Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • r4 gold pro kart vardı cihaza update yaptım kart şu an siyah ekran hatası veriyor.
    update yapılmamıs bi 3ds daha var kartı update yapıp sonra ona taksam update ettiğim 3dste çalışır mı yoksa kart öldü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

Orijinalden alıntı: teknowiki

(5.1.0-11) Supercard DSTWO (supercard.sc)

Beyler en iyi kart bu mudur şuan?

Bende o karta geçmeyi planlıyorum elimdeki r4 ü elden çıkartıp?
    öte yandanda 3ds için get away çıkacaktı.

Araştırdım biraz, gateway kart çıkmış. Sadece 3ds oyunlarını oynatıyor. Her sd kartında bir oyun oynanabiliyor. Türkiye'ye gelirse 3ds'ye verdiğimiz kadar parayı da buna isteyecekler, biraz ucuz olmalı bu kartlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conerland

quote:

(5.1.0-11) Supercard DSTWO (supercard.sc)

Beyler en iyi kart bu mudur şuan?

Bende o karta geçmeyi planlıyorum elimdeki r4 ü elden çıkartıp?
    öte yandanda 3ds için get away çıkacaktı.

Araştırdım biraz, gateway kart çıkmış. Sadece 3ds oyunlarını oynatıyor. Her sd kartında bir oyun oynanabiliyor. Türkiye'ye gelirse 3ds'ye verdiğimiz kadar parayı da buna isteyecekler, biraz ucuz olmalı bu kartlar.

Kendi imkanlarimizla alcaz ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen öyle artık bi çıksın da alıcaz bi şekilde artık.
  • Geçmiş olsun Gateway kart çıkmadan işe yaramaz oldu. :)) 3DS son sistem güncellemesinde çalışmaz hale gelmiş.
  • Suan v2watch da satilan r4i gold son sistem guncellemesi ile calismaz mi oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

Geçmiş olsun Gateway kart çıkmadan işe yaramaz oldu. :)) 3DS son sistem güncellemesinde çalışmaz hale gelmiş.

:p onu guncellemek icinde gameboy color gerekiyomus :p

• Beyler bu seferki update biraz sıkıntılı sanki , deneyen var mı?
  • Selamlar.3ds im yarin elimde olacak bi sorun cikmazsa.r4 kart almak istiyorum ama cok fazla model var kafam karıştı. Hangi modeli almam lazim ve gittigidiyor sahibinden gibi sitelerden link verebilirseniz harika olur.tesekkurler

• r4 i gold update i var ama yapması uğraştırıcı.Kartın içinden bir parçayı falan kesmek lazım.
  • Açıklama için teşekkürler
  • r4i-sdhc benimkisi. Güncelleme gelmeyecek mi? Elimde mi patladı?
  • şöyle bişey buldum
  • Geçmiş olsun beyler gene update çıktı. 6.1.0.X oldu :D
  • r4i-sdhc iptal mi yani komple?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panwax

r4i-sdhc iptal mi yani komple?

Dstwo ve şu yukarı videodaki kart çalışıyor sadece. Tabi o videodaki gibi yapmak zorunlu.
  • gitti 55 lira :/
  • C1 ile R9 arasını kazıyor. Kendi sitesinden indirilen güncelleme dosyasının içinde resmi de var zaten.

Deneyen var mı aramızda?
  • yeni aldıgım xl ime salak gibi update yaptım... hayır aldıgım r4 kartta elimde patladı...yeni aldığınız bir alete artizlik yapmayın bir bilene sorun istanbulda son güncelleme ile çalışan kart satan yer var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 8 Temmuz 2013; 22:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aminoasit

yeni aldıgım xl ime salak gibi update yaptım... hayır aldıgım r4 kartta elimde patladı...yeni aldığınız bir alete artizlik yapmayın bir bilene sorun istanbulda son güncelleme ile çalışan kart satan yer var mıdır?

Vardır illaki ama internetten almanız daha mantıklı. Yurtdışından getirtince zaten güncelleyip yolluyor adamlar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.