Şimdi Ara

3D + LED + SMART Tv Piyasası Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba üstadlar 1-2 haftadır hem 3D si hem Led Hemde Smart olan en az 42'' bir televizyon arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Eşimde bana ps3 almış şimdi tüplü televizyonda ferrariye tüp takıp binmek gibi bişi oluyor :) Gözümü kararttım ama bir türlü karar veremiyorum.Şuan kampanyası olan bilgisi olan arkadaşlar varsa Bilgi verirse çok sevinirim çok büyük hayra geçmiş olur.Şimdiden sağolun... LG , Samsung , Sony , Vestel Arasındayım...

• LG LW5500 iyi bir seçenek olabilir. Bir ara Teknosa'da 2099 Tlyekadar inmişti!
  • LG 42LW5590 düşünüyorum 2.099 taksitli fiyatı sizce nasıl Playstation 3 ile rahat kullanabilirmiyim ki :S
  • alciaksan servis garantili bi modele bak bise olursa muhattap bulabilirsin. lw5500 iyidir. samsung 40d6000 ve d6500e de bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shlsmn

LG 42LW5590 düşünüyorum 2.099 taksitli fiyatı sizce nasıl Playstation 3 ile rahat kullanabilirmiyim ki :S

Bu fiyat nerden, yan ithalat mı? TR garantili ise fiyat çok iyi. Rahat kullanmaktan kastın nedir? FPR gözlükler daha rahat ve uzun süreli kullanabilirsin sorduğun buysa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED Tv lerde web tarayıcı
    13 yıl önce açıldı
    TV TAVSİYESİ LED TV
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.