Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakalak

R4i gold kartta ayarlardan soft reset bölümünde tanımlanmış kombinasyonlardan birini seçerek oyun oynarken kartın menüsüne anında dönmek mümkün arkadaşlar.

R4i gold kartta en kolay kombinasyon (B+Y+touch) şeklinde olanı bu şekilde ayarlayıp keyfini çıkarın

L+R+B+Y ve alt ok tuşu bence en iyi kombinasyon. Tavsiye ederim.
  • Bu kartlarda oyunarı nasıl karta atıyorsunuz ve güncelleme geldiğinde nasıl yüklüyorsunuz yani dosyayı doğrudan sürükle bırak şeklinde mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tronalic -- 15 Mart 2013; 19:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tronalic

Bu kartlarda oyunarı nasıl karta atıyorsunuz ve güncelleme geldiğinde nasıl yüklüyorsunuz yani dosyayı doğrudan sürükle bırak şeklinde mi ?

Direk at :D Güncellemeyi ister dosya şeklinde ister online yapabiliyon. Ayrıca bugün KARGOM GELMİŞ. ^^ Komşu sağolsun yengesiyim diye almış kargocudan. Yoksa işim vardı onu alana kadar.
  • Demo indirmek için update şart mı bi kaç güne 3ds alıcam mh3 ün demosunu indirmeyi düşünüyorum şimdi güncellersem r4 gelince çalışmaz di mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Demo indirmek için update şart mı bi kaç güne 3ds alıcam mh3 ün demosunu indirmeyi düşünüyorum şimdi güncellersem r4 gelince çalışmaz di mi?

e shop'un acilmasi ve demo indirebilmek icin son guncelleme sart evet. diger sorunun cevabi zaten cok acik haftalardir bu konuda konusuluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu hızlı kargoyla alsak 5 dolar fazla versek ,kaç günde gelir ve kargoyu ptt mi getiriyor şubede almam lazım bu adamlara nasıl dicem şubeye yollayın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 20 Mart 2013; 12:21:44 >
  • bu r4 kart ne işe yarıyo acaba 3ds alma arifesindeyimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

Peki bu hızlı kargoyla alsak 5 dolar fazla versek ,kaç günde gelir ve kargoyu ptt mi getiriyor şubede almam lazım bu adamlara nasıl dicem şubeye yollayın diye

Şubenin adresini ver. :)
  • Ev adresini de verebilirsiniz yine. Kargoyu alamazsanız bulunduğunuz yere en yakın PTT şubesine bırakıyorlar.
  • Yurtta kalıyorum kyk da Ptt gelmiyor buraya niyeyse o yüzden verebilceğim bi adres yok şubenin kini veriyim o zaman bu arada Türkiyeye giriş yaptıktan sonra dağıtımı ptt yapıyor di mi?

• Şimdi bende NTSC 3DS XL var. 3 gün önce demo indirmek için güncellendim. Yeni alacağım r4 kart çalışmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Şimdi bende NTSC 3DS XL var. 3 gün önce demo indirmek için güncellendim. Yeni alacağım r4 kart çalışmaz mı?

Çalışır
  • Arkadaşlar sormadan önce bi bakın listeye. Eğer listedekilerden çalışan bi kartsa çalışır! Hepsinin versiyonu yazıyor yanında.
  • Kartın güncellemeyi desteklemesinin yanında, size güncellenmiş olarak da gelmesi lazım eğer 3DS'inizde en yeni versiyon bulunuyorsa.
  • Şunu anlamadım şimdi r4 geldiğinde (güncel versiyonlu gönderirlerse ) 3ds e takıp öyle mi 3ds i update edicez son versiyonda çalışması için.Yoksa önce update edip sonra mı kartı takıcaz
  • Gelen kart güncelse bunun ne önemi var ki? Kart takılı değilken makinenizi güncelleyin, risk almamış olursunuz.
  • 3DS i güncellemeyin kart çalışmaz diyolardı.

Şimdi 3DS i alıp güncellesem r4 gelincede taksam direk çalışır mı? Ona göre 3DS i biraz daha erken alayım.

Edit: Yeni güncelleme çıkıncaymış o kaç haftadır yanlış biliyomuşum o zaman 3ds i erken alıp günceller bi kaç demo indiririm r4 gelincede çıkartmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 25 Mart 2013; 0:25:33 >
  • 3DS için yeni fw yayınlanmış 5.0.0-11

her update geldiğinde klon kartlar için ak kara belli oluyor bu versiyon ile ŞUAN çalışan kartlar

- R4i Gold 3DS (r4ids.cn)
    - Supercard DSTwo
    - Ace3DS Pro
    - R4iDSN 3DS (r4idsn.cn)
  • Tamda ben yazıcaktım şimdi. SAKIN 3DS inizi update etmeyin.
  • Haydaa şansa bak demo indiricektik daha neyse

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.