakkında Türkçe kaynak sıkıntısı büyük ama biz forumda mümkün olduğunca anlatmaya çalışıyoruz.

PC/Laptop Bağlantısı ile TV'den 3D Görüntü Alma Hakkında Sorular - Sorunlar [ANA KONU] başlığında aslında daha yararlı ve aydınlatıcı bilgiler bulabilirsiniz ama kısaca anlatayım ben burada da.

1. Kalite düşüyor demeyelim ama elbette orijinal 3D gibi olmuyor. Filmin çekimne göre tatmin edici ya da öylesine bir derinlik algısı oluşuyor. Mesela Assassin's Creed Lineage kısa filmi inanılmaz başarılı gelmişti bana 3D dönüştürme modunda.

2. Sıkıntı yaratıyor mu sorusu sizin sisteminizle alakalı bir soru. Yoksa program bir sıkıntı yaratmıyor. Alacağınız FPS sisteminizle ilgili. Özellikle de GPU'nuzla. Öte yandan TV'nizin işlemcisi de bu lagı etkiler. Programdan kaynaklanan sıkıntı olmaz.

3. Evet, iz3D ile karşılaştırdım satın almadan önce ve Tridef'in daha çok kişi tarafından kullanıldığının ve çözümünlerinin daha ulaşılır olduğunu gördüm. Temelde ikisi de aynı mantıkla çalıştığından pratikte çok büyük farklar yok ancak benim tercihim Tridef oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Arkadaşlar avatar filminde Pop out Pop in gibi özellikler mevcut mu? Var derseniz orjinalini alıcam sırf bunun için.

derilik görüntü falan cok iyi ama pop out beklemeyin
  • 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.