Şimdi Ara

3dmark06 Skorum Normal mi ÜSTADLAR İnceleyiniz Lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Herkese Hiç birinde OC yok parçaların.Tamamı ile default

P5K-E Wi-fi
    e8400
    Palit 8800 Sonic
    2x1 a-data extreme edition 800 mhz

Direk startladım şuanda foto koyamıyorum çünkü direk indirdiğim için sanırım siteden bakılıyor.Siteden baktm şu şekilde Sonuçlar:

3DMark Score 12202
    SM 2.0 Score 5735 Marks
    SM 3.0 Score 5463 Marks
    CPU Score 2826 Marks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourStyle -- 11 Şubat 2008; 17:41:05 >

• Default Olmasına Rağmen Pcde bir takılmalar var çözebilmiş değilim Cpu sıcaklığım default değerlerde cpu 38 derece coreler 53-54 derece Cpu yu yollamayı Düşünüyorum Yardım Edereseniz Çok Memnun Olurum Arkadaşlar..
  • Pc yi yeniden başlatınca aldığım sonuçta böyle.Herşey aynı şekilde default stok fan.

3DMark Score 12198 3DMarks
    SM 2.0 Score 5723 Marks
    SM 3.0 Score 5466 Marks
    CPU Score 2830 Marks

Arkadaşlar PC performansı Normal midir üstadlar lütfen yardımcı Olun.

İyi Akşamlar..
  • şu anki deafult haliyle gayet normal bir skor.işlemcini ve ekran kartını oc ettikçe skorun artacaktır
  • Skorlar normal
  • 12k biraz düşük gibi sonuçta sonic kullanıcısı bence 13-13.5k alman gerekirdi..oc yap biraz ++ kasan ne? ve cpu soğutucun var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 11 Şubat 2008; 19:19:12 >
  • skor normal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki Pc tam performansı Veremiyor Fakat Donanımsal Bir arıza düşünüyorum.Belirttiğim gibi Cpu muz e8400 ve o ISI SENSÖRÜ SORUNLU diye adlandırılan üretimden.default fakat o tür ısılar stabilize bozabilir mi ? Teşekkür ederim arkadaşlar.

EK:Foto Olarak Buyrun eksik bilgi Vermiş Olabilirm.Fotolu Halini vereim 3dmark ın skor tam olması gerektiği gibi değil mi ? Donımsal bir arızam yok o zaman ? Bu Sonuç Donanımların Gerektiği Gibi Çalıştığının Kesin Kanıtı mıdır?

3dmark06 Skorum Normal mi ÜSTADLAR İnceleyiniz Lütfen.

http://img146.imageshack.us/img146/9100/benchci4.jpg

İyi Akşamlar Arkadaşlar..

• cpunun sıcak olması performansı etkiler tabi --şu ısı sensörü olayını merak ettim bi araştırayım bende e8400 alıcam ileriki zamanlarda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.