Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam arkadaslar, oglumun 3ds cihazi var buna r4i 3ds sdhc RTS kart aldim, siyah ekran yani karti acmadi, bende ikinci el bir ds lite cihaz aldim karti güncellemek icin, r4i-sdhc.com sitesinden kernel 1.77b cikmis onu indirdim microcd karta attim r4i yi ds liteye taktim upgrade ye girdigimde current versiyon support model: NDSL, NDSI 1.45, 3DS 5.0 yaziyor ve baska bir sey yok, youtube videolarina baktim insanlarda simdiki versiyon su son versiyon su var ve starta basip guncelliyorlar, bende sadece current versiyon var sonrasi yok, ama sitesinde 1.77b kernel ile 7.1.0-14 calistigi yaziyor ki benim oglanin 3ds 6.3.0-12. Kart güncellenemedigi icin 3ds de calismiyor ama neden güncellenmiyor? Alt ekranda ilk kartin menusunun oldugu yerde sol altta Ver1.77b ibaresi var yani icine attigim 1.77b kernelini görüyor ama neden upgrade ye gittigimde sadece current versiyon var? ds lite yide bosuna almis olduk sanirim bu kartla bir birine saticaz en son care :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: oosmankaplan

s.a arkadaşlar bir sorum olacaktı bilen varsa cevaplarsa memnun olurum... nintendo 3ds kendi kartı 2 gb ben onu yükseltmek istiyorum hangi kartdan almam gerek yada öyle bir imkanım var mı R4 kart al derserniz o var bende zaten.. nintendo shoptan oyun indirirken ana hafızayı kullanıyor oda çok az zaten 2gb yetmiii :D

Araştırmama göre SDHC ve adaptörlü Micro SDHC Class 6 ve üstü kartlar işinizi görecektir. En yüksek 32gb destekliyormuş 3ds Serisi.

Anladım üstad tşk ederim 32de işimizi görür sağolasın bu kart desteklermi acaba almayı düşünüyorum bunuhttp://www.hepsiburada.com/liste/kingston-32-gb-sdhc-class4-secure-digital-card-sd4-32gb-hafiza-karti/productDetails.aspx?productId=bd100157&categoryId=1100011

• quote:

quote:

quote:

s.a arkadaşlar bir sorum olacaktı bilen varsa cevaplarsa memnun olurum... nintendo 3ds kendi kartı 2 gb ben onu yükseltmek istiyorum hangi kartdan almam gerek yada öyle bir imkanım var mı R4 kart al derserniz o var bende zaten.. nintendo shoptan oyun indirirken ana hafızayı kullanıyor oda çok az zaten 2gb yetmiii :D

Araştırmama göre SDHC ve adaptörlü Micro SDHC Class 6 ve üstü kartlar işinizi görecektir. En yüksek 32gb destekliyormuş 3ds Serisi.

Anladım üstad tşk ederim 32de işimizi görür sağolasın bu kart desteklermi acaba almayı düşünüyorum bunuhttp://www.hepsiburada.com/liste/kingston-32-gb-sdhc-class4-secure-digital-card-sd4-32gb-hafiza-karti/productDetails.aspx?productId=bd100157&categoryId=1100011

O kart Class 4 bir kart. Yazma hızı düşük yani. Ben en az Class 6 olması gerektiği kanaatindeyim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

O kart Class 4 bir kart. Yazma hızı düşük yani. Ben en az Class 6 olması gerektiği kanaatindeyim. :)

bunlar var üstad hangisini almalıyım sence microsdler ucuz ama aynı verimi alırmıyım bilemedim

http://www.hepsiburada.com/liste/kingston-32gb-sdhc-class10-microsd-hafiza-karti-sdc10-32gb-/productDetails.aspx?productId=ftkinghfzmcr32cls1&categoryId=60003724

http://www.teknosa.com/urunler/135175834/toshiba-32gb-class-10-sdhc-high-speed-professional?ref=akakce&v=1.72.8

https://www.vatanbilgisayar.com/hafiza-karti/toshiba-32sdc10-32-gb-sdhc-class-10-high-speed-prof+blister-hafiza-karti/productdetails.aspx?I_ID=58192 vatanda bildiğin kazık :D

• Aynı verimi alırsın diye düşünüyorum ama kullanmış birine sormaya fayda var. Ben ne olur ne olmaz diye SD alacağım 3ds aldığımda inşallah. Ama microSD ile farkedeceğini sanmıyorum.

• quote:

Aynı verimi alırsın diye düşünüyorum ama kullanmış birine sormaya fayda var. Ben ne olur ne olmaz diye SD alacağım 3ds aldığımda inşallah. Ama microSD ile farkedeceğini sanmıyorum.

ANLADIM üstad tşk ederim ben sd alayım ucuza kaçalım derken elimizde patlamasın :) teknosadakini alayım hem bendeki kendi kartıda toshiba
  • quote:

quote:

Aynı verimi alırsın diye düşünüyorum ama kullanmış birine sormaya fayda var. Ben ne olur ne olmaz diye SD alacağım 3ds aldığımda inşallah. Ama microSD ile farkedeceğini sanmıyorum.

ANLADIM üstad tşk ederim ben sd alayım ucuza kaçalım derken elimizde patlamasın :) teknosadakini alayım hem bendeki kendi kartıda toshiba

Rica ederim güle güle kullanın inşallah :)

• arkadaşlar yardım. Benim 3ds versiyonum 1.1.1.0E . güncellemek istemiyorum çünkü ileride gateway kart alacağım.

acaba bu versiyona uygun r4 kart bulabilir miyim ?
  • Yahu benim 3ds anlamadığım bir şekilde kendini güncelledi maalesef.. R4 kartı güncelliyorum yok olmuyor yine o hata mesajı geliyor. Güncellemede bir hata mı yapıyorum napıyorum anlamadım mümkünse biri daha düzgün bir şekilde güncelleme nasıl yapılıyor anlatabilir mi yoksa hiç mi dönüşü yok artık bu yolun lütfen biri yardım etsin :D
  • freaktoyou F kullanıcısına yanıt
    Bulursun hepsi çalışır o versiyonda Ama 3DS çok değişti 1.1 den sonra :)
  • Lütfen birisi yardım etsin ya kaldı öyle resmen
  • 3ds için bu gateaway kartlardan alan var mı arkadaslar? işe yarıyor mu? en uygun nereden temin edebiliriz?
  • Almadım ama en uygunu 175 TL cik
  • yasinaslan kullanıcısına yanıt
    Almadım ama en uygunu 175 TL cik
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Almadım ama en uygunu 175 TL cik

baya pahalıymıs, yurtdısında da biraz daha uygun, o zaman biraz daha bekleyecegiz bunların fiyatlarının ucuzlamasını
  • yasinaslan kullanıcısına yanıt
    75$

Kargoyuda eklersek aynı fiyata denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bowser Zeki -- 6 Mart 2014; 15:57:55 >
  • Bu r4 dual core kartı oyunları normal kartuş oyunları gibi mi çalıştırıyor?Yani arada grafik,hız,oynanış farkı yok mu?Save sorunu var mı?Ntsc için hangi kartı önerirsiniz?
  • Artık konuyu düzenlemicem. R4 le ilgilenmiyorum artık.
  • selam arkadaslar. ya ben bir tane R4 karti aldim 3DS XL icin. karta gereken kernel falan yukledim. ama ne zaman karti cihaza taksam yaklasik 5-6 saniye sonra kendi kendine cihaz kapaniyor. karti takmasam bir sorun yok. bir kac tane baska cihaza denedim yine ayni sorun. karta girebiliyorum tam oyunlar falan acim diyorum tak kendi kendine kapaniyor. yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj-firtina -- 17 Mayıs 2015; 23:27:51 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.