Şimdi Ara

3D uygulamaların bozulması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım Leadtek Winfast 128mb GF 6600GT . Medieval 2 oynarken bir anda monitor de No Video Input dedi ve makine reset attı... Ondan sonra herhangi bi 3D uygulamayı düzgün biçimde çalıştıramadım...

Mesela görüntüler böyleydi...

3D uygulamaların bozulması...

Düzeltmek için ; sürücüleri güncelledim, olmadı eski sürücülere döndüm. Directx i yeniledim. En son çare olarak düzelir diye format attım ama hala aynı. Başka anakartta denedim yine aynı sonucu aldım.

NVIDIA nın support bölümüne mail attım, onlarda sürücü değiştirmemi istediler, olmadı deyince kartı değiştirmeye başvur dediler...

Garantiye yollamayı son çare olarak kullanmak istiyorum, belki burada yardımcı olabilecek çıkar diye açtım konuyu...

Anakartım Asus P5GD1-Pro . 3D uygulamalar hariç herşey normal şu an... Video veya film çok rahat izleyebiliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norrec -- 26 Kasım 2006; 10:12:42 >

• monıtor un refresh rate ini düsür...bende de olmustu...baska secenek gelmio aklıma...
  • monitor ün refresh rate i minimumda zaten 60hz o da...
  • Düzeltemediğim için garantiye yollucaktım ama garanti süresi 1 yılmış o da geçti.

Oyun sırasında herhangi bir güç kaybında kartta fiziksel bi zarar olmuş olabilir mi?

edit : acil cevap aradığım için konuyu ekran kartı bölümüne de açtım. Kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norrec -- 30 Kasım 2006; 13:39:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.