Şimdi Ara

3D yayin icin 3d receiver a gerek varmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • D smart 3d yayinlari izlemek icin 3d bir receiver mi gerekli yoksa, goldmaster 1050 ile 3d yayinlari izleyebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proximussa -- 11 Mayıs 2013; 3:22:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: proximussa

D smart 3d yayinlari izlemek icin 3d bir receiver mi gerekli yoksa, goldmaster 1050 ile 3d yayinlari izleyebilirmiyim?

Tabiki izleyebilirsin.3D receiver diye bir şey yok zaten.Hepsi ticari satış politikası.3D yayın izlemek için receiverin hd olması yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MALCOLMX_

quote:

D smart 3d yayinlari izlemek icin 3d bir receiver mi gerekli yoksa, goldmaster 1050 ile 3d yayinlari izleyebilirmiyim?

Tabiki izleyebilirsin.3D receiver diye bir şey yok zaten.Hepsi ticari satış politikası.3D yayın izlemek için receiverin hd olması yeterli

arkadaşım...dünya üzerindeki yeni teknoloji 3D şifreli yayınlarını izleyebilmek için öncelikle platformun uydu alıcısıyla beraber aboneliğini almak ve 3D yeni nesil gözlükle birlikte muhteşem televizyon sahipi olmak gerekiyor...internet üzerinden sörf yaparken next 3D machina şeklinde cihaz reklamını gördüm...senin 3D televizyonun vardır...benim söz konusunu yaptığım uydu alıcıya sahip olmak istermisin?...

• quote:

Orijinalden alıntı: _MALCOLMX_

quote:

Bana da ticariymis gibi geliyor du da :) yinede bir bilene danısmak en guzeli gibi geldi.

tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.