Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.727
Cevap
198
Favori
371.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu 3d işine daha yeni girdim ama beğendim siteler var bu 3d konusunda 10 a yakın half sbs film indirdim ve gayet başarılıydı ama benim filmden ziyade en çok hoşuma giden markaların yapmış olduğu demo videoları çok güzeldi demo video adresleri için pm atabilirsiniz
    güzel konu tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcatakan

ben bu 3d işine daha yeni girdim ama beğendim siteler var bu 3d konusunda 10 a yakın half sbs film indirdim ve gayet başarılıydı ama benim filmden ziyade en çok hoşuma giden markaların yapmış olduğu demo videoları çok güzeldi demo video adresleri için pm atabilirsiniz
    güzel konu tebrik ederim

LG 3D demo videoları aşağıdaki konunun ilk mesajında var;

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcatakan

ben bu 3d işine daha yeni girdim ama beğendim siteler var bu 3d konusunda 10 a yakın half sbs film indirdim ve gayet başarılıydı ama benim filmden ziyade en çok hoşuma giden markaların yapmış olduğu demo videoları çok güzeldi demo video adresleri için pm atabilirsiniz
    güzel konu tebrik ederim

Google'da "LG-Demo E1390CF01569 by FDZone.ORG" şeklinde aratın.

Çıkan ilk sonuç, LG Cinema 3D TV serisinin mağazalarda yayınlanan 3D video demoları. SG gözlüklü olsun FPR teknolojili olsun herhangi bir marka 3D TV sahibi indirip izleyebilir. Yarım saatten biraz fazla ve tamamen dışarı çıkma efektlerinden oluşan çok güzel bir video.

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: halken

Stereo Movie Maker. Bu programla filmi açıyorsunuz Side by side % 50 seçiyorsunuz half sbs için sonra kaydederken Anaglif seçiyorsunuz. Yeniden encode ediyor. Mkv leri direk görmez. dosya adı kısmına *.* yazın tüm dosyalar görünür.

öncelikle ilginize teşekkürler

programı denedim, mkv.leri dediğiniz gibi açmaya çalıştım (LG.nin şu meşhur demosu örneğin)

"aç" dedikten sonra çıkan pencerede " Side by side % 50" seçiyorum
    ekrana şöyle bir hata uyarısı veriyor:

"Your video does not have FOURCC code."

ve videoyu açmıyor

neden kaynaklanıyor olabilir acaba

Edit: avi.leri de açmadı yaw sadece mpeg.leri gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiner. -- 17 Ağustos 2011; 0:01:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: machiner.

quote:

Stereo Movie Maker. Bu programla filmi açıyorsunuz Side by side % 50 seçiyorsunuz half sbs için sonra kaydederken Anaglif seçiyorsunuz. Yeniden encode ediyor. Mkv leri direk görmez. dosya adı kısmına *.* yazın tüm dosyalar görünür.

programı denedim, mkv.leri dediğiniz gibi açmaya çalıştım (LG.nin şu meşhur demosu örneğin)

ve videoyu açmıyor

avi olan uzantıları mpeg olarak değiştirip kandırmaya çalış bakalım programı. çoğu zaman işe yarar
  • yemedi
    zaten asıl lazım olan mkv
  • LG LW serisi kullanan arkadaşlar! Tv'nin usb'sinden Sanctum adlı filmin 3D Half sbs formatını oynatabilen var mı? Torrent sitelerine üyeliğim bulunmuyor.Mevcut olan diğerlerinden de indirdiğim filmin uzatısı MP4 idi. Desteklenmeyen dosya biçimi diye uyarı verip açmadı.Daha sonra mkv formatına çevirdim ama sorun hala devam ediyor. Başka biryerden daha denedim ama onda da MP4 formatı var... Kısacası bu filmin mkv uzantılısını bulabileceğim, bildiğiniz bir adres var mı?
  • quote:

quote:

ve videoyu açmıyor

Aslında program tam gelişmiş değil. Avi ve mpeg lerde sbs yapılırken belli bir kod oluşuyor (Sanırım bu kod ile dosyanın stereoskopic olduğunu anlıyor). Dosya mkvye dönüştürüldüğünde bu kodu kaybediyoruz yada mkv formatında algılamıyor. Dvdfab ile 3D Bluray iso filmleri sbs yaparken avi veya mpg seçersem stereo movie maker gayet güzel çalışıyor ancak başka format olarak sbs yaparsam "Your video does not have FOURCC code." hatası veriyor. Mkv dosyasını mpg (Mpeg 2) ye çevirin. O zaman bu hatayı vermeden düzgünce açıyor.
  • @halken

akşam bir deneyeyim
    mkv dosyasını kayıpsız olarak mpg yapacak bir program varmı
    mkvgui o işi yapmaz zannedersem, total converter olabilir belki

birde "sbs to anaglif" için sony vegas varmış onu araştırıyorum, duydunuzmu hiç?
  • quote:

@halken

akşam bir deneyeyim
    mkv dosyasını kayıpsız olarak mpg yapacak bir program varmı
    mkvgui o işi yapmaz zannedersem, total converter olabilir belki

birde "sbs to anaglif" için sony vegas varmış onu araştırıyorum, duydunuzmu hiç?

mkv dosyalarını mpege çevirmek için winavi programını kullanıyorum. Total converter de işe yarar. Ancak mkv --> mpg ---> stereo movie maker --> Anaglif avi (sadece avi ye dönüştürüyor) derken kalite biraz düşüyor. Kaliteyi düşürmemek için yüksek bitrate kullnıyorum. Mkvgui nin öyle bir işlevi yok. Tsmuxer kayıpsız olarak dönüştürse de stereo movie maker gene aynı hatayı veriyor.
    "sbs to anaglif" sony vegas duymadım. Aslında gerek duymuyorum sonuçta bilgisayarı tv ye bağlamak daha kolay bence ama bazen 3D Tv si olmayan ve anaglif videoyu yeterli gören arkadaşlarım için yukardaki yöntemle bir kaç tane film dönüştürmüştüm.
    Bu yöntemle yaptığım test videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halken -- 18 Ağustos 2011; 19:27:17 >
  • Guzel konu tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

imax deep sea harika bir 3d belgesel; 3d , canlılık , renk ve keskinlik muhteşem....

ben bu belgeseli bir yerde buldum ama half sbs olarak değil de overunder şeklinde var mkv olarak. 47lw5500 de çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

imax deep sea harika bir 3d belgesel; 3d , canlılık , renk ve keskinlik muhteşem....

ben bu belgeseli bir yerde buldum ama half sbs olarak değil de overunder şeklinde var mkv olarak. 47lw5500 de çalışır mı ?

bildiğim kadarıyla yan yana yı oynattığı gibi alt-üst formatında da oynatır 3d olarak zaten kumanda dan 3d seçeneğini aktifleştirdiğiniz zaman yan yana yada altlı üstlü seçeneğini izleyeceğiniz filmin durumuna göre seçebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 18 Ağustos 2011; 23:31:56 >
  • sbs en guzel 3d mı olarak ızlenıyor bu alt usten oynatan 3d ızledınızmı nasıl gosterıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

arkadaşlar gezinirken gördüm torrent-davetiyeleri diye bi site var ordan site bulup filmleri indirebilirsiniz umarım bu yaptığım yasak değildir,bende 47lw 5500 var 2 gündür film indirecek site arıyorum ama çok yok olanda türkçe değil artık bu yabancı sitelerden bulup sonrada dil desteğini filme gömecez :)

evet alt yazı olayı biraz sıkıntılı. şöyle bir site var:http://www.3daltyazi.com/

ama türkçe ses dosyasını gömmek çok daha akıllıca bir çözüm bana göre 3d filmler için

yinede tercih kullanıcının

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 19 Ağustos 2011; 3:24:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

arkadaşlar gezinirken gördüm torrent-davetiyeleri diye bi site var ordan site bulup filmleri indirebilirsiniz umarım bu yaptığım yasak değildir,bende 47lw 5500 var 2 gündür film indirecek site arıyorum ama çok yok olanda türkçe değil artık bu yabancı sitelerden bulup sonrada dil desteğini filme gömecez :)

evet alt yazı olayı biraz sıkıntılı. şöyle bir site var:http://www.3daltyazi.com/

ama türkçe ses dosyasını gömmek çok daha akıllıca bir çözüm bana göre 3d filmler için

Torrentler de bazı filmlerde DUAL yazıyor. Bunlar Tr dilinin olduğunu mu gösteriyor ?

Ayrıca 3D filmlere Türkçe sesleri nereden nasıl gömüyoruz?
  • arkadaşlar, LW570S ile izlemek için 3D film indireceğim. Belirli bir formattamı olması gerekiyor (SBS veya half SBS gibi) yoksa 3D olan tüm filmleri izleyebilirmiyiz? teşekkürler.
  • arkadaşlar bir sorum olacak 3 boyutlu altyazıları gömmekmi gerekiyor filme lg cinema serisinde görebilmek için? yoksa tv görüyormu direk ismini aynı yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woyager

arkadaşlar, LW570S ile izlemek için 3D film indireceğim. Belirli bir formattamı olması gerekiyor (SBS veya half SBS gibi) yoksa 3D olan tüm filmleri izleyebilirmiyiz? teşekkürler.

kardesim 3d olan butun sbs fılmleri ındır 3d olan butun tvlerde çalısıyor model onemlı degıl LG SAMSUNG SONY fılan bende mesela samsung 46d 7000 var bir LG BAYISI 3d izlenmek uzere ındırmıs fılm 3d bende gıttım 25 tane 3d fılm kaydettırdım harddıskıme ve samsung tv de sorunsuz super bırsekılde ızlıyorum

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: uffuk

quote:

Orijinalden alıntı: a.f.y.

quote:

Torrentler de bazı filmlerde DUAL yazıyor. Bunlar Tr dilinin olduğunu mu gösteriyor ?

Ayrıca 3D filmlere Türkçe sesleri nereden nasıl gömüyoruz?

dual olayı genelde çift dil desteği için kullanılıyor. hangi diller için dual olduğu önemli. genelde blu ray disklerde olur ama ripli veya mkv videolarda çoklu dili desteklediği için dual olanlarıda olabiliyor. blu ray dosyaları direkt tv den izleyemezsiniz. ps3 veya blu ray oynatıcıda disk haline getirip izlersiniz. pc de blu ray izlemek için: " Arcsoft TotalMedia Theatre v5.0.1.86 programını kullanın sorun yaşamazsınız."

mkvmerge programıyla içine ses dosyasını ekliyorsun süper çalışıyor.
    int aratırsan bulursun sharebus diye site arattır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 20 Ağustos 2011; 23:55:07 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.