Bildirim
3d tvde 3d film nasıl izleniyor
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ekran 2 ye filan mi bölünüyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: DoomKing
ekran 2 ye filan mi bölünüyor ?
valla usta ben sana yaptıklarımı anlatayım .Şimdi ilk filmi direk hdd ye attım ordan açmaya çalıştım tvde
onda oynatmadı bile filmin üzerinde çarpı işareti çıktı .Sonra ps3 den açmaya çalıştım onada hdd fat32
olduğundan filmi atamadım .Sonrada laptopu tvye bağladım hdmı ile onla filmi açtım iki tane yan yana ekran
çıktı bende tv nin 3d tuşuna basıp yanayana olan ekranları seçtim onda oldu ama böyle ekran küçüldü kenarlarda
bi garip oldu yani bulanık oldu ama mesela uydunun 3d test kanalını açıyorum o çok net izleniyor .Biyardım edin
valla hevesim kursağımda kaldı resmen :D -
İzlemeye çalıştığınız 3D HAlf SBS modeli 3D filmler 16:9 ekran ölçüsü ile izlenir.
Sizde laptoptaki video oynatıcı programınızın görüntü ayarını 16:9'a ayar ederseniz problemsiz tam ekran izlersiniz.
Sonuç olarak,yaptıklarınız doğru sadece video oynatıcı ayarını 16:9 şeklinde düzelteceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: malisert32
İzlemeye çalıştığınız 3D HAlf SBS modeli 3D filmler 16:9 ekran ölçüsü ile izlenir.
Sizde laptoptaki video oynatıcı programınızın görüntü ayarını 16:9'a ayar ederseniz problemsiz tam ekran izlersiniz.
Sonuç olarak,yaptıklarınız doğru sadece video oynatıcı ayarını 16:9 şeklinde düzelteceksiniz.
Onuda denedim oda olmadı valla gene kenarlar bulanık yani bi siyah oluyor bi görüntü geliyordu .
Neyseki sorun çözüldü tvnin yazılımını güncelledim usb den ondan sonra direk hdd den okudu ve
3b görüntü mükemmel oldu bence cevaplayan arkadaşlara genede teşekkür ederim .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X