Bildirim
3D TV lg 50pz250 50inc plazma ve 3D FİLMLER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bildiğim kadarıyla tüm video ve ses codec'lerini cozmuyor usb'den. phlips'in 5000 modeli madia playerini alirsan 3d film temin ederek seyir zevkini yaşayabilirsin. -
*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU
3D film konusu bu forumda ama paylaşım yapılması doğal olarak yasak.
3D video izlemek için de TV nin USB sinde codec desteği varsa ordan izleyebilirsin, ama DTS filmlerde ses alamazsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU
3D film konusu bu forumda ama paylaşım yapılması doğal olarak yasak.
3D video izlemek için de TV nin USB sinde codec desteği varsa ordan izleyebilirsin, ama DTS filmlerde ses alamazsın.
teşekkür ederim, sizin topiğiniz daha güzelmiş keşke daha önce görseymişim, oradan paylaşıma devam edebiliriz ve sorularımı oradan sorabilirim.
ama dts filmleri anlamadım ? -
DTS br ses codecidir, bazı filmlerde bu codec bulunur audio olarak. Bu sesleri almak için DTS destekli bir sinema sistemin olması gerekiyor ya da media player ile DTS yi iki kanallı stereo sese çevireceksin. -
ben pc den aktrıyorum 50pz250 ye kumandadan 3d yı secip izliyorum ya pc yada media player alman gerekli -
usb den de half sbs filmleri 3D olarak izleyebilirsin.Yapman gereken usb yi bağlayıp filmi açman sonra da 3D tuşuna basıp yan yana iki görüntü olan seçeneği ok lemen.En sonra gözlüğü takıp düğmesine basıp(active shutter olduğunu düşünüyorum) 3D keyfine devam etmen -
quote:
Orijinalden alıntı: ABUX
usb den de half sbs filmleri 3D olarak izleyebilirsin.Yapman gereken usb yi bağlayıp filmi açman sonra da 3D tuşuna basıp yan yana iki görüntü olan seçeneği ok lemen.En sonra gözlüğü takıp düğmesine basıp(active shutter olduğunu düşünüyorum) 3D keyfine devam etmen
EVET AMA TEK SORUN 50PZ250 DE USB DEN 720P OLAN 3D FILMLERI OYNATIYOR.
MAALESEF 50PZ250 MODELI (EN AZINDAN BENDEKI) 1080P OLAN FILMLERI USB DEN OYNATAMIYOR.
EGER SIZDEKI OYNAIYORSA LUTFEN BANA TV NIZIN YAZILIM VERSIYONUNU SOYLERMISINIZ? -
Oynatıp oynatmamanın filmin çözünürlüğü ile ilgisi yok, 720p yi oynatıp Full HD yi oynatmayan bir TV olmaz yani. Sorun MKV dosyaların codecleridir, TV ler MKV leri belli codec lere kadar destekler. Bazı yüksek profil 3D filmleri açmayabilir. -
ARKADASLAR 50PZ250 DE ARC VARMI?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volik58 -- 9 Mart 2012; 14:28:39 > -
ARKADASLAR 50PZ250 DE ARC VARMI? -
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
Oynatıp oynatmamanın filmin çözünürlüğü ile ilgisi yok, 720p yi oynatıp Full HD yi oynatmayan bir TV olmaz yani. Sorun MKV dosyaların codecleridir, TV ler MKV leri belli codec lere kadar destekler. Bazı yüksek profil 3D filmleri açmayabilir.
pekı bu codeclerı nasıl donusturecegız yada bızımde arkadasların yaptıgı gıbı servıs menusune gırıpmı halledecegız? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X