Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yenilmez1905

quote:

Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam

quote:

quote:

quote:

quote:

Resident evil son filmini sinemaskop olmayanı var mı ya. Heryerde sinemaskop var. 1920x800. Seyir zevkini bozuyor. Tam ekranı yok mu bu filmin.

yakında imza kampanyası başlatacam artık sinemaskopsuz film istiyoruz diye çok uyuz oluyorum bu sinemaskop olayına

Hocam bazı arkadaşlar gülecek bana ama ben yeni öğrendim. Sinemaskop filmin özelliğiymiş. Yani öyle çekiliyormuş. Ben de ripleyenler yapıyor sanıyordum

Yani o tür filmlere yapacak birşey yok. Anca o siyah bantların kırpılmış versiyonunu bulup TV'de tam ekran falan yapabiliriz sanırım. Bu sefer de ya adamlar uzayacak yada film yanlardan kaybolacak. Tam fikrim yok

bende bu forumda öğredim hocam filmlerin orjinal bu şekilde çekildiğini benimki espiri olsun hesabı dedim imza kampanyası başlatacağım diye :)

Madem biliyodun ne söylemiyon

sende biliyosun sandım ben bunu

Neyse geç de olsa öğrendik. Benim merak ettiğim siyah bantları kırpılmış olanları indirsek izlerken yine aynı mı oluyor. Denedin mi hiç
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Resident evil son filmini sinemaskop olmayanı var mı ya. Heryerde sinemaskop var. 1920x800. Seyir zevkini bozuyor. Tam ekranı yok mu bu filmin.

yakında imza kampanyası başlatacam artık sinemaskopsuz film istiyoruz diye çok uyuz oluyorum bu sinemaskop olayına

Hocam bazı arkadaşlar gülecek bana ama ben yeni öğrendim. Sinemaskop filmin özelliğiymiş. Yani öyle çekiliyormuş. Ben de ripleyenler yapıyor sanıyordum

Yani o tür filmlere yapacak birşey yok. Anca o siyah bantların kırpılmış versiyonunu bulup TV'de tam ekran falan yapabiliriz sanırım. Bu sefer de ya adamlar uzayacak yada film yanlardan kaybolacak. Tam fikrim yok

bende bu forumda öğredim hocam filmlerin orjinal bu şekilde çekildiğini benimki espiri olsun hesabı dedim imza kampanyası başlatacağım diye :)

Neyse geç de olsa öğrendik. Benim merak ettiğim siyah bantları kırpılmış olanları indirsek izlerken yine aynı mı oluyor. Denedin mi hiç

aynen bu forumda insan çok şeyler öğreniyor :) yok hocam ben hiç denemedim o şekilde sadece normal kanallarda film izlerken bazen o şekilde oluyor tvnin ayarlarından tam ekran yapıyorum güzel oluyor ama indirilmiş filmleri hiç yapmadım daha :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen bu forumda insan çok şeyler öğreniyor :) yok hocam ben hiç denemedim o şekilde sadece normal kanallarda film izlerken bazen o şekilde oluyor tvnin ayarlarından tam ekran yapıyorum güzel oluyor ama indirilmiş filmleri hiç yapmadım daha :)

Şu an 1920x800 inanılmayan örümcek adam filmini indiriyorum sinemaskopu kırpmışlar. deneyince söylerim nasıl oluyor
  • örümcek adamı daha önce izleyenler pek memnun değildi bende izlemedim daha
  • Transformers gibi çıkacak o zaman bu film de tüh
  •  *** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU

bu belgeselin 3dsi güzel garip bir hisse kapılıyosunuz izlerken uzayda geçtiği içinmidir nedir bilemedim ama izledim beğendim türkçe değil öyle bakıyosunuz ama güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

quote:

Bir soru daha silent hill revelation izleyen var mı henüz hiçbiryerde bulamadım ama onun pop-out'u nasıl ?

Bulamazsın daha çıkmadı

Cevap için sağol hocam.

Film bulamadım bu belgeseli indirecem peki bunu izleyen var mı

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) ***  TAVSİYELERİ ANA KONU

ben izledim güzel değil kardeşim tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

bu belgeselin 3dsi güzel garip bir hisse kapılıyosunuz izlerken uzayda geçtiği içinmidir nedir bilemedim ama izledim beğendim türkçe değil öyle bakıyosunuz ama güzel

hocam bu filmin adı "the universe 3d" olarak mı geçiyor ? bulamadım bir link googleden
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurezex

quote:

quote:

quote:

Bir soru daha silent hill revelation izleyen var mı henüz hiçbiryerde bulamadım ama onun pop-out'u nasıl ?

Bulamazsın daha çıkmadı

Cevap için sağol hocam.

Tavsiye için sağol
    İndirecek bol pop-outlu bişe bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kurezex

quote:

quote:

quote:

Bulamazsın daha çıkmadı

Cevap için sağol hocam.

Tavsiye için sağol
    İndirecek bol pop-outlu bişe bulamadım.

bu tür belgesellerde pop out zor bulursun.. genelde su altu belgesellerinde görebilirsin birde uzay ile ilgili olanlarda
  • 3d filmleri powerdvd ile izliyordum onun da deneme süresi bitti
    nvidia 3d vision ise codec sorunu veriyor
    ne tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

3d filmleri powerdvd ile izliyordum onun da deneme süresi bitti
    nvidia 3d vision ise codec sorunu veriyor
    ne tavsiye edersiniz

kmplayer tavsiye ederim 3d özelliğide var programın codecle sıkıntıyı güncelleme varmı kontrol et yoksa silip baştan kur belki düzelir
  • ffdshow ve MatroskaSplitter0810 yükledim halloldu
  • son durak 4 ve 5 3d olarak gayet güzel arkadaşlar pop up meraklıları izliyebilir bolca var
  • şunu bilen varmı; half sbs mkv'lerde bildiğimiz altyazı dosyaları 2d olarak düzgün görüntülenebiliyor mu?
  • Youtube'dan indirdiğimiz Mp4 formatındaki 3d(yan yana) videoları Divx Hd formatına (Samsung Led Tv İçin) çevirebileceğimiz,tavsiye ettiğiniz converter programı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

soyle bi durum var..3D film indirdim..bakmadım uzantısına ..meger .iso ymus..
    38-40 GB fln..
    bluray okuyucu - yazıcım yok..ben bunu nasıl açabilir , cıkartabilirim..
    neroyla illa dvd ye değil de pc hdd bi yer gostersem direkt medya olarak atar mı..ne yapmalıyım..tesekkurler...

Eğer direk iso olarak geçiyorsa blueray yazıcınız yoksa zaten o boyutta dosyayı yazamazsınız. Bilgisayar üzerinden izlemek istiyorsanız Daemon Tools Lite programını kurun. O program sanal bir blueray sürücü ekliyor bilgisayara. Gelen sürücüye program yardımıyla dosya seç deyin oradan iso kalıbını yerleştirin. Power Dvd 12 veya Win Dvd 11 türü programlar ile videoyu direk çalıştırabilirsiniz. O programlar takılı bluerayleri direk açıyor.
  • Dün ölümsüzleri indirdim arkadaşlar bu akşam izleyeceğim, sizce nasıl pop-out olarak derinlik olarak iyi mi ?
  • Bende Unchearted 3,Killzone 3,Motorstorm Apocalypse,Cyrsis 2,Virtua Tennis 4,The Fight,Mortal Kombat Komplete Edition oyunlarını 3D olarak oynuyorum.

Başka 3D oyunlarını tavsiye edecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyduman73

Bende Unchearted 3,Killzone 3,Motorstorm Apocalypse,Cyrsis 2,Virtua Tennis 4,The Fight,Mortal Kombat Komplete Edition oyunlarını 3D olarak oynuyorum.

Başka 3D oyunlarını tavsiye edecek var mı?

god of war var bide benim bildiğim
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.