Şimdi Ara

3d max 2010 da v-ray ve mentalray sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun benim için çok önemli
    3d max 2010 kullanıorm ve vray 1.50 sp3 yükledim.
    renderdan vrayı seçtikten sonra render alırken lisans bulunanamaktadır diye bir hata veriyor.
    vray crackini-patchini günlerdir arıoyorum 2010 ve vray kullanan birisi varsa yardımcı olsun lütfen.
    Bir diğer sorun da mental ray arch&design paketini indirdim fakat ordaki dosyaları 3d max e nasıl entegre edeceğimi bilemedim.
    3d max in için mental ray diye bir klasör var onun içinde de ,indirdiğim dosyanın içindekilerle aynı klasörleri taşıyan bir dosya var.
    direk onu silip onu kopyaladım fakat 3d max i açtığımda hata verdi.
    en muhteşem 2 ek paketi 3d maxte kullanamadıktan sonra programın tatmin ediciliği gidiyor. Lütfen yardım ediniz.
    Kolay gelsin
    _a.

• bildiğim kadarıyla v ray 2010 için sürüm hazırlamadı daha 1.5 paketi 2009 ile sorunsuz çalışıyor ama çıktıysa özür dilerim ayrıca mentalde 2009 da sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Haziran 2009; 14:23:48 >
  • peki 2009 için mental ray entegrasyonu nasıl yapılıyor?
    bu arada
    http://www.maxi3d.net/plugin/3ds-max-2010-icin-vray-render-vray-sp3a.html
    v-ray in 2010 versiyonu çıkmış fakat işte dediğim gibi aktifleştirme problemi var 2009 da bunların nasıl çözüldüğünü anlatırsan belki
    bi mukayese yapabilrim.
  • evet yeni çıkmış ama biraz beklemen lazım illegal yolla ulaşmak için dediğim gibi 2009 da sorunsuz çalışıyor 1.5

burda anlatamam yasak illegal paylaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Haziran 2009; 20:15:04 >
  • rapid share ulan
  • mental rayi entegre etmenize gerek yokki zaten mr uzun zamandır 3dsmax sürümlerinin içerisinde geliyor.

benim bildiğim çoğu vray kullanıcısı yeni 3dsmax versiyonuna aylar sonra geçer. zaten çok bi yenilikte yok. en önemli özelliği mental rayin stabilitesinin artmış olması. ama onun içinde mental rayi öğrenmeniz gerekiyorki öğrenmesi vraye göre bayaa zordur.
  • Arkadaşlar bencede 2010 için aceleci olmayın ben o hataya düştüm bir kez cidden çalışmalarım aksadi vray sorununu bende çözemedim en iyisi şimdilik bildğimiz platform üzerinde kalmakta yarar var bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.