Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3ds almayı düşünüyorum(sıfır) istanbulda oturuyorum nerden alabilirim hangi siteler güvenilir yazıcıoğlunda satılıyormu siyah ekran için da lite bulmak lazım demişsiniz ds lite ile ne yapıcaz ki ?
  • Siyah ekran sistem güncellemesi yapınca gelir. Kartı bloke eder 3DS ama ds lite ile karta tekrar firmware yükleyip 3DS de çalışır hale getirebilirsin. (Tabi kartın son sisteme uyumu varsa)

Gateway da sistem yok. Biraz araştırma yaptım şunları anladım.

Gateway r4i kart ve gateway 3ds kartları birlikte satılıyor.

r4i karta bazı dosyalar atılıyor onları çalıştırıp 3ds i hackleyecek şeyleri kuruyor. Sonra sistem ayarlarında DS profiline tıklayınca ÇATT :D sistem kapanıyor ve SD karta attığınız oyunu görüyor gateway kartı sayesinde. Ayrıntılı anlatamam çünkü uyarı alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Siyah ekran sistem güncellemesi yapınca gelir. Kartı bloke eder 3DS ama ds lite ile karta tekrar firmware yükleyip 3DS de çalışır hale getirebilirsin. (Tabi kartın son sisteme uyumu varsa)

Gateway da sistem yok. Biraz araştırma yaptım şunları anladım.

Gateway r4i kart ve gateway 3ds kartları birlikte satılıyor.

r4i karta bazı dosyalar atılıyor onları çalıştırıp 3ds i hackleyecek şeyleri kuruyor. Sonra sistem ayarlarında DS profiline tıklayınca ÇATT :D sistem kapanıyor ve SD karta attığınız oyunu görüyor gateway kartı sayesinde. Ayrıntılı anlatamam çünkü uyarı alabilirim.

vay hacker vay

• Bir sorum var...

Bir 3DS le tek bir R4 kartmı update edilebiliyor ?

Olay şu..Elimde 2 tane 3DS var..Biri son fw ye (6.x) sahip..Ondaki R4 ü aldım, diğer daha eski FW li 3DS da (5.0) upgrade ettim...Yeni fw li 3DS de kart çalışıyor

Sonra diğer R4 kartı taktım bu eski FW li (5.0 fw olan) 3DS e taktım ve upgrade ekranında A ya basınca card check failed diyor...

İlkinde sorun olmadı 2. kartta neden böyle diyor ? İki kartta aynı...R4i Gold kart

Bu arada R4 Gold u 6.0 uyumlu yapmak çok kolay...Falçata yada ince uçlu birşeyle kesik atıyorsunuz o kadar...Bende son FW ile sorunsuz çalışıyor şu anda..Ama diğerini nedense eski FW li 3DS de upgrade yapamadım ??

DORA iconu var onda, son güncellemeli olanda Kingdom Hearts ikonu mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 30 Ağustos 2013; 12:18:04 >
  • bir kac ay once guney korede bulundugum sirada rastgele bi r4kart almistim. 2013 r4i dual-core yazan modelden.
    internetten bakinca pek guncelleme gelmeyen dandik bir kart diye dusunmustum ama son surumu destekledigini gorunce hemen guncelledim 3ds'imi ve r4 karti :)
    bu mesaji da 3ds'den yolluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz0000042

bir kac ay once guney korede bulundugum sirada rastgele bi r4kart almistim. 2013 r4i dual-core yazan modelden.
    internetten bakinca pek guncelleme gelmeyen dandik bir kart diye dusunmustum ama son surumu destekledigini gorunce hemen guncelledim 3ds'imi ve r4 karti :)
    bu mesaji da 3ds'den yolluyorum.

Helal
  • hocam benim bi sorunum var.
    3ds' i ve r4 kartı guncelleyince düzelir diye düşünüyordum ama duzelmeyince bi sorayım dedim.

Benim şu an kore versiyon 3ds ve japon versiyon DSi var. Bunların birine yukarıda bahsettiğim kartı takıp mario kart ds' i açıp diğerinden download play ile girerek karşılıklı oynamak istiyorum. Ama tam diğer aletle downloadplay den oyunu indirip açarken nintendo yazısında takılı kalıyor.

New super mario bros.da da aynı sorun var.
    Fakat bomberman'da olmuyor bu sorun, oynayabiliyorum karşılıklı.

Arkadaşımın Ds' inden çok eski bir r4 kartla denemiştim bu olayı, onda sorunsuz çalışıyordu. hatta 1tane r4 kartla açtığım mario kart'a 3 tane daha cihazdan bağlanmıştım, hic bi sorun yoktu. :(

nasıl çözerim hocam bunu?

• quote:

hocam benim bi sorunum var.
    3ds' i ve r4 kartı guncelleyince düzelir diye düşünüyordum ama duzelmeyince bi sorayım dedim.

Benim şu an kore versiyon 3ds ve japon versiyon DSi var. Bunların birine yukarıda bahsettiğim kartı takıp mario kart ds' i açıp diğerinden download play ile girerek karşılıklı oynamak istiyorum. Ama tam diğer aletle downloadplay den oyunu indirip açarken nintendo yazısında takılı kalıyor.

Arkadaşımın Ds' inden çok eski bir r4 kartla denemiştim bu olayı, onda sorunsuz çalışıyordu. hatta 1tane r4 kartla açtığım mario kart'a 3 tane daha cihazdan bağlanmıştım, hic bi sorun yoktu. :(

Çözemezsin :D Bende de oluyordu. Bazı oyunlarda orjinal şart. Mesela NSBM de bi orjinal bi r4 oluyordu.

• quote:

quote:

hocam benim bi sorunum var.

Çözemezsin :D Bende de oluyordu. Bazı oyunlarda orjinal şart. Mesela NSBM de bi orjinal bi r4 oluyordu.

neyse sağlık olsun.
    Sağol hocam :)

• Arkadaşlar ben 3ds ten internete girmeye çalışınca update istiyor. Elimdeki kartın sitesi şu;http://www.r4i-gold.com/index.html. 3ds i güncellesem r4 kart üzerinden oyun oynamaya devam edebilir miyim? Yani kartın güncellemesi de çıkmış mı? Bu işlerden pek anlamıyorum. Bir de kartı nasıl güncelleyebilirim?
  • arkadaşlar kolay gelsin . nintendo 3ds de baya yeniyim.

versiyonum 2. bilmem ne. şimdi benim bu kartlardan hangisini almam lazım ya da son çıkan update i vs yi yapayım mı?
  • Sitede ne yazıyor okudun mu eğer fake kartsa güncellersen loading de kalabilirmiş...
    Güncellemeye gelince youtube senin dostun.

The maintain
    O versiyonda hepsi çalışır. dstwo , r4i gold al son sistemde oynamak istiyom dersen.
  • quote:

Sitede ne yazıyor okudun mu eğer fake kartsa güncellersen loading de kalabilirmiş...
    Güncellemeye gelince youtube senin dostun.

The maintain
    O versiyonda hepsi çalışır. dstwo , r4i gold al son sistemde oynamak istiyom dersen.

Sanırım güncelleme için sadece dosyaları sürükle bırak yapıyoruz. Ancak benim merak ettiğim 3ds i şu anda güncellesem ona uygun kart güncellemesi de var mı? Şu anda versiyon 6.1.0-12E ve oyunları rahatça oynayabiliyorum. Elimdeki kart tam olarak şu ;http://www.r4i-gold.com/en/product/ . Eğer imkanınız varsa link atma şansınız var mı? Bir de yanında o siyah aparat çıkmadı normal kart okuyucu kullansam da sorun olmaz sanırım dimi?

• Önce kartı alıp onu güncellemen gerekiyor :)

Ama zaten güncellemişin sistemi alırken dikkat etmen gerekir. :/ Eğer kart açılmazsa şuanki sisteminde ya birine ver o kartı yada ds lite bulup güncelle.

Ayrıca sürükle bırakla olmuyor kartı çalıştırıp update ye basman gerekiyor.
  • Ds lite'da güncelleme yaparken lite'ın versiyonu önemli mi ? her versiyonu çalıştırıyor mu lite?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgcandır -- 9 Eylül 2013; 12:11:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önce kartı alıp onu güncellemen gerekiyor :)

Ama zaten güncellemişin sistemi alırken dikkat etmen gerekir. :/ Eğer kart açılmazsa şuanki sisteminde ya birine ver o kartı yada ds lite bulup güncelle.

Sanırım tam anlatamadım demek istediğimi. Ben cihazı aldığımdan beri hiç güncellemedim. Aldığımdan beri versiyonu 6.1.0-12E. Ancak eshop a girerken update istiyor. Update i yaparsam r4 kartı kullanabilir miyim yoksa onu da mı güncellemem lazım? Bir de r4 kartı güncellemek için ayrı bir aparat vb gerekiyor mu?
  • quote:

hocam güncelledim ancak oyuna tıklayınca beyaz ekranda kalıyor kart sebebi nedir bi bilginiz var mı?

edit: ilk başta cihazı güncelledim sanırım o yüzden olmadı :S bunu versiyonu düşük bi 3ds ile halledebilir miyim yoksa illa ds mi lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 9 Eylül 2013; 19:33:23 >
  • Bu R4 eski ds lerdeki aynı mantıkla mı çalışıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can't Touch This

quote:

hocam güncelledim ancak oyuna tıklayınca beyaz ekranda kalıyor kart sebebi nedir bi bilginiz var mı?

edit: ilk başta cihazı güncelledim sanırım o yüzden olmadı :S bunu versiyonu düşük bi 3ds ile halledebilir miyim yoksa illa ds mi lazım?

Çalışan bi 3ds de olur. ama o kart fake ise beyaz ekran hatası verir :( r4i gold larda en son sistemde çalışması için kartın içini açıp tornavidayla bişeyi sökmek gerekiyordu tam bilimiyorum.

Evet @DarkEternal

• bu GBA veya GBC çalıştıran kartlar nasıl oluyor?

oyunu Emulatör gibi mi çalıştırıyor? yoksa orjinal konsoldaki gibi mi çalıştrıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.