Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar birisi r4i goldu nasil guncelleyecegimi resimle anlatir mi rica etsem.?

2 kart var elimde v2watchdan alinmis ikisini de yapamadim update ekranina geliyorum ve fail diyor

Bir seyi eksik yapiyorum ama neyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

Arkadaslar birisi r4i goldu nasil guncelleyecegimi resimle anlatir mi rica etsem.?

2 kart var elimde v2watchdan alinmis ikisini de yapamadim update ekranina geliyorum ve fail diyor

Bir seyi eksik yapiyorum ama neyi

Yeni aldıysanız %99 kart günceldir. Son 2-3 aydır başka güncelleme çıkmadı çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izdirap02

Arkadaslar cok Guzel Seyler Yazmis Paylasmissiniz Emeginize saglik benim cahilligime verin cok yeniyim bu konuda bende nintendo 3ds xl var version: 5.1.0.11E bende r4 karti olayini duydum ve iki adet aldim ancak ikisindede nintendo siyah ekran hatasi veriyor bu sorunu nasil cozebilrim arkadaslar lutfen yardim edebilecek biri varsa soz veriyorum kartin birine arkadasa hediye gondercem saygilar
     3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! 3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun!

NEW yazan kartlar son güncelemeyi desteklenmiyor. "2013" yazan kartlar destekliyor. "NEW" yazan karttaki simge "Konami" simgeli olan... "2013" yazanda "spongebot" simgesiyle beraber gelir. sizde hangi simge görünmekte? tespit edebilirmisiniz.

gecen gittigidiyordan "2013" modelini aldim. cihaza taktim ve konami simgesiyle karsilasdim. tabiki karti hic calismadi... saticiya danisdim. satici "new" olan kartin cercevsini 2013 ile degistirmis ve 39TLye gagalamaya calisdi. dikkatli olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superfluous Space Cowboy -- 23 Mayıs 2013; 11:14:31 >

• arkadaşlar açtığım r4 konusu uçmuş büyük ihtimalle r4 korsan oyun çalıştırdığı için. ve korsan yasal değil burada soruyorum acaba r4'te oynadığım pokemon oyunlarında pokemon takas yapabiliyormuyum sizin benim gibi insanlarla ? yada multiplayer'ı var mı ?
  • r4 kartı yanında microsd olmadan alıp kendi elimde bulunana microsd yi kullansam olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaKaPtAn

r4 kartı yanında microsd olmadan alıp kendi elimde bulunana microsd yi kullansam olur mu ?

ben öyle yaptım. hiç alma kendi kartına bir format atarsın fat32 olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Orijinalden alıntı: KaRaKaPtAn

r4 kartı yanında microsd olmadan alıp kendi elimde bulunana microsd yi kullansam olur mu ?

ben öyle yaptım. hiç alma kendi kartına bir format atarsın fat32 olur biter.

tamamdır teşekkürler
  • Konunun en son güncellenmesinin üzerinden 1 ay geçmiş şuan kart alacaklara hangilerini önerirsiniz? Version : 5.1.0.11E
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Guray

Konunun en son güncellenmesinin üzerinden 1 ay geçmiş şuan kart alacaklara hangilerini önerirsiniz? Version : 5.1.0.11E

R4i gold yeni versiyon çıktıktan 1 hafta sonra güncellendi

• quote:

quote:

Konunun en son güncellenmesinin üzerinden 1 ay geçmiş şuan kart alacaklara hangilerini önerirsiniz? Version : 5.1.0.11E

Hemen cevap verdiğiniz için teşekkürler peki siz nerden aldınız önerebilceğiniz bir yer varmı almak için anladığım kadarıyla bunlarında klonu oluyormuş

• quote:

quote:

quote:

Hemen cevap verdiğiniz için teşekkürler peki siz nerden aldınız önerebilceğiniz bir yer varmı almak için anladığım kadarıyla bunlarında klonu oluyormuş

Forumda pudinkk diye bir arkadaştan aldım fakat elinde başka kart kalmadı. Ebluar.com güvenilirmiş. Ordan alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: endeleben

http://ebluar.com/r4i-gold-plus-1.html

bu kart nasıl

Çakma, dandik, son sürümü desteklemiyor ve stokta yok.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endeleben -- 12 Haziran 2013; 1:41:46 >
  • Ara sıra uplayalım. :) İmzama koyamıyorum bu konuyu.
  • Nintendo 3DS 4.5.0-10E için R4i gold kart almak istiyorum v2watch sitesinden ancak ödeme için paypal seçeneğini çıkarmışlar :( western union kabul ediyorlar. komisyonu yüksek. başka alternatif önerisi olan???
    yoksa 15$ western union komisyonu vermek zorunda kalıcam... :(
  • Yeni update gelmiş. Aceleci davranmayın.
  • Acaba 3DS de 5.1.0-11E versiyonda çalışırmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim v2watch tan aldığımız r4i Gold yeni sürümde çalışır mı acaba :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Bizim v2watch tan aldığımız r4i Gold yeni sürümde çalışır mı acaba :)

Daha bir kaç gün önce gelmiş yeni update

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.