Bildirim
3D YAYINLARI AYT MATEMATİK KİTABINI GURURLA SUNAR
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hemen sorayım çözümleri yüklenmiş hazır mı hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tyt kitabınız gerçekten çok kaliteliydi eminim ki Aytde en az Tyt kadar kaliteli olmuştur elinize sağlık Kitap ne zaman satışa sunulacak ? -
Hocam bana gönderecek misiniz acaba kitabı, öyle bir şey vardı sanki -
yarın itiariyle internet sitelerinde olur pazartesi itibariyle kitapçılara yayılırquote:
Orijinalden alıntı: TsLee
Tyt kitabınız gerçekten çok kaliteliydi eminim ki Aytde en az Tyt kadar kaliteli olmuştur elinize sağlık Kitap ne zaman satışa sunulacak ? -
özgür hocanız yine çok güzel hazırlamış. -
Kitap çok iyi gözüküyor emeğinize sağlık.
Elinde acil ayt olanlar 3d ile karşılaştırabilir mi?(zorluk,yeni tarz v.b)
Kararsız kaldım 1 tanesini seçmem gerekiyor. -
kitabın yarısı 5 bölümü çözüldü yüklenecek geri kalanda hemen ardından yüklenecekquote:
Orijinalden alıntı: Penanggalan
Hemen sorayım çözümleri yüklenmiş hazır mı hocam? -
çekiliş yapacağım mitrandir ama sana bir kıyak geçeceğim galibaquote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
Hocam bana gönderecek misiniz acaba kitabı, öyle bir şey vardı sanki -
Hayirli olsun efsane kitap.3 yillik deneyimime ve 22k gibi bir siralama yapmis olmama dayanarak soyleyebilirim ki bu senenin en iyi ayt mat kitabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 9 Kasım 2018; 18:52:15 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
tyt kitabını kazanamamıştım çekilişte. önemli olan ayt inanıyorum bu çekilişte kazanacağım -
teşekkür ediyorum kusura bakmazsanız bu konuda mütevazi olamayacağım piyasanın en iyi kitabını sizlere sunmak benim için en büyük gururquote:
Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38
Hayirli olsun efsane kitap.3 yillik deneyimime ve 22k gibi bir siralama yapmis olmama dayanarak soyleyebilirim ki bu senenin en iyi ayt mat kitabi. -
Kitap harika gorunuyor hocam ellerinize saglik gercekten tam da gercek sinavin kopyasi gibi duruyor umarim bu cekiliste mutlu olabilirim hocam
Satışa ne zaman sunulacak hocam ? -
yarın sitelerde başlar pazartesi kitapçılarda bulunurquote:
Orijinalden alıntı: Nerviax
Satışa ne zaman sunulacak hocam ? -
hocam elinize zihninize sağlık geçen sene de olmuştu kitapseç'e özel bi yüzde 40 indirim patlar mı? -
Hocam kitap çok güzel görünüyor , elinize sağlık . İnşaallah çözümleri de güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇOK BÜYÜK ZEVKLE BEKLİYORUM HOCAM KIYAĞINIZIquote:
Orijinalden alıntı: özgürBALCI2
çekiliş yapacağım mitrandir ama sana bir kıyak geçeceğim galiba
Alıntıları Göster -
Hocam geçen yıl denemelerden dolayı önyargım olmuştu ama çok net söyleyeyim ki kitaplar efsane. Son anda tyt kitabinizi almaya karar vermiştim iyi ki de o kararı vermişim. Gerçekten efsane ötesi sorular var.
Hani bu arada isteğiniz olursa bende bi kıyak isterim bu kitap için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 9 Kasım 2018; 19:07:20 >
teşekkür ediyorum kardeşim bu sene ki denemeler efsane ötesinde oluyor inşallah piyasanın en iyisi olacakquote:
Orijinalden alıntı: kjkszpjmr2
Hocam geçen yıl denemelerden dolayı önyargım olmuştu ama çok net söyleyeyim ki kitaplar efsane. Son anda tyt kitabinizi almaya karar vermiştim iyi ki de o kararı vermişim. Gerçekten efsane ötesi sorular var.
Hani bu arada isteğiniz olursa bende bi kıyak isterim bu kitap için
Hocam bize özel kod felan verseniz de normalden biraz daha avantajlı fiyata alsak ya.
|
biz bizimle olanları yanımızda olanları asla yarı yolda bırakmadık
|
Hocam bir sey dile getirebilir miyim ? Hocam gecenki cekiliste 400 kisiye yakin adam katildi topu topu 10 kisi yararlandi . Bunun yerine dh ye ozel bir indirim kuponu gibi birsey olsa daha cok kisiye makbul olur bu .hem arada kalanlara da bir nebze kitabi almak icin tesvik olur.Saygilar hocam..
|
özgür hocanız yine çok güzel hazırlamış.
|
Özgür hocam şerefsizim çözüm 3d TYT ye en az 50 adet satış yaptırdim gittiğim kurstan.benim sayemde tum siniflar sizin kitabinizi ortaklasa aldi .kendi kitabım gibi reklam yaptım.Hatta buradan bile konu açmıştım zamanında önceki mesajlarıma bakarsanız görürsünüz sizi nasıl çok ovdugumu.Bence bunların bı karşılığı olmalı artık ne dersiniz ;) PM atabilirim canım hocam
|
Dürüst olmak gerekirse. Seviye olarak farzımuhal %80 seviyesinde bir öğrenci. Üst diyebiliriz. Bu kitaptan ciddi oranda verim alabilir mi?
|
Benzer içerikler
- tev üstün başarı bursu
- telegram tyt-ayt pdf grupları
- selin hoca pdf
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
- kopilot deneme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X