Şimdi Ara

3D film oynatan program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım televizyonda 3 boyutlu film izlemek için 3d film indiriyorum. Bilgisayarı hdmı ile tv'ye bağlayacağım. Bu filmi 3d destekli bir oynatıcı ile mi çalıştırmam lazım yoksa herhangi bir media player iş görür mü(vlc,mpclassic gibi)?

Birde indirdiğim filmin altına şöyle bir not yazmışlar: NOTE : BluRay has right eye as base. Ayar mı yapmam gerekiyor yani ne demek istediğini anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: m@stermind

Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım televizyonda 3 boyutlu film izlemek için 3d film indiriyorum. Bilgisayarı hdmı ile tv'ye bağlayacağım. Bu filmi 3d destekli bir oynatıcı ile mi çalıştırmam lazım yoksa herhangi bir media player iş görür mü(vlc,mpclassic gibi)?

Birde indirdiğim filmin altına şöyle bir not yazmışlar: NOTE : BluRay has right eye as base. Ayar mı yapmam gerekiyor yani ne demek istediğini anlamadım?

3D oynatıcıya aslında gerek yok. Windows Media Player ile izleyebilirsiniz ya da k-lite codec pack ve bütün video oynatıcılar ile izleyebilirsiniz. Filmin altındaki notta ise mavi-kırmızı gözlük ile izlenebildiğini söylüyor. Yani başka renkte gözlükler olursa 3D görünmez.
  • eyvallah sağol

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 1 Ağustos 2013; 17:55:36 >
  • bir de hdmı kablosı almayı düşünüyorum da, kabloyu seçerken özellikle dikkat etmem gereken birşey var mı?
  • Sadece ses ve video bağlantılarını iyi iletsin yeter
  • 3D film indi, fakat mpc-hs ile açıyorum 2 ayrı görüntü şeklinde görünüyor. Televizyona aktarınca kendisi tek görüntüye mi dönüşecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps4 3d film izleme
    10 yıl önce açıldı
    3d film, 2 Ekran?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İki ayrı görüntü derken?
    Bilgisayarınızda filmi oynatırken ekran görüntüsü çekip gönderebilir misiniz? Ben de onu inceleyip bakarım.

Teşekkürler...
  • Normal şartlarda bilgisayarda 3D filmler yanyana iki ayrı görüntü şeklinde çıkıyor. Stereoscopic Player ile 3 boyutlu filmleri gözlükle 3 boyutlu olarak bilgisayarınızda seyredebilirsiniz. 3D özelliği olmayan TV den de HDMI kablo bağlantısıyla da TV'den seyretmeniz mümkün.
    İlgili siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.3dtv.at/Index_en.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 1 Ağustos 2013; 19:09:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Normal şartlarda bilgisayarda 3D filmler yanyana iki ayrı görüntü şeklinde çıkıyor. Stereoscopic Player ile 3 boyutlu filmleri gözlükle 3 boyutlu olarak bilgisayarınızda seyredebilirsiniz. 3D özelliği olmayan TV den de HDMI kablo bağlantısıyla da TV'den seyretmeniz mümkün.
    İlgili siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.3dtv.at/Index_en.aspx

TV de 3D özelliği var. Bilgisayardan izlemeyeceğim, tv de bu şekilde gözükmesin önemli olan.

• Televizyonunuzun usb girişinden film oynatma özelliği de olması gerekir. İndirdiğiniz filmi flash belleğe ya da harici bir hdd'e atıp filmi direkt tv'den seyretmeniz mümkün diye düşünüyorum.
  • hdd olsa keşke haklısınız en yakın zamanda almayı düşünüyorum zaten de alana kadar bilgisayardan idare etcez artık.
  • Evet, Televizyonda da bu şekilde görünür. 3D gözlüğünüzü taktığınızda tek görüntü olarak görünür.
    3D gösteren gözlükleri sıraladım. Yani hangi görüntünün hangi gözlükle görünmesi gerektiğini sıraladım.
  • edit: resim sorunu
     3D film oynatan program?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 25 Ağustos 2015; 10:28:45 >
  • Benim tv'nin gözlüğü ortadakinden. Yani indirdiğim film izlenmez mi
  •  3D film oynatan program?
  • Hayır, Rahatça izleyebilirsiniz. Çünkü bazı benzerlikler var. Yani gösterdiğim ortadaki gözlükle en öndeki gözlük birbirine çok benzer ama genellikle tv'lerde diğer gözlükler verilmez. Yani izlenebilir. Ama kırmızı-mavi gözlük ile izlenemez. Diğerlerinde izlemek için o görüntü ile uyumlu gözlük almanız gerekir. Çünkü tv'lerde diğer görüntülerin çıkması için ayrıca bir şey yüklemek gerekmez. Sadece gözlük almak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 2 Ağustos 2013; 13:14:36 >
  • Tamam, dener denemez yazarım buraya Çok teşekkürler ilgilendiğiniz için.
  • Rica ederim. Yani başka 3D gözlük alarak diğerlerini de izleyebilirsiniz. (Gösterdiğim resimdekileri)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.