Şimdi Ara

3D web

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yakınıma yeni yapmaya başladığım henüz tasarımıyla uğraştığım site hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
    ZK Kartonpier

Fikirlerinize de açığım eğer parlak bir fikriniz varsa hemen uygulayabilirim.

Bu arada "serkanyan" üyeliğimin şifresini unuttuğum için giremiyorum bir yıl aradan sonra artık bu üyelikle forumdayım flash hakkında verdiğim derslere bu nickle devam edeceğim.

bilgi paylaşmak içindir.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan6 -- 31 Ekim 2006; 0:27:44 >

• 3d kullanmışsın güzel ama kimse bu kadar uzun beklemez bence sayfanın yüklenmesi için kaldıki daha sayfa bitmemiş bittiğinde bu süre daha da uzayacak .
  • çalışma daha ham vaziyette bittiğinde bundan daha kısa sürede yüklenicek seni temenni ederim
    Ayrıca ziyaret edenlerin beklerken sıkılmamaları açısından uğraşlı bir preloader hazırladım bu da sayfanın ilk yüklemesinde ki kötü imajı biraz olsun yumuşatır unutmayalım flash görselliktir görsellikte fedakarlık ister bu nedenle yükleme zamanının çok önemsenmeyeceğini düşünmüyorum yorumun için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan6 -- 31 Ekim 2006; 18:58:52 >
  • gayet başarılı...
    artık geleceğin web teknolojisi bunlar olacak sanırım.
    ama arkadaşın dediği gibi...
    açılma süresi daha hızlı olursa daha güzel olacak.
    başarılı çalışmalarındevamını diliyorum.
  • Bencede güzel olmuş fakat birass yavaş
  • tşk .. bage de aynı yorumu yaptı bittiğinde bölüm bölüm serverden çağıracak scene leri o yüzden daha hızlı açılıcak yorumlarınıza teşekkürler
  • güzel çalışma görsel olarak tablo niyetinde tuttuğun resimler dokunsan düşücek gibi çok yapay duruyor onlara el atarsan daha iyi olacağı kanaatindeyim ayrıca site avrupa standartlarına göre çok normal diceksinizki bizde öyle bağlantı yok :) elin oğlu 8 mgbit lebağlanıyor bu siteyi açış süresi 15 sny belkide arkadaşında dediği gibi gelleceğin web standartı bu değil şimdinin standartları bu ama Türkiye olarak biz daha yeni giriyoruz çalışmalaınızda başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE EARTH 3D MODELLEME
    16 yıl önce açıldı
    3d Animasyon Şirketi
    2 hafta önce açıldı
    3d animasyon asset arıyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konudan farklı bi soru sorucam bu phpfusion un temasının adı nedir acaba?
  • cok cok agir bir site acilmasini bile bekleyemedim bir sekilde hizlandirman gerek.
  • quote:

Ayrıca ziyaret edenlerin beklerken sıkılmamaları açısından uğraşlı bir preloader hazırladım bu da sayfanın ilk yüklemesinde ki kötü imajı biraz olsun yumuşatır

Dostum site kişisel bir site olsa belki insanlar görsellik açısından bekleyebilir ama bir firma sitesi olduğundan dolayı ziyaretçilerin bir an önce içeriği görmek isteyecekler. Bence çok daha çabuk açılması gerekiyor
  • yorumlarınıza tşk arkadaşlar
  • bu tür siteleri hangi programlarla yada hangi kodlarla yapılıyo kodlar nerde bulunuyo.yardım lütfen!!!!
  • Macromedia Flash
    Macromedia Dreamweaver
    Frontpage
    realdraw
    Namo web editor
    3D max
    Swift 3d
    Photoshop

ve benzerleri programlar yardımcı olur+ Html,Javascript,php,asp gibi programlama dillerini birazda olsa öğrenmen gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanyan6 -- 3 Kasım 2006; 21:35:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.