Bildirim
3d hakkında bilgili kişiler içeri(sorum var)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam bence izlersiniz ekran kartida onemliydi yanilmiyorsam . ben 3D destekli monitor almistim laptoptan baglayip 3D film izliyordum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende izlenebileceğini düşünüyorum ama 3d yi bilgisayarda açtığımda hdmi kablo ekran görüntüsünü yansıtıyorsa sadece bu iş biraz zor olur -
Bluray desteklememek ne demek orasini anlamadim.
Bilgisayardan izliycekseniz Nvidia kartlar icin 3D TV Play yazilimini edinmeniz lazim. AMD kartlarin yazilimi ise farkli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani tv ye harddisk i bağladığımda bluray iso yu açmıyor demek.ayrıca ben bilgisayarda bir media playerdan açıp tv ye hdmi ile bağlasam 3d görüntü alamaz mıyım ? -
ps3'e 3D bluray taksak OLURMUUUU??? -
Kardeş ancak 1.4 HDMI kabloları ile 3D görüntü senkrenizasyonunu TV ye aktarabilirsin. O şekilde izlersin izlemesine ama onu kaldıracak PC de sağlam bir ekran kartı olması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahim477
Öncelikle herkese merhaba evde 3d bir tv var fakat her tv gibi oda bluray desteklemiyor.bilgisayarda 3d bluray açıp hdmi kablosuyla tv aktarsam gözlüklerle kayıpsız bir şekilde 3d izleyebilir miyim ? Yoksa bunun için media player mı mecburen almam gerekiyor ?
Bu konu hakkında bu kaynak sana yardımcı olur.
http://www.chip.com.tr/makale/10-adimda-hdmi-1.4-yuksek-cozunurluk_15227_2.html
HDMI 1.4 Lazım....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg tv en iyi görüntü ayarları
- samsung tv ücretsiz iptv uygulaması
- türksat 42e lnb ayarları samsung
- 65 inç tv için tv ünitesi kaç cm olmalı
- 65 inç tv yerden yüksekliği ne kadar olmalı
- miracast nasıl açılır
- en küçük televizyon
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- huawei televizyon
- tcl televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X