Şimdi Ara

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
8
Favori
23.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gateway almak mantıklı mı beyler?Ne kadara geliyor oyun bulabilir miyiz?
  • Siyah erkan alıyorum. Şu anki 3ds güncellemesine uygun r4 güncellemesi gelince r4 ü güncellesem hata düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panwax

Siyah erkan alıyorum. Şu anki 3ds güncellemesine uygun r4 güncellemesi gelince r4 ü güncellesem hata düzelir mi?

PM den cevapladım burdan da yazayım. Siyah ekran geliyorsa ya ds lite bul yada o kartı çöpe at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopexia

C1 ile R9 arasını kazıyor. Kendi sitesinden indirilen güncelleme dosyasının içinde resmi de var zaten.

Deneyen var mı aramızda?
    quote:

C1 ile R9 arasını kazıyor. Kendi sitesinden indirilen güncelleme dosyasının içinde resmi de var zaten.
    Deneyen var mı aramızda?

Demiştim en son. Bugün güncelledim kartı. Bir sıkıntı çıkmadan tamamlandı. Yalnız kazıma işlemini iyi yapmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 10 Temmuz 2013; 17:24:22 >
  • 3DS'e Gene güncelleme gelmiş. NTSC için sadece.
  • Arkadaşlar ben kardeşime 3ds alacağım.Makineyi alınca alacağım kartla uyum sorunu olur mu (sistem versiyonu olarak) ayrıca hangi kartı almalıyım ? biraz bilgilendirir misiniz ? Bursada böyle işlere bakan yerler var mı ?
  • İyi günler arkadaşlar. Ben 3ds mde gba oyunlarını oynayabilmek için r4 kart almak istiyorum ama konuya yabancıyım. Güncelleme ile problemler oluyor sanrım. Şu an gittigidiyordan alabileceğim son güncellemeye uyumlu bir kart var mı. Bu arada 3ds imi elime geçtiğinden hiç güncellemedim daha yeni aldığım için.
  • en iyi kart Dstwo, ben r4i gold aldım ama güncelleyemiyorum :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nthng -- 8 Ağustos 2013; 18:20:00 >
  • Arkadaslar yeni bir 3ds aldim versiyonu suan 2.2.0.4 baya eski bir versiyon dstwo kart alsam ds oyunlari emulator falan kullanabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MustafaD1905 kullanıcısına yanıt
    Kullanırsın.
  • İlk mesajı güncelledim.
    Gateway 3DS Kartı yakında çıkacakmış. :) Artık BÖLGE KİLİDİ ni kırmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki

İlk mesajı güncelledim.
    Gateway 3DS Kartı yakında çıkacakmış. :) Artık BÖLGE KİLİDİ ni kırmışlar.

pusuya yattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Orijinalden alıntı: dede2552

illa makine gerelklimi kartı bilgisayara bağlayıp ordan güncellemeyi karta aktarsan olmuyormu

r4 gold plus'ın yanından çıkan şu aparat pc'den güncellemeye yarıyormuş.

3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun!

Bu aparatı ayrı olarak satın alma imkanımız var mı?

• Merhaba ben siz muggle ların vakit geçirmek için ne yaptıklarını merak ediyordum bir 3ds alayım dedim ve 3ds imin şuanki versiyonu 5.1.0-11E .

Aldığım r4 kartı ise bu :  3DS için Flash Kart Almadan Önce Burayı Okuyun!

Bu r4 kartı kullanmam için ne yapmam gerekiyor.
  • Harry Potter. kullanıcısına yanıt
    Kart çalışıyor mu takınca? Siyah ekran hatası falan geliyorsa çalışmaz.
  • daha birşey yapmadım kartla yeni aldım. SD kart alcamda biçimlendiremiyorum nedense bazende bilgisayar görmüyor hangisinden alsam nasıl birşey alsam bilmiyorum.Siz muggle lar bilirsiniz
  • Harry Potter. kullanıcısına yanıt
    micro sd kartla çalışır ama önce kartı takıp çalışıp çalışmadığına bak. Bu son yazım 4 gün yokum. (google dan bakabilirsin herşeyine)
  • ana konudahttp://www.r4itt.net/?c=gameklist1 bu kartın 6.2.0 ı desteklediği belirtilmiş ama cihazın versiyonu 6.2.0 olmasına rağmen kartı görmüyor
  • Ds lite için gba-snes veya nes destekleyen kart olarak supercard almayı düşünüyorum hangi siteyi önerirsiniz ?
  • Hocam siyah ekran muhabbeti nedir?Siyah ekran gelince ds lite ile çözebilir miyim ki?

Ayrıca gateway hakkında bir bilgin var mı? R4 gibi kernel çıkartmaya başlamış yakında şimdiki güncellemelere ayak uydurur diye duydum.
    @soniczeki
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.